Nieuws


NIEUWS BOKA UNITED


17/09/2019 Breng BOKA United naar school


Iedere derde woensdag van september organiseren Sport Vlaanderen, Moev, ISB en VSF in het kader van de Europese Week van de Sport, de actie 'Breng je sportclub naar school'. We rekenen op een sterke deelname van onze BOKA Jongens en Meisjes morgen aan de schoolpoort. Deel je foto's met de hashtag #bokaunited dan kunnen we ze delen via onze sociale media!


10/09/2019 Vol-au-vent & Mosselfestijn op 4,5 en 6 oktober in Solleveld


Op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019 heeft ons Vol-au-vent en Mosselfestijn ten voordele van de jeugdwerking plaats op Solleveld. We verwachten jullie talrijk vrijdag van 18u tot 21u30, zaterdag van 18u tot 21u30 en zondagmiddag van 11u30 tot 15u. 

Voor grote groepen, gelieve te reserveren en graag de timing respecteren.


17/08/2019 Schema Zomertoernooi BOKA United


Hierbij het definitieve schema van het zomertoernooi van BOKA United.


07/08/2019 In het Jaar van Bruegel organiseert BOKA een Breugelfestijn


Kom op vrijdag 30 augustus, zaterdag 31 augustus en zondag 1 september naar het nieuwe eetfestijn van BOKA United met ambachtelijke streekproducten. Iedereen is van harte welkom om gezellig te komen smullen bij de start van het nieuwe seizoen op de Campus Lumbeek. 


- vrijdag 30/08 van 18u tot 21u

- zaterdag 31/08 van 11u30 tot 14u en van 18u tot 21u

- zondag 01/09 van 11u30 tot 14u


03/07/2019 Peter Hellinckx en Danny Paesmans coachen volgend seizoenHet bestuur van BOKA United meldt dat Peter Hellinckx en Danny Paesmans aangesteld werden als trainersduo van de eerste ploeg van BOKA United (P2). Het duo zal functioneren als T1 en T2 respectievelijk, in zeer nauwe samenwerking, om zo optimaal de bestaande filosofie van de club te combineren met nieuwe accenten.


Peter Hellinckx maakte vorig seizoen deel uit van de trainersstaf van KSKL Ternat en coachte in het verleden FC Herne en VC Groot-Dilbeek. Hij was ook jarenlang TVJO (Technisch Verantwoordelijke Jeugdopleiding) in Dilbeek en zorgde in die rol voor de succesvolle doorstroming van heel wat talent uit de regio. Danny Paesmans kan eveneens een jarenlange ervaring als jeugd- en beloftencoach voorleggen en coachte vorig seizoen met succes de U21 ploeg van BOKA United. In die rol stond hij ook zeer dicht bij de vorige hoofdcoach Denis Dessaer, die recent de club verliet voor KRC Genk. Hij is dan ook volledig vertrouwd met het opleidings- en doorstromingsproject dat vorig seizoen opgestart werd en zal dan ook in zijn nieuwe rol specifiek zorg dragen voor de continuïteit van het opgestarte project.
De talentvolle U21 lichting, die deel zal uitmaken van de seniorenwerking zal gecoacht worden door Gary Christien, die overkomt van RSC Anderlecht.


Samen met Staf Verspecht, keeperstrainer, Roel De Mesmaecker, P4 coach, Jo Vanderstraeten, verantwoordelijk voor scouting, doorstroming en linietraining, de kinés Koen Walravens en Mathieu Vanderroost en Steve Van der Taelen, TVJO, zullen Peter, Danny en Gary samen de sportieve staf uitmaken die zorgen voor de begeleiding van eerste ploeg, beloftenploeg en U21.


Peter Hellinckx en Danny Paesmans : “We danken het bestuur voor het vertrouwen en zijn er klaar voor om samen met de rest van de sportieve staf het nieuwe seizoen te starten en het vele talent dat in BOKA United aanwezig is te begeleiden en vooral nog beter te maken. We geloven allebei sterk in het opgestarte project in de club en vooral in de filosofie van de club om te werken aan een goede structuur en omkadering die vertrekt vanuit een goede opleiding en visie maar toch ook met de nodige ambitie om sportieve resultaten neer te zetten. We willen ook graag Denis danken voor hetgeen hij in de club achterliet en zijn ervan overtuigd dat er een uitstekende basis is gelegd voor de toekomst, we zullen er alles aan doen om het geleverde werk verder te zetten en BOKA United sportief verder uit te bouwen.”


18/06/2019 Denis Dessaer verlaat BOKA en wordt assistent trainer bij KRC Genk


Vandaag heeft KRC Genk officieel bevestigd dat onze hoofdcoach Denis Dessaer de club vervoegt als assistent trainer van Felice Mazzu, T1 KRC Genk.


Als club zijn wij uiteraard heel erg fier en vereerd maar ook triest om hem te moeten laten gaan. Echter, het spreekt voor zich dat wij hem als club een dergelijke opportuniteit alleen maar van ganser harte kunnen gunnen en heel veel succes wensen. Denis heeft op één seizoen tijd een onuitwisbare indruk gelaten, heeft zich volop gesmeten voor de club en veel in beweging gebracht rond jeugdvisie, doorstroming van jonge talenten en ook als mens en coach indruk gemaakt op iedereen betrokken bij de club.


Met het bestuur zijn we intussen al volop aan de slag om een gepaste oplossing te vinden die de voortzetting van het project rond de seniorenploeg en doorstroming van eigen jeugd zo goed mogelijk kan verderzetten, voortbouwend op de fundamenten die dit seizoen gelegd werden.

We wensen Denis hartelijk te bedanken voor zijn inzet, energie, ideeën en grote inbreng om ons sportief beleid naar een hoger niveau te tillen. We wensen hem heel veel succes in zijn nieuwe rol bij KRC Genk.


Denis Dessaer : “Ik kijk met enorm veel dankbaarheid terug op het voorbije seizoen in BOKA United. Als jonge trainer ben ik terecht gekomen in een enorm toffe en dynamische club met een uitstekende visie op de jeugd en ontwikkeling. Het doet me pijn om niet zelf verder kunnen te werken aan de uitvoering van ons project maar de opportuniteit bij KRC Genk kon ik uiteraard niet laten voorbijgaan. In ieder geval zal ik mijn uiterste best doen om de club zoveel mogelijk met raad en daad bij te staan en ik wil iedereen in de club bedanken voor de warmte, steun en hulp. BOKA United zal voor mij altijd de club blijven waar ik mijn trainerscarriere heb kunnen beginnen.”


29/05/2019 Presentatie oudervergadering seizoen 2019/2020


Dinsdagavond organiseerde BOKA United haar oudervergadering voor het komende voetbalseizoen. Wie er niet kon bijzijn en nog niet aangesloten werd op socceronline, kan hier de presentatie downloaden. 


 27/05/2019 BOKA Tornooi was weer een groot succes. 1000x bedankt!

 

Met een succesvol tornooi sluiten we het voetbalseizoen 2018/2019 mooi af. Meer dan 130 vrijwilligers hebben alles in goede banen geleid. Maar liefst 79 ploegen, 180 begeleiders en 800 spelers hebben afgelopen weekend een fijn seizoenseinde beleefd. Zonder jullie (helpers, supporters) was dit niet mogelijk geweest, 1000x bedankt.


Op dinsdag 28 mei om 19u00 organiseren we meteen onze infovergadering voor het volgend seizoen. Deze vergadering gaat door in onze kantine op de Lumbeekstraat, alle ouders zijn van harte welkom!


24/05/2019 BOKA United Tornooi van 24 tot 26 mei 2019


Iedereen is van harte welkom op het Zomertornooi van BOKA United van vrijdag 24 tot en met zondag 26 mei 2019. Bekijk hier de tornooischema's. 


- Vrijdag 24/05/2019 : U15

- Zaterdag 25/05/2019 : U6, U7, U8, U9 en U17

- Zondag 26/05/2019 : U10, U11, U12 en U13


Klik hier voor het reglement, het kleedkamerschema en het wedstrijdblad


24/05/2019 Oudervergadering BOKA United op dinsdag 28/05/2019


Op dinsdagavond 28 mei organiseren we onze jaarlijkse oudervergadering ter voorbereiding op het seizoen 2019/2020. Iedereen is van harte welkom, de vergadering start om 19u00.03/04/2019 BOKA United bouwt haar sportieve werking verder uit


Voor het seizoen 2019-2020 zet BOKA United verdere stappen om de kwaliteit van haar voetbal-opleiding verder te verbeteren en de doorstroming van jeugd naar de seniorenploegen verder te bevorderen.


In deze context zal Denis Dessaer, huidige T1, vanaf volgend seizoen de volledige werking van de seniorenploeg, beloftenploeg en U21 ploeg overzien en in samenspraak met de trainersstaf van deze ploegen zorgen voor een optimale doorstroming en een aangepast opleidingstraject voor de jonge talenten. De trainersstaf zal verder bestaan uit Bertrand Defrère, T2, Staf Verspecht, keeperstrainer, Roel Demesmaeker, beloftentrainer en Danny Paesmans, trainer van de U21 ploeg. Deze laatste ploeg, die grotendeels zal bestaan uit de zeer talentvolle lichting 2003, zal ook geïntegreerd worden binnen de seniorenwerking. Danny Paesmans zal zich ook specifiek bezighouden met het opzetten van een scoutingsapparaat en zorgen voor de linietrainingen in de bovenbouw van de jeugd. Steve Van der Taelen, huidige trainer U17, neemt volgend jaar het TVJO-schap op en zal zich vanuit deze functie verder toeleggen op de ontwikkeling van de jeugdacademie en de brug maken met de seniorenwerking. Op paramedisch vlak zullen de ploegen verder begeleid worden door de kinés Koen Walraevens en Mathieu Vanderroost. Het project zal inhoudelijk kunnen rekenen op de kennis en ervaring van 4F Sports Management, het bedrijf opgericht door Frank Vercauteren, peter van de club, die dit seizoen reeds een aantal jeugdploegen specifiek begeleid heeft om zich sportief en mentaal verder te ontwikkelen.


Naar volgend seizoen blijft de huidige A-kern vrijwel intact en wordt versterkt met een aantal ervaren spelers : Adil Ben Kassem, die overkomt van Asse-Zellik 2002, Kamal Boujemaoui, die overkomt van Crossing Schaarbeek en doelman Kevin Middagh, die overkomt van Strombeek. Daarnaast zullen Robbe De Maeght, Timmy Maes en Toon Mot, beloften van de club, het seizoen starten in de A-kern. Mogelijk zullen in de loop van het seizoen nog andere jongeren aansluiten in functie van hun individuele evolutie.De beloftenkern werd ook verder kwalitatief versterkt met een aantal jeugdspelers die terugkeren of in de regio speelden. Tot slot worden ook een aantal talenten uit de sterke 2003 lichting doorgeschoven.


Denis Dessaer : “Jonge spelers kansen geven en beter maken is voor mij één van de prioriteiten als trainer. Ook dit seizoen heb ik verschillende jonge spelers kansen gegeven en ik ben meer dan tevreden over hun progressie. We moeten onze kern de volgende seizoenen verder verjongen en in die zin ben ik blij met de vele talenten, aanwezig in de club maar ook met de jonge spelers die de club vervoegd hebben. Het bewijst ook dat BOKA United in de omgeving gekend is als een club die jonge spelers kansen geeft en dat wil ik graag mee verder uitbouwen. Ik ben ervan overtuigd dat er in de club nog veel groeimarge is en ik wil daar graag mee mijn schouders onder zetten.”


Robert Vander Meulen en Frank Vandenborre : “We zijn als voorzitters verheugd om dit project te mogen aankondigen. Het sluit perfect aan bij onze visie rond de club en het is tegelijk een zegen voor de club om hiervoor te kunnen rekenen op al deze mensen die de voorbije seizoenen blijk hebben gegeven van veel kwaliteit maar ook mee willen bouwen aan het project van BOKA United. En we mogen hierbij ook niet de rol van de gemeente Dilbeek vergeten die ervoor zal zorgen dat we vanaf de zomer 2020 de volledig vernieuwde site van Groot-Bijgaarden in gebruik mogen nemen.”


Voor verdere informatie kan u contact opnemen met Frank Vandenborre (T 0477 477 242).


24/03/2019 Inschrijvingsdagen op 24, 25 en 26 april 2019


Over een maand starten de inschrijvingen voor het seizoen 2019/2020. Op woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 april van 18u tot 21u kunnen de spelers van dit seizoen zich inschrijven voor het nieuwe seizoen in de  Kantine Campus Lumbeekstraat in Sint-Ulriks-Kapelle.


Deze inschrijvingsperiode is enkele voor  de huidige spelers van BOKA United, nieuwe spelers kunnen zich op een latere datum inschrijven indien er vrije plaatsen zijn in hun leeftijdscategorie.


BEDRAG:


U5 / G-ploeg / Zondagsreserven 275 €

U6 325 €

Vanaf U7 t.e.m. senioren 375 €


+ 25 Euro extra indien nieuwe aansluiting

10 Euro korting vanaf tweede kind uit hetzelfde gezin


Elektronisch betalen mogelijk


Wees er op tijd bij want de vraag is groot en de plaatsen beperkt! Spelers die niet langskomen op deze dagen zonder verwittigen verliezen hun plaats aan nieuwe spelers.


MEER INFO: jeugd@bodegemkapelleunited.be


07/03/2019  Oefenloop met Hanne Claes voor BOKA Beweegt!


Volgende week woensdag 13 maart om 18u00 staat er in het kader van BOKA Beweegt! een oefenloop op het programma met niemand minder dan Hanne Claes. Hanne werd vorig weekend met de Belgian Cheetahs nog knap 5de op de 4x400 meter op het EK Indoor in Glasgow. De teller van onze actie staat trouwens al op 58.000km! Inschrijven kan gratis op bokabeweegt.be.


07/03/2019   Wandel- en Loopevent BOKA Beweegt op   2 mei 2019


Je kan je langs deze weg inschrijven voor het Wandel- en Loopevent van BOKA Beweegt! op zondag 12 mei 2019. Je kan kiezen uit verschillende parcours: wandelen (6km) of lopen (6km en 11km) met als start- en aankomstplaats de Campus Lumbeekstraat van BOKA United in Sint-Ulriks-Kapelle (Dilbeek). We starten om 10u en elke 10 minuten vertrekt er een groep wandelaars en lopers en dit tot en met 10u30. De jeugdspelers van BOKA United nemen gratis deel aan het evenement.


Inschrijven en meer informatie op deze pagina.


07/03/2019 : Soirée VDB : BOKA United VIP Event op dinsdag 2 april om 18u30

 


Het BOKA United VIP event is toe aan de vierde editie en kreeg ondertussen een vaste plaats in de agenda van elke ondernemer en beleidsmaker in Dilbeek en omstreken. Het event brengt iedereen samen rond een boeiend thema waarin sport en business elkaar raken. Dit in een stijlvol kader, met een goed glas en lekker eten.


Na Jan De Schepper en Piet den Boer in 2016, Paul Van Den Bosch en Sven Nys in 2017, en Bart De Smet en Gert Vande Broek vorig jaar, zijn we erg verheugd om jullie opnieuw een mooi programma te kunnen aanbieden met dit keer een onvervalste ‘Soirée VDB’.

Bij leven werd Frank Vandenbroucke al herhaaldelijk gebombardeerd tot God. En – dood of niet – God is overal. Nog steeds.


Vandaar deze unieke ‘Soirée VDB’ met als praatgasten Chantal Vanruymbeke (mama van Frank), Nico Mattan (ex-ploegmaat en tot aan zijn dood zijn beste vriend), Steve De Wolf (ex-ploegmaat en jarenlange jeugdvriend) en Stijn Vanderhaeghe (auteur van het boek ‘VDB De Biografie/La Biographie’). Moderator met dienst is Frederik Backelandt (directeur-uitgever bij Grinta Publicaties en schrijver van wielerboeken).


Meer info  over dit event en inschrijven op deze pagina.


02/03/2019 Sponsor Brussels Truck Center  gaf aftrap


Jan Decancq van onze sponsor Brussels Truck Center gaf afgelopen zondag de aftrap van de thuiswedstrijd tegen FC Asse-Zellik 2002. Brussels Truck Center uit Groot-Bijgaarden is hoofddealer van IVECO voor de regio Brussel en omstreken. Met hun centrale ligging langs één van de belangrijkste verkeerswisselaars van ons land kunnen zij een snelle en efficiënte service bieden en dit 24 op 24 h.


06/02/2019 Johan "Join"  De Bot is niet meer


BOKA United vernam het overlijden  Johan "Join" De Bot. Hij was jarenlang actief binnen de werking van K. Daring Bodegem. Langs deze weg wensen we zijn gezin, familie en vrienden veel sterkte toe. De begrafenis is aanstaande vrijdag in het Savio.


30/01/2019 Ruilmoment BOKA United Stickerboek op woensdag 6 februari


Een aantal maanden terug hebben we met veel trots ons eerste BOKA United stickerboek gelanceerd en het was een plezier om jullie in de kantine stickers te zien kopen, vergelijken en ruilen.


Midden februari sluiten we de verkoop van de stickers af en graag organiseren we vanuit de club nog een ultiem ruilmoment op woensdag 6 februari tussen 18u en 20u en dit zowel in Campus Lumbeek als in Campus Plankenveld.


Voor zij die nog stickers willen kopen of een bijkomend boek, ook dat zal mogelijk zijn. Breng dus al jullie dubbels mee en lijstjes met missende nummers en we gaan samen proberen om zoveel mogelijk boeken vol te krijgen.


30/01/2019 Trainingen van U6 t.e.m. U14 zijn afgelast op woe 30/01/19


Alle trainingen van U6 t.e.m. U14 zijn afgelast op woensdag 30/01/2019.

De oudere ploegen trainen op hun normale tijdstip op Campus Lumbeek!

LET OP: de kantine zal gesloten zijn!


24/01/2019    Ploeg U6 Senne, Maarten en Robbe wint  de BOKA Beweegt Challenge


Mijn allerbeste wensen voor een gelukkig en gezond 2019.

In november en december daagde ik jullie uit om een activiteit te organiseren rond het thema bewegen. En... we hebben een winnaar!


De ploeg van U6 onder leiding van Senne, Maarten, Robbe en Isabelle ging op 24 november samen met hun grootouders trainen. Van een warme actie gesproken! De ploeg mag op 16 februari de match bijwonen van KV Kortrijk tegen SC Charleroi. Dikke proficiat!


Ook een grote dank je wel voor onderstaande inzendingen! De welness bon van Waer Waeters zullen we inzetten als prijs voor onze volgende challenge, waarover jullie binnenkort meer nieuws krijgen!


Vergeet niet dat al jullie inspanningen meetellen voor het BOKA Beweegt kilometerdoel...

We zitten met 43.000 kilometer al over de helft!!

Keep moving!

Evi

 

 


24/01/2019   Vervangprogramma BOKA United voor dit weekend


Voetbal Vlaanderen heeft beslist om over te gaan tot een ALGEMENE AFGELASTING,  Vriendschappelijke wedstrijden op synthetische velden mogen wel doorgaan. Dus zal, behoudens tegenbericht, dit vervangprogramma doorgaan op Campus Lumbeek  :


zaterdag 26/01


9u30: U15 Rudy & Jimmy - U17 Arno (11vs11)

11u: U10 Laurens - U9 Stef & Steven (8vs8)

11u: U11 Killian - U10 Steven (8vs8)

12u30: U12 Rudy - U11 Martine (8vs8)

12u30: U13 Brian - U12 Steve (8vs8)

14u: U8 onderling (5vs5)

14u: U14 Eddy - U13 Bram (8vs8)

15u45: U17 Steve - VK Liedekerke (11vs11)


24/01/2019 Update over de trainingen op vrijdag 25 januari


Campus Plankenveld : Alle trainingen afgelast!

Campus Lumbeek : Middenbouw en U21 trainen op het normale uur. U17 Steve traint om 20u30.

LET OP: de kantine zal uitzonderlijk gesloten zijn.


23/01/2019 Afgelasting trainingen op woensdag 23 en donderdag  24  januari


Voor niemand een verrassing waarschijnlijk, maar de jeugdtrainingen van woensdagavond en donderdagavond zijn afgelast door de sneeuw. Wat vrijdag en vooral zaterdag betreft zien we later in functie van de weersvoorspellingen. Veilige rit naar school of het werk!


16/01/2019 BOKA Beweegt Food Workshop op dinsdag 22 januari


Wil je graag wat meer weten over gezonde voeding en daarna meehelpen met Evi Van Acker aan het bereiden van een gezonde en lekkere maaltijd? Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de BOKA Beweegt Food Workshop op dinsdag 22 januari om 18u30 in de gebouwen van Schietse (Brusselstraat 125 te Groot-Bijgaarden). Deelnameprijs is 40 € - op voorhand over te schrijven op het rekeningnummer: BE76 0682 1768 4595. Graag je aanwezigheid bevestigen via bokabeweegt@bodegemkapellenunited.be voor 19 januari. Hopelijk tot dan!


07/01/2019 Mosselfeest van 1 tot en met 4 februari 2019


In februari staat ons jaarlijkse BOKA Mossel- & Steakfeest op het programma.   Dit jaar koos de club ervoor om geen tent meer te installeren op Campus Lumbeek, maar te verhuizen naar Saviocentrum in de Stationsstraat in Dilbeek.  Vrijdag 1 februari is er de traditionele seniorennamiddag en afscheidstournée van de Lola's. Voor de openingsavond is het noodzakelijk om te reserveren.


Vrijdag 1 februari van 18:00 tot 21:00 (volzet)

Zaterdag 2 februari van 11:30 tot 14:00  en van 17:30 tot 21:00

Zondag 3 februari van 11:30 tot 15:00 en van 17:00 tot 19:00

Maandag 4 februari van 12:00 tot 15:00 en van 17:00 tot 20:00


07/01/2019 Paasstage bijna volzet!


Voor de 8ste maal organiseren wij een Paasstage voor spelers van U5 tot en met U13.

Deze gaat door tijdens de paasvakantie van :


  • Maandag 15 april tot en met donderdag 18 april 2019 voor U7 t.e.m. U13
  • Woensdag 17 april en donderdag 18 april 2019 voor U5 & U6

 

Plaats: Campus Lumbeekstraat in Kapelle.


Deze stage is hoofdzakelijk gericht op voetbal, maar er worden ook andere leuke sportactiviteiten voorzien. De activiteiten worden begeleid door zowel eigen trainers van BOKA United, als door externe trainers en dit in groepen van max. 12 spelers.

We verwachten de spelers om 8u30 zodat stipt om 9u00 kan gestart worden met de eerste activiteit. Er is opvang voorzien vanaf 8u00. Omstreeks 16u00 sluiten we samen de dag af met een vieruurtje. Er is opvang voorzien tot 17u00. Elke middag voorzien we een lekkere warme maaltijd waarbij al zeker de favoriete balletjes in tomatensaus op het menu staan en de laatste dag traditiegetrouw de frietjes!


De kostprijs voor deze stage bedraagt:


  • € 140 voor U7 tem U13 (alle kosten inbegrepen – 4 dagen)
  • € 70 voor U5 & U6 (alle kosten inbegrepen – 2 dagen)

(inbegrepen zijn o.a. : gebruik accommodatie, individuele verzekering, warme maaltijd en vieruurtje, een drankje, begeleiders, externe activiteiten, opvang, springkasteel)

De stage wordt ook erkend als kinderopvang en voor kinderen tot 12 jaar is deze dan ook fiscaal aftrekbaar.

Inschrijven graag via online formulier De betaling gebeurt via overschrijving op rekeningnummer BE08 1043 7982 9213 met als mededeling: “naam speler - geboortejaar - Paasstage 2019”

Enkel na betaling is de inschrijving definitief geldig!

Om praktische redenen vragen wij tijdig in te schrijven. De inschrijvingen zijn beperkt, dus wees er snel bij! Volzet = volzet!

Voor meer info aangaande de stage, kan je steeds terecht bij de stagecoördinatoren: Fré & Steve. De richtlijnen, benodigdheden en het programma worden aan de deelnemers begin april 2019 doorgemaild.


17/12/2018 Nieuwjaarsreceptie op  donderdag 17 januari om 19:00


Over exact één maand klinken we  met BOKA United op het nieuwe jaar.  Supporters, spelers, vrienden en kennissen: iedereen is van harte  welkom op donderdag 17 januari 2019, vanaf 19u00. De Lola's zorgen voor de service en de ambiance! Noteer alvast in je agenda!


17/12/2018 Mosselfeest van 1 tot en met 4 februari 2019


In februari staat ons jaarlijkse BOKA Mossel- & Steakfeest op het programma.   Dit jaar koos de club ervoor om geen tent meer te installeren op Campus Lumbeek, maar te verhuizen naar  Saviocentrum in de Stationsstraat in Dilbeek.  Vrijdag 1 februari is er de traditionele seniorennamiddag en afscheidstournée van de Lola's.  Voor de openingsavond is het noodzakelijk om te reserveren via de website.

 


07/12/2018 Paasstage in de tweede week van de paasvakantie


Inschrijven voor de Paasstage (van 15/4 tem 18/4) kan pas vanaf januari .

Alle info hieromtrent volgt in de eerste weken van 2019.


01/12/2018 Food-workshop met Evi Van Acker en Lou's Plek  op 22 januari 2019 om   18:30


Niet enkel genoeg bewegen is noodzakelijk, gezond eten is minstens even belangrijk! In onze volgende clinic op 22 januari om 18h30 willen we jullie graag op een actieve manier kennis laten maken met gezonde voeding. Eerst een inspirerende keynote, dan zelf de handen uit de mouwen steken!


Hou je van lekker en gezond eten? Dan is deze healthy food workshop die zal gegeven worden door Annouchka van Lou's plek en Evi Van Acker echt iets voor jou! Dankzij de faciliteiten van Bellebarus, gevestigd in de gebouwen van Schietse NV, Brusselstraat 125, Groot-Bijgaarden, zullen jullie zelf ook in de kookpotten kunnen roeren. Uiteraard zullen we daarna samen van onze gezonde gerechtjes eten. Gezelligheid verzekerd.


Om praktische redenen kunnen we maximum 40 personen laten deelnemen. Er snel bij zijn is dus een must! Registreer via de events pagina van dit platform.


De deelnameprijs bedraagt 40 €. Graag op voorhand over te schrijven naar BE 76 0682 1768 4595 !


We hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten!


Evi en Annouchka


01/12/2018 Oefenloop met Hanne Claes op   13 maart om 18:00


Het eind event van BOKA Beweegt komt in de lente van 2019 in zicht. Op woensdag 13 maart 2019 houden we een oefenloop onder begeleiding van Hanne Claes!  Afspraak Campus Lumbeekstraat. 

Deelnemen is gratis :)19/11/2018 Sinterklaasfeest op woensdag 5 december om 18:00


De Sint heeft tijd vrijgemaakt in zijn drukke agenda om de brave spelertjes van BOKA United te komen bezoeken op Campus Lumbeekstraat. De spelers van de U5 tot de U9 zijn op woensdag 5 december uitgenodigd voor dit feest vanaf 18:00. De planning van elke ploeg zal nog worden meegedeeld.


12/11/2018   Nieuwe challenge voor BOKA Beweegt


Evi Van Acker is als meter  zeer blij met de tussentijdse resultaten van BOKA Beweegt. "Na 2 maanden hebben we samen al meer dan 20.000 kilometer verzameld! Ik ben super trots op de weg die we tot nu toe afgelegd hebben. Om onze kilometers een flinke boost te geven begint er op 15 november een nieuwe challenge! Daarnaast nodigen we je ook uit om deel te nemen aan de zwemmathon op 23 november en onze food workshop op 22 januari 2019 .


NIEUWE CHALLENGE: Ik daag jullie uit om in de periode van 15 november tot en met 1 januari 2019 een bijzondere activiteit rond sport te organiseren: wandelen, lopen, fietsen, zwemmen, etc. Zoek een speciale locatie uit en neem mensen mee die om welke reden dan ook minder bewegen.

Kortom: doe iets origineel en warms rond het thema bewegen.


Voorwaarde is wel dat jullie minstens met 5 personen zijn. Zorg je er ook voor dat de deelnemers zich registreren op het platform dan heb je alvast een streepje voor! Voor de groep die de origineelste en warmste activiteit organiseert wordt er een wellness arrangement voorzien, aangeboden door onze sponsor Waerwaters.


Tot slot heb ik ook nog een speciale oproep naar de spelers en hun trainers! Organiseer met de ganse ploeg een leuke alternatieve activiteit rond bewegen en denk eens na of jullie iets kunnen doen voor kinderen of jongeren die het moeilijker hebben. Jullie maken kans op een onvergetelijke avond! Dankzij JAKO, onze kledingsponsor, en KV Kortrijk zal de ploeg met de leukste acitviteit de match tussen KV Kortrijk en Sporting Lokeren op 2 februari 2019 mogen bijwonen!


Stuur een beschrijving van jullie organisatie, een aantal mooie foto's en de namen van de personen met wie jullie de actitiveit gedaan hebben naar frank.vandenborre@bodegemkapelleunited.be


Inschrijven en meer info, klik HIER!


Ik ben heel erg benieuwd naar wat jullie gaan organiseren en hoeveel extra kilometers jullie samen voor ons kilometerdoel zullen verzamelen! Heel veel succes gewenst aan de studenten (neem op tijd een active break!) en alvast een prettig en sportief eindejaar gewenst!


Groetjes,

Evi


16/10/2018 Clinic Relatie Speler-Trainer-Ouders met Dennis Vercauteren op 30/10 om 19:00


Op dinsdag 30 oktober hebben we een clinic voorzien die zal gegeven worden door Dennis Vercauteren, zoon van de peter van onze club Frank. Hij zal ingaan op de driehoeksrelatie tussen speler-trainer en ouder en hoe we hiermee best omgaan. Met deze clinic willen we jullie graag wat extra kennis en tips aanbieden om er samen met de coaches en  bestuur voor te zorgen dat we de voetbalopleiding van onze kinderen verbeteren en tegelijk ook aangenaam maken. We zijn blij om exclusief de rijke ervaring van Frank en zijn zoons op dit domein te kunnen aanbieden en heten jullie dan ook van harte welkom.


Voor de deelname vragen we een kleine bijdrage van 10 EUR (incl drankje). Daar we graag een idee hebben van de opkomst, wil ik via deze mail wel vragen om specifiek jullie deelname door te geven aan Robert (robert@4E.be) of Frank (frank.vandenborre@ageas.com) of onze TVJO Jimmy De Greif (degreif_j@hotmail.com).


De plaats van afspraak is Lumbeekstraat om 19u op dinsdag 30 oktober dus.


16/10/2018 Nieuw kilometerdoel voor BOKA Beweegt!

 

In amper 6 weken hebben we samen 10.000 kilometer verzameld! Ongelofelijk knap! Met zo'n enthousiasme kunnnen we niet anders dan de lat ietsje hoger leggen.

Waarom niet 2 keer de wereld rond? Nog iets meer dan 65.000 kilometer te gaan. Let's do this!


Registreer je nu op http://www.bokabeweegt.be !


16/10/2018 Hanne Claes komt op 24/10 naar BOKA voor een Loopclinic

 

Kom op woensdag 24 oktober om 18:00 naar de campus in Lumbeek voor een loopclinic met niemand minder dan Hanne Claes. Vergeet je sportkledij niet! Als het weer het toe laat strekken we buiten alvast de benen.

Toegang: 10 € (incl. drankje)


16/10/2018 Proficiat Kris Vekens, winnaar van de Step Challenge

 

Kris Vekens - papa van Tibo Vekens, speler van U17 - zette vorige maand de meeste stappen tijdens onze step challenge van BOKA Beweegt. Als winnaar kreeg hij een Boka fan t-shirt van Jako! Nogmaals dikke proficiat Kris! Dominique De Man, nr 2 won een Runners shirt geschonken door JAKO en Topsport. Sabrina Vandenbergh, nr 3 ontvangt een Etixx pakket geschonken door apotheker Elpers.


Tijdens de loopclinc zal de challenge voor november aangekondigd worden!


Registreer je voor de nieuwe challenge op http://www.bokabeweegt.be !


14/10/2018 BOKA United P2 wint op veld van SK Leeuw met 0-2


BOKA United P2 ging zondag op bezoek bij SK Leeuw en sleepte opnieuw een overwinning uit de brand, het werd 0-2 dankzij goals van Kalengayi Biayi en Kempenaers in de 2 de helft. BOKA United rukt zo op naar de 2de plaats in de rangschikking met 16 punten, op 3 punten van leider Meise. Volgende zondag 21 oktober ontvangt BOKA United Kester-Gooik om 15:00.


De P3 ploeg ging afgelopen zondag de boot in thuis tegen Pepingen-Halle met 0-2. Halfweg de eerste helft kwamen de bezoekers op voorsprong via Vandevelde en net voor de rust maakte Hons er 0-2 van. BOKA United P3 staat op de 11de plaats met 6 punten en trekt volgende zondag naar Borchtlombeek, de wedstrijd start om 15:00.


10/10/2018 Lancering BOKA United Stickerboek op woensdag 17/10 om 18:30


Op woensdag 17 oktober om 18:30 lanceren we het officiële en langverwachte BOKA United Stickerboek op de Campussen Lumbeek en Plankenveld. Alle spelers ontvangen er het Stickerboek en kunnen meteen aan de slag om de stickers te verzamelen.


Op volgende locaties kan je vanaf 18 oktober de stickers aankopen:


• AD Delhaize, Brusselstraat 381 - Groot-Bijgaarden

• Publi-Center dagbladhandel, Brusselstraat 376 - Groot-Bijgaarden

• De Fruitmolen, Molenstraat 100 - St-Martens-Bodegem

• Slagerij De Knop, Brusselstnaat 547 - Sint-Ulriks-Kapelle

• Tastino Food Boetiek, Brusselsesteenweg 370A -Asse

• Vishandel Boel Asse, Nieuwstraat 46 - Asse

• Decathlon Anderlecht, Olympische DreefSO -Anderlecht


Een pakketje met 6 stickers kan je kopen aan de prijs van €1,25. Deze actie loopt 12 weken vanaf de lanceringsdatum. Is je boek dan nog niet volledig, dan kan je nog maximaal

40 dubbele prentjes inruilen voor stickertjes die je nog ontbreekt. Dit is volledig gratis.


Veel plezier met het verzamelen van de stickers !10/10/2018 Het Mosselfestijn van de Jeugd was opnieuw een succes


Ons Mosselfestijn ten voordele van de Jeugdwerking van BOKA United was dit jaar opnieuw een succes. We bedanken de bezoekers van harte voor hun aanwezigheid en geven afspraak voor volgend jaar! Dergelijke organisatie kan niet slagen zonder de hulp van de vele vrijwilligers, een heel warme "dank u wel" aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen om van dit evenement een succes te maken!


08/10/2018 Overwinning voor BOKA P2 thuis tegen Beersel Drogenbos


BOKA United P2 won zondagmiddag met het kleinste verschil thuis tegen Beersel Drogenbos met 1-0. Opnieuw was Voglaire beslissend in de 90ste minuut. Volgende zondag 14 oktober speelt BOKA op het veld van SK Leeuw om 15:00.


De P3 ploeg won ook dit weekend, het werd 2-1 door goals van Van den Houte en Lammens. BOKA United P3 speelt zondag 14 oktober om 15:00 thuis tegen Pepingen-Halle.


04/10/2018 Proficiat aan de winnaars van de Step challenge van BOKA Beweegt

 

Voor de step challenge registreerden 33 personen zich, waarvan er 13 de challenge ook tot een goed einde gebracht hebben door minstens 9 keer 10.000 stappen te zetten. Allemaal samen verzamelden we maar liefst 4061477 stappen!


De winnaars van deze challenge zijn Kris Vekens, Dominique De Man en Sabrina Vandenbergh! Proficiat! Jullie hebben de challenge volbracht en ook de meeste stappen gezet. Jullie worden gecontacteerd voor jullie prijs! De ranking van de challenge kunnen jullie hier terugvinden.03/10/2018 BOKA Beweegt! op stand van partner Allur op de Jaarmarkt van Dilbeek  (8/10)


Op maandag 8 oktober vindt de jaarmarkt plaats in Dilbeek. Allur, één van onze structurele partners, zal er met een stand aanwezig zijn op de Heetveldelaan 02 A, waarbij we ook met Boka Beweegt mensen zullen warm maken voor ons initiatief. Vertel het verder!


Ben je al geregistreerd, kom dan gerust langs voor een goodiebag vol leuke gadgets of een leuke foto met Kevin of Evi, meter en peter van het project!


03/10/2018 Loop clinic met Hannes Maes voor BOKA Beweegt! op 24 oktober 2018


Kom op woensdag 24 oktober om 18h naar de campus in Lumbeek voor een loopclinic met niemand minder dan Hanne Claes, onze Belgisch trots op de 400 m horden en lid van de Belgian Cheetahs, die afgelopen zomer knap 4e werden in de esatfette op het EK atletiek in Berlijn!


Wil je ondergedompeld worden in de loopwereld? Dan is dit iets voor jou! Een goede looptechniek, versterkende oefeningen, de ideale opbouw en voldoende rust zijn van essentieel belang om resultaten te boeken en blessurevrij te blijven.


Verder wordt er ingezoomd op het gebruik van een hartslagmeter, de keuze van de juiste loopschoenen -en kledij en aangepaste voeding voor en na het lopen. Verwacht je aan heel wat tips & tricks van een ervaren atlete!


Schrijf je nu in voor deze workshop met niemand minder dan Hanne Claes via BOKA Beweegt!


01/10/2018  Dinsdag eerste BOKA Beweegt clinic met Glenn Vercauteren


BOKA Beweegt gaat niet alleen over meer bewegen, maar ook over de begeleiding tijdens het sporten. BOKA organiseert daarom op dinsdag 2 oktober haar eerste clinic op Campus Lumbeekstraat. Kinesist en sportfysiotherapeut Glenn Vercauteren van 4F Sports Management komt er spreken over stretching, core stability en krachttraining. Toegangsprijs is 10 euro (inclusief 1 consumptie).


Registreer je nu op http://www.bokabeweegt.be !


30/09/2018 Winst voor BOKA United P2, nederlaag voor P3 


BOKA United P2 won gisteren op het veld van Huizingen met het kleinste verschil, het werd 0-1 dankzij een doelpunt van  Voglaire in de 90ste minuut.   De eerste ploeg staat met 10 punten op gelijke hoogte met Asse-Zellik en Wambeek. Meise voert de competitie aan met 13 punten en Strombeek staat op de 2de plek met 11 punten.


BOKA United P3 ging thuis de boot in met 0-3 tegen Herne.  De tweede ploeg van BOKA staat op de 13de plaats in het klassement met 3 punten uit 4 wedstrijden. 


27/09/2018 Peter Frank Vercauteren sponsort de nieuwe JAKO ballen


Onze spelers ontvingen gisteren hun nieuwe JAKO bal geschonken door de peter van BOKA United, Frank Vercauteren. Zoon Dennis van  4F Sports Management was aanwezig om ze  persoonlijk te overhandigen.  Mogen we aan iedereen vragen om zijn bal goed te personaliseren met vermelding van ploeg en naam om misverstanden te vermijden.


Onlangs werd ook het proefproject bij BOKA United in samenwerking met 4F Sports Management officieel afgetrapt. 3 jeugdploegen gaande van U10 over U12 tot U17 zullen gedurende het seizoen een specifieke sportieve en mentale begeleiding krijgen zowel als ploeg als op individuele basis. Frank Vercauteren, samen met zijn zoons Glenn en Dennis zullen met een aantal specialisten in hun vakgebied hiervoor zorgen.


23/09/2018 Nederlagen voor BOKA United P2 en P3


BOKA United P2 verloor in eigen huis met 2-3 van KFC Meise.   Na 4 speeldagen staat  de ploeg van coach Dessaer op de 7de plaats met 7 punten.  Meise en Wambeek voeren de competitie aan met 10 punten.  Zondag 30 september gaat BOKA P2 op bezoek bij Huizingen., de wedstrijd start om 15:00.


In 3de provinciale D verloor BOKA United P3 op het veld van Wemmel met 3-1.   Na 4 wedstrijden staan de jongens van trainer x op de 12de plaats met 3 punten. Zuun en Hekelgem zijn de leiders met een knappe 12 op 12.  Zondag 30 september ontvangt P3 Herne thuis om 15:00. 20/09/2018 Al 3.000km en 89 deelnemers voor BOKA Beweegt!


Drie weken geleden lanceerden we het het BOKA Beweegt project en inmiddels hebben we samen meer dan 3000 kilometer verzameld en zijn er bijna 100 mensen geregistreerd! Spread the word, we willen zo veel mogelijk mensen in beweging brengen ten voordele van de jeugdwerking van BOKA. Op 10 september ging ook de step challenge van start.Doe je nog niet mee? Geen probleem! Inschrijven kan nog steeds via www.bokabeweegt.be! Diegene die de meeste stappen zetten kunnen bovendien een mooie prijs winnen. Bekijk hieronder de tussenstand!


16/09/2018 BOKA P2 speelt 0-0 gelijk in Ternat, P3 verloor thuis met 0-3 van Galmaarden


Scoreloos gelijkspel voor de jongens van coach Dessaer op verplaatsing bij Ternat. BOKA United P3 ging thuis de boot in tegen FC Galmaarden met 0-3.


Volgende week  zondag 23 september speelt BOKA United P2 thuis om 15:00 tegen KFC Meise. De P3 ploeg gaat op hetzelfde moment op bezoek bij KVK Wemmel.   


14/09/2018  Clinic Glenn Vercauteren op dinsdag 2 oktober om 19:30


BOKA Beweegt gaat niet alleen over meer bewegen, maar ook over de begeleiding tijdens het sporten. BOKA organiseert daarom op dinsdag 2 oktober haar eerste clinic op Campus Lumbeekstraat. Kinesist en sportfysiotherapeut Glenn Vercauteren van 4F Sports Management komt er spreken over stretching, core stability en krachttraining. Toegangsprijs is 10 euro (inclusief 1 consumptie).


Registreer je nu op http://www.bokabeweegt.be !


13/09/2018 Doe mee aan de BOKA Beweegt Stappen-Challenge


BOKA Beweegt verzamelde al 1980km ten voordele van de jeugdwerking. 68 deelnemers registreerden zich op het platform en bewegen dagelijks mee. Vergeet zeker niet deel te nemen aan de stappen-challenge : verzamel 9 keer 10.000 stappen gedurende 3 weken! De challenge start op maandag 10 september en loopt af op 30 september. Synchroniseren kan tem 1 oktober.


Ken je de kracht van 10.000 stappen al? 10.000 stappen per dag komt ongeveer overeen met een afstand van 7 kilometer voor de meeste mensen. Maar waar komt dit cijfer nu vandaag? De gemiddelde Vlaming zet ongeveer 6000 stappen per dag. Als we daarbij 4000 extra stappen zouden zetten, voldoen we aan de aanbeveling van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)


Ben je klaar om samen met andere spelers, ouders of sympathisanten van Boka United echt werk te maken van een gezondere levensstijl? Schrijf je dan in voor één van onze leuke challenges! Je wordt er niet alleen fitter van maar je kan er ook mooie prijzen mee in de wacht slepen. Diegene die de het meeste stappen heeft gezet tijdens deze challenge krijgt een gloednieuw BOKA fan t-shirt. De 2e en 3e ontvangen een Jako t-shirt en een Etixx sportpakket.


Registreer je nu op http://www.bokabeweegt.be !


12/09/2018  Mosselfeest Jeugd BOKA United van 5 tot 7 oktober 2018


Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018 organiseert de jeugdwerking van BOKA United het jaarlijkse Vol-au-vent en Mosselfestijn in zaal Solleveld.

Voor grote groepen vragen we om tijdig te reserveren voor 28/09/2018 bij Patrick Van Den Bosch - 0475/92.93.98 en  de timing te respecteren.


- Vrijdag 05/10/2018 vanaf 18:00

- Zaterdag 06/10/2018 vanaf 18:00

- Zondag 07/10/2018 van 11:30 tot 15:00


We verwachten jullie talrijk!


09/09/2018 Overwinningen voor BOKA United P2 en P3


De P2 ploeg van coach Dessaer won uitgesproken op het veld van  Teralfene met 0-4.  Alle goals vielen in de eerste helft; na 6' opende Cassenaer de score en 2 minuten later trof ook Woussen de netten. In de 26ste minuut stond het 0-3 via Kalengayi Biayi en in de 32ste minuut maakte Kempenaers er 0-4 van. BOKA United staat samen met Strombeek, Wambeek en Asse-Zellik aan de kop van het klassement.


Meer spanning was er in 3de Provinciale D; BOKA United P3 ontving thuis Eizeringen en won met 4-3.  In de eerste minuut bracht Asselman de bezoekers op voorsprong,  maar na een kwartier bracht Mputu de thuisploeg terug op gelijke hoogte. In de 40ste minuut scoorde Lammens de 2-1, maar net voor de rust  zette D'Angelo de stand terug in evenwicht. In de tweede helft maakte Mputu het verschil met nog 2 goals  en een kwartier voor het einde maakte Jacobs voor de bezoekers de 4-3. Proficiat aan de ploeg van coach Roel De Mesmaecker, zij staan momenteel 10de in de stand.


03/09/2018  Evi Van Acker zet BOKA United in beweging : 40 deelnemers en 385km


"BOKA Beweegt! Een super leuk initiatief, waarvan ik de trotse meter ben! Samen verzamelen we kilometers voor de jeugdwerking van BOKA op het digitale platform: https://www.bokabeweegt.be. Registreren is eenvoudig en voor iedereen; dat bewezen de eerste 40 deelnemers die ondertussen al 385km hebben verzameld! We zullen leuke challenges en workshops organiseren de komende maanden en in mei houden we een groot wandel en loop evenement. Draag jullie 'stapje' bij en doe mee! Er is ook een speciale Facebookgroep voor BOKA Beweegt. Deel je prestaties op sociale media met de hashtag #bokabeweegt02/09/2018 Huldiging  voorzitters Patrick Van Den Bosch  en Danny Siroyt


Het was zondag een speciale en historische wedstrijddag op BOKA United. Voorzitters Patrick Van Den Bosch en Danny Siroyt gaven de aftrap van de seizoensopener thuis tegen Kraainem Football en werden in de bloemetjes gezet. De ganse BOKA-familie was present om hen te eren en te bedanken voor hun jarenlange inzet voor onze club. Danny en Patrick dragen nu de fakkel over aan Frank Vandenborre en Robert Vander Meulen. Bedankt Patrick en Danny en veel succes voor Robert en Frank!


Foto's en video's van de huldiging op onze Facebook-pagina.


02/09/2018 BOKA P2 versloeg Kraainem met 2-0, BOKA P3 verloor op KV Zuun met 3-1


Geof Cassenaer  stond in de seizoensopener achter het kanon bij BOKA United, hij scoorde de 2 goals.  Naast de overwinning hadden de jongens van coach Denis Dessaer nog een verrassing in petto voor de afscheidnemende voorzitters. Danny en Patrick kregen elk een goedgevulde biermand cadeau. Schol!


De jonkies van BOKA United P3 verloren verdienstelijk op het veld van FC Zuun.   Jeugd-medewerker Fré Vanhee  werd voor die partij gehuldigd voor  zijn kordate  optreden van vorig jaar. Fré redde toen het leven van Rosette  Van de Gucht, de kantinedame van KV Zuun, die onwel werd door een hartfalen. KV Zuun zette Rosette en Fré in de bloemetjes. 


Foto's en video's van de huldiging op onze Facebook-pagina.


29/08/2018 Lancering  BOKA Beweegt in samenwerking met Energy Lab


BOKA United stelde vanavond haar nieuw, ambitieus project "BOKA Beweegt" in samenwerking met Energylab voor aan de spelers, hun ouders en de pers. Ambitieus, want BOKA wil niet enkel de tofste voetbalclub zijn, maar ook de fitste. We willen ouders, sympathisanten en natuurlijk ook de 400 spelers van BOKA United doen bewegen en hen bij elkaar brengen op een loopevenement rond de club voor jong en oud in mei 2019. We willen iedereen motiveren om kilometers te verzamelen ten voordele van de jeugdwerking van BOKA.   De deelnemers staan er zeker niet alleen voor, want we zijn bijzonder fier om Evi Van Acker en de broers Kevin & Sven Kums als meter & peters te mogen voorstellen, zij zullen de deelnemers enthousiast begeleiden om het km doel te bereiken.


Foto's en video's van de huldiging op onze Facebook-pagina.


28/08/2018 Planning photoshoot Stickerboek van  29/08, 30/08 en 05/09


Woensdag 29 augustus is het zover voor het eerste deel van de photoshoot voor ons stickerboek. In het overzicht vind je terug op welk moment je op de gevoelige plaat wordt vastgelegd. Mogen we jullie allemaal vragen om jullie nieuw wedstrijdbroekje en kousen mee te brengen, het nieuwe (!) truitje zelf, krijgen jullie ter plaatse. De trainers en afgevaardigden vragen we om ook in een BOKA-shirt of training te komen. Voor zij die nog geen nieuw shirt hebben, is het oude is ook nog altijd goed.


Er worden niet alleen individuele foto's genomen maar ook ploegfoto's. Het is dus belangrijk dat liefst alle spelertjes en spelers er zijn op het voorziene uur, zodat we iedereen op de foto hebben.


20/08/2018 Stickerboek BOKA United 2018/19


We vermoeden dat de meesten al gehoord hebben dat we een prachtig BOKA United stickerboek gaan uitgeven met een sticker voor al onze spelers, trainers, bestuursleden, medewerkers. Kortom iedereen die bij de club betrokken is. Een uniek boek dat jullie niet mogen missen, vergelijkbaar met de Panini boeken. De shootings zijn voorzien op 29 augustus en 5 september.

 

Alles begint uiteraard met mooie foto’s. Hier vinden jullie de planning van de shootings per ploeg. We hebben ons best gedaan om dit zo goed mogelijk te doen aansluiten bij ons aangekondigd infomoment en/of trainingen.

 

Mogen we jullie vragen jullie uiterste best te doen om tijdig aanwezig te zijn want het schema is zeer strak.


Verder dienen we jullie toestemming te vragen hiervoor, gelieve dit document in te vullen.


20/08/2018 Afspraken omtrent het ophalen van kledijpakket 2018/19


Zoals reeds gemeldt delen we deze week de kledijpakketten uit voor de spelers die in orde zijn met hun inschrijving. De  planning kan u hier bekijken.


We gaan van de gelegenheid gebruik maken om onze administratie verder in orde te maken.

Hiervoor vindt u in bijlage reeds volgende documenten:


1. Verklaring voor:


•Ontvangst van het pakket

•Lezen, aanvaarden en naleven van ons huishoudreglement en Missie & Visie

•Gebruik van portret voor sociale media e.d. (GDPR)


2. Specifiek document voor ons stickerboek


Het zou fijn zijn moesten jullie deze documenten reeds ingevuld meebrengen, invullen ter plaatse kan ook.


Verder gaan we jullie gegevens nog even nakijken, indien jullie weten dat julie het inschrijvingsformulier, ook in bijlage nog niet hebben ingevuld, breng dit dan ook ingevuld mee. We denken hier specifiek aan de nieuw ingeschreven spelers, in het bijzonder U5 en U6.

Reeds bedankt voor jullie medewerking en sympathie.


13/08/2018 Kwaliteitslabel voor de G-werking van BOKA United


BOKA United kreeg een G-sport Vlaanderen kwaliteitslabel van Sport Vlaanderen voor de organisatie van haar G-werking. Op donderdag 23 augustus om 18u starten de trainingen van onze G-ploeg op Campus Lumbeekstraat. Familie en supporters van onze spelers zijn steeds van harte welkom!


30/07/2018 Voorbereidingsprogramma BOKA United P2 en P3


A-ploeg (P2) :


05/08/2018 16:00 : BOKA UNITED A -  FC.AVERBODE-OKSELAAR A

12/08/2018 16:00 : SC.OUT-HOEGAARDEN A - BOKA UNITED A

19/08/2018 16:00 : BOKA UNITED A - WOLFSDONK SP. A

26/08/2018 16:00 : FC.BINKOM - BOKA UNITED A


Oefenwedstrijden:


16/08/2018  20:00 : Wemmel-BOKA A

22/08/2018 : SK Londerzeel - BOKA A


B-ploeg (P3) :


05/08/2018 10:00 :  BOKA B - Ternat - Terrein Lumbeekstraat

09/08/2018 19:30 :  Meise - BOKA B

12/08/2018 16:00 BOKA B - Rodienne -  Terrein nog te bepalen(afhankelijk van de weersomstandigheden)

18/08/2018 19:00 : Huizingen - BOKA B

23/08/2018 19:00 : BOKA B - Beersel Drogenbos - Terrein nog te bepalen (afhankelijk van de weersomstandigheden)

26/08/2018 16:00 : BOKA B - Zuun - Terrein nog te bepalen (afhankelijk van de weersomstandigheden)


26/07/2018 Zomertornooi  van  BOKA United op zaterdag 25 augustus 2018


Het zomertornooi van de jeugd van BOKA United, U8 tot en met U11, vindt plaats op zaterdag 25 augustus in de Lumbeekstraat van 10:00 tot 18:00.  Download hier de agenda en het overzicht van de velden en het reglement. Iedereen is natuurlijk van harte welkom!


11/06/2018 Trainer G-ploeg op bijscholingsdag G-Voetbal


Afgelopen zondag 10/06/2018  organiseerde Voetbal Vlaanderen een bijscholingsdag G-voetbal, omtrent het begeleiden en trainen van voetballers met een beperking. Onder de 50 deelnemers waren ook enkele trainers van de G-ploeg van BOKA United. Op de terreinen van FC Lebbeke kwamen verschillende gastsprekers, waaronder peter van het project Piet den Boer, hun ervaringen met G-voetballers delen. Op BOKA United staat niemand buitenspel en de club wenst daarom nog eens de trainers en sponsors van dit lovenswaardig project te bedanken.


31/05/2018 Presentatie  informatievergadering 2018/19


Gisteren vond de informatievergadering voor de ouders van onze spelers plaats op de campus Lumbeekstraat naar aanleiding van het nieuwe seizoen 2018/19. Ondanks de tropische temperaturen, was de opkomst een succes. Het bestuur van BOKA United wenst iedereen te bedanken voor hun aanwezigheid. Indien je er niet bij kon zijn of de presentatie van jeugdvoorzitter Robert Vander Meulen nog eens opnieuw wenst door te nemen, dan kan je deze hier downloaden op onze website. Fijne vakantie iedereen en tot in augustus!


29/05/2018 U7   speelt vanaf seizoen 2018/19 3 tegen 3


Vanaf het seizoen 2018-2019 zal in de leeftijdscategorie U7 3v3 gespeeld worden. De format 5v5 en het alternatief 2v2 vervallen bij U7.


22/05/2018 Lentetornooi  was een enorm succes


Het Lentetornooi van BOKA United van afgelopen weekend was een enorm succes! Van zaterdag tot maandag kregen we 1.200 betalende toeschouwers over de vloer die voor de 84 deelnemende ploegen kwamen supporteren. De cateringploeg draaide op volle toeren en bracht niet minder dan 1064 hamburgers, 300 hotdogs, 550 belegde broodjes en 300 koffiekoeken aan de man. Dit alles was onmogelijk geweest, zonder onze trouwe vrijwilligers, die gedurende het tornooi van 's morgens vroeg tot 's avonds laat in de weer waren om de organisatie in goede banen te leiden. Een welgemeende DANK U aan allen die hebben meegeholpen om dit tornooi tot een succes te maken. Ook proficiat aan alle spelers, begeleiders en supporters voor hun aanwezigheid en sportief gedrag.


09/05/2018 Frans Siroyt, eerste erelid van BOKA United


Tijdens de begrafenisplechtigheid van onze trouwe vrijwilliger Frans Siroyt gisteren in Zemst, nam commerciëel manager Frank Vandenborre het woord namens het bestuur van BOKA United.


"Voetbal en sport in het algemeen was de uitlaatklep voor Franske. Niet alleen omwille van het spelletje op zich maar ook en vooral omdat hij zich graag ten dienste stelde van een vereniging en van de mensen in zijn dorp. Onder de mensen zijn, een pintje schenken, de kantine of de kleedkamers opruimen, gewoon zorgen dat alles picobello was en er plezier aan hebben dat de supporters en spelers hun ding konden doen, daar ging het om voor hem."

 

"Frans was een echte vrijwilliger zoals we er jammer genoeg nog veel te weinig hebben en hij was van het type zoals we ze niet meer vinden, misschien worden ze ook niet meer gemaakt…. Iedereen van groot tot klein die tijdens de week of in het weekend op de club kwam zal hem missen. Maar we gaan hem toch ook niet echt missen, want ik ben ervan overtuigd dat Steven hem een plaatsje zal geven aan de toog en ik wil dan ook graag hier beslissen dat we Franske postuum tot  eerste erelid van de club benoemen."


Bedankt voor alles Frans, we zullen je nooit vergeten!


08/05/2018 Mooi eerbetoon aan Frans Siroyt vandaag in HLN


05/05/2018 Overlijden Frans Siroyt


Met droefheid neemt BOKA United afscheid van onze trouwe medewerker en supporter Frans Siroyt, de vader van voorzitter Danny en de opa van Steven. Wij nodigen u vriendelijk uit om samen met de familie afscheid te nemen van Frans op woensdag 9 mei 2018 om 12.15 uur in het crematorium Daelhof, Erasmuslaan 50 te Zemst. Samenkomst aan het crematorium vanaf 12 uur.


Voor de laatste wedstrijd van het seizoen zondag 6 mei om 15u00 thuis tegen Tervuren-Duisburg zal er een minuut stilte zijn ter nagedachtenis aan Frans. 


De rouwbrief van Frans Siroyt kan u hier bekijken.


BOKA United   wenst zijn echtgenote, Danny, Steven en de familie en vrienden van Frans veel sterkte toe in deze moeilijke periode.06/05/2018 B-ploeg van BOKA United speelt kampioen


Proficiat aan de P4 ploeg van BOKA United voor het behalen van de titel na een overwinning in de laatste minuut op het veld van Boskant Peizegem! Het bestuur van BOKA United wenst de spelers en de technische staff van de B-ploeg van harte te feliciteren met deze knappe prestatie.


04/05/2018 16de Lentetornooi BOKA United


Op zaterdag 19, zondag 20 en maandag 21 mei 2018 organiseert BOKA United het 16de Lentetornooi op de campus Lumbeekstraat. Zaterdag spelen de U6, U7, U8 en U9, op zondag komen de U10, U11, U12 en U13 in actie en op maandag is het de beurt aan de U15 en de U17. Voor de organisatie van het jeugdtornooi is BOKA United nog op zoek naar helpende handen en scheidsrechters.


Het speelschema van het tornooi kan je hier downloaden.04/05/2018 Extra inschrijvingsdag op 23/05/2018


BOKA United organiseert een extra inschrijvingsdag op woensdag 23/05/2018 tussen 18u en 21u (enkel voor spelers met akkoord van hun coördinator Bjorn, Rudy of Steve).   Spelers die tijdens het eerste inschrijvingsmoment hun kledij niet konden passen, kunnen dan ook terecht in de kleedkamer. Enkel cash betaling mogelijk  op deze inschrijvingsdag.


04/05/2018 Oudervergadering seizoen 2018/19 op 30/05/2018 om 19u00


In de voorbereiding op het nieuwe seizoen nodigt BOKA United de ouders van onze spelers uit voor een vergadering op woensdag 30 mei 2018 om 19u00 in de Lumbeekstraat.26/04/2018  BOKA United stelt A-kern seizoen 18-19 voor


De voorbije weken werd er hard gewerkt door het sportieve bestuur van de club om de kern voor volgend seizoen kwalitatief te versterken.


Patrick Van den Bosch, co-voorzitter “Het is de absolute intentie van de club om volgend seizoen in 2de provinciale aan de start te komen met een competitieve ploeg. In het licht hiervan hebben we onze kern aangevuld met een aantal ervaren spelers uit hogere reeksen. Hiermee hopen we het vertrek van een aantal kernspelers op te vangen alsook het vertrek van Koen Van Elslander en Olivier Van Herreweghe, die beiden stoppen. Ik wil ook van de gelegenheid gebruik maken om hen te danken voor hun jarenlange inzet en trouw aan de club.”


Hierna vindt u een overzicht van de ingaande en uitgaande transfers :Trainersstaf :


T1 : Denis Dessaer, komend van Diegem

T2 : Bertrand Defrere

Keepertrainer : Staf Verspecht, komend van JUVE MollemSpelerskern :


Aanwervingen :


Kevin Goeman (doelman), komend van FC Ganshoren

Maxime Bogaerts (doelman), komend van VC Groot-Dilbeek

Dimitri Woussen (verdediger), komend van FC Ganshoren

Julien Kereta (middenveld), komend van V. Beersel-Drogenbos

Vinny Nobels (middenveld), komend van VC Asse Terheide

Eilie Kalengayi Biayi (aanvaller) komend van FC Ganshoren

Dimitri Kempenaers (aanvaller) komend van VC Asse Terheide

Jens Verroken (aanvaller) komend van JUVE Mollem


Vertrek :


Koen Van Elslander, Olivier Van Herreweghe (stoppen)

Sam Ysenbaert, Vincent Pottie (beiden naar VC Groot-Dilbeek)

Wesley Delvael, Bernd Van den Borre (beiden naar E. Mazenzele-Opwijk)

Dries Cobbaert (vertrek – club nog niet gekend)

Maiko Becqué (definitief naar Futsalclub Kester-Gooik)

Nathan Bormans (naar KFC Malderen)25/04/2018 Derde editie van VIP Event was een groot succes


BOKA United organiseerde dinsdag 24 april 2018 haar jaarlijkse VIP Event bij haar sponsor Salons WaerBoom. De derde editie van dit networking event kon opnieuw rekenen op gepassioneerde sprekers, die de brug bouwden tussen leiderschap in het bedrijfsleven en in de sportwereld. Een aantal sfeerbeelden van dit geslaagde netwerk event vindt u op onze Facebook pagina.