Agenda

 

AGENDA BOKA UNITED

 

Mosselfeest van 1 tot en met 4 februari 2019

 

In februari staat ons jaarlijkse BOKA Mossel- & Steakfeest op het programma. Dit jaar koos de club ervoor om geen tent meer te installeren op Campus Lumbeek, maar te verhuizen naar Saviocentrum in de Stationsstraat in Dilbeek. Vrijdag 1 februari is er de traditionele seniorennamiddag en afscheidstournée van de Lola's. Voor de openingsavond is het noodzakelijk om te reserveren via de website.

 

Vrijdag 1 februari van 18:00 tot 21:00

Zaterdag 2 februari van 11:30 tot 14:00 en van 17:30 tot 21:00

Zondag 3 februari van 11:30 tot 15:00 en van 17:00 tot 19:00

Maandag 4 februari van 12:00 tot 15:00 en van 17:00 tot 20:00

 

Ruilmoment BOKA United Stickerboek op woensdag 6 februari om 18:00

 

Een aantal maanden terug hebben we met veel trots ons eerste BOKA United stickerboek gelanceerd en het was een plezier om jullie in de kantine stickers te zien kopen, vergelijken en ruilen.

 

Midden februari sluiten we de verkoop van de stickers af en graag organiseren we vanuit de club nog een ultiem ruilmoment op woensdag 6 februari tussen 18u en 20u en dit zowel in Campus Lumbeek als in Campus Plankenveld.

 

Voor zij die nog stickers willen kopen of een bijkomend boek, ook dat zal mogelijk zijn. Breng dus al jullie dubbels mee en lijstjes met missende nummers en we gaan samen proberen om zoveel mogelijk boeken vol te krijgen.

 

Oefenloop met Hanne Claes op woensdag 13 maart om 18:00

 

Het eind event van BOKA Beweegt komt in de lente van 2019 in zicht. Op woensdag 13 maart 2019 houden we een oefenloop onder begeleiding van Hanne Claes! Afspraak Campus Lumbeekstraat.

Deelnemen is gratis :)

 

Het BOKA United VIP event is toe aan de vierde editie en kreeg ondertussen een vaste plaats in de agenda van elke ondernemer en beleidsmaker in Dilbeek en omstreken. Het event brengt iedereen samen rond een boeiend thema waarin sport en business elkaar raken. Dit in een stijlvol kader, met een goed glas en lekker eten.

 

Na Jan De Schepper en Piet den Boer in 2016, Paul Van Den Bosch en Sven Nys in 2017, en Bart De Smet en Gert Vande Broek vorig jaar, zijn we erg verheugd om jullie opnieuw een mooi programma te kunnen aanbieden met dit keer een onvervalste ‘Soirée VDB’.

Bij leven werd Frank Vandenbroucke al herhaaldelijk gebombardeerd tot God. En – dood of niet – God is overal. Nog steeds.

 

Vandaar deze unieke ‘Soirée VDB’ met als praatgasten Chantal Vanruymbeke (mama van Frank), Nico Mattan (ex-ploegmaat en tot aan zijn dood zijn beste vriend), Steve De Wolf (ex-ploegmaat en jarenlange jeugdvriend) en Stijn Vanderhaeghe (auteur van het boek ‘VDB De Biografie/La Biographie’). Moderator met dienst is Frederik Backelandt (directeur-uitgever bij Grinta Publicaties en schrijver van wielerboeken).

 

De eeuwigheidswaarde van Vandenbroucke werd midden maart 2018 nog onomstotelijk aangetoond met de lancering en het daaropvolgend gigantisch verkoopsucces van het boek ‘VDB De Biografie/La Biographie’ uitgegeven door Kannibaal/Hannibal.

Auteur Stijn Vanderhaeghe (tevens papa van Joolz, actief bij de U5 van Boka United) schreef Franks levensverhaal de voorbije jaren in heel nauwe samenwerking met Jean-Jacques Vandenbroucke en Chantal Vanruymbeke, VDB’s ouders die voor het eerst hun volledige medewerking verleenden aan een boek over hun enige zoon.

 

2019 belooft in heel veel opzichten nog maar eens ‘het jaar van Frank Vandenbroucke’ te worden. Uiteraard door de tiende herdenkingsdag van zijn overlijden, maar vooral door de twintigste verjaardag van de onwaarschijnlijke opeenhoping van scharniermomenten in zowel zijn privé- als beroepsleven. Over dat alles zullen Chantal, Nico, Steve en Stijn het tijdens de unieke ‘Soirée VDB’ uitgebreid hebben op dinsdagavond 2 april 2019.

 

Wij verwelkomen u graag op deze prachtige avond en we hebben verschillende formules voor u uitgewerkt waarbij u ook uw zakenpartners kan uitnodigen. Wij ontvangen u graag vanaf 18u30. Na de uiteenzetting bieden we u een uitgebreid warm en koud buffet met aangepaste drank aan, zodat u verder uw netwerk kan verbreden en contacten kan leggen met alle aanwezigen.

 

Paasstage in de tweede week van de paasvakantie