Nieuws

 

NIEUWS BOKA UNITED

 

 

19/11/2018 Sinterklaasfeest op woensdag 5 december om 18:00

 

De Sint heeft tijd vrijgemaakt in zijn drukke agenda om de brave spelertjes van BOKA United te komen bezoeken op Campus Lumbeekstraat. De spelers van de U5 tot de U9 zijn op woensdag 5 december uitgenodigd voor dit feest vanaf 18:00. De planning van elke ploeg zal nog worden meegedeeld.

 

12/11/2018 Nieuwe challenge voor BOKA Beweegt

 

Evi Van Acker is als meter zeer blij met de tussentijdse resultaten van BOKA Beweegt. "Na 2 maanden hebben we samen al meer dan 20.000 kilometer verzameld! Ik ben super trots op de weg die we tot nu toe afgelegd hebben. Om onze kilometers een flinke boost te geven begint er op 15 november een nieuwe challenge! Daarnaast nodigen we je ook uit om deel te nemen aan de zwemmathon op 23 november en onze food workshop op 22 januari 2019 .

 

NIEUWE CHALLENGE: Ik daag jullie uit om in de periode van 15 november tot en met 1 januari 2019 een bijzondere activiteit rond sport te organiseren: wandelen, lopen, fietsen, zwemmen, etc. Zoek een speciale locatie uit en neem mensen mee die om welke reden dan ook minder bewegen.

Kortom: doe iets origineel en warms rond het thema bewegen.

 

Voorwaarde is wel dat jullie minstens met 5 personen zijn. Zorg je er ook voor dat de deelnemers zich registreren op het platform dan heb je alvast een streepje voor! Voor de groep die de origineelste en warmste activiteit organiseert wordt er een wellness arrangement voorzien, aangeboden door onze sponsor Waerwaters.

 

Tot slot heb ik ook nog een speciale oproep naar de spelers en hun trainers! Organiseer met de ganse ploeg een leuke alternatieve activiteit rond bewegen en denk eens na of jullie iets kunnen doen voor kinderen of jongeren die het moeilijker hebben. Jullie maken kans op een onvergetelijke avond! Dankzij JAKO, onze kledingsponsor, en KV Kortrijk zal de ploeg met de leukste acitviteit de match tussen KV Kortrijk en Sporting Lokeren op 2 februari 2019 mogen bijwonen!

 

Stuur een beschrijving van jullie organisatie, een aantal mooie foto's en de namen van de personen met wie jullie de actitiveit gedaan hebben naar frank.vandenborre@bodegemkapelleunited.be

 

Inschrijven en meer info, klik HIER!

 

Ik ben heel erg benieuwd naar wat jullie gaan organiseren en hoeveel extra kilometers jullie samen voor ons kilometerdoel zullen verzamelen! Heel veel succes gewenst aan de studenten (neem op tijd een active break!) en alvast een prettig en sportief eindejaar gewenst!

 

Groetjes,

Evi

 

16/10/2018 Clinic Relatie Speler-Trainer-Ouders met Dennis Vercauteren op 30/10 om 19:00

 

Op dinsdag 30 oktober hebben we een clinic voorzien die zal gegeven worden door Dennis Vercauteren, zoon van de peter van onze club Frank. Hij zal ingaan op de driehoeksrelatie tussen speler-trainer en ouder en hoe we hiermee best omgaan. Met deze clinic willen we jullie graag wat extra kennis en tips aanbieden om er samen met de coaches en bestuur voor te zorgen dat we de voetbalopleiding van onze kinderen verbeteren en tegelijk ook aangenaam maken. We zijn blij om exclusief de rijke ervaring van Frank en zijn zoons op dit domein te kunnen aanbieden en heten jullie dan ook van harte welkom.

 

Voor de deelname vragen we een kleine bijdrage van 10 EUR (incl drankje). Daar we graag een idee hebben van de opkomst, wil ik via deze mail wel vragen om specifiek jullie deelname door te geven aan Robert (robert@4E.be) of Frank (frank.vandenborre@ageas.com) of onze TVJO Jimmy De Greif (degreif_j@hotmail.com).

 

De plaats van afspraak is Lumbeekstraat om 19u op dinsdag 30 oktober dus.

 

16/10/2018 Nieuw kilometerdoel voor BOKA Beweegt!

In amper 6 weken hebben we samen 10.000 kilometer verzameld! Ongelofelijk knap! Met zo'n enthousiasme kunnnen we niet anders dan de lat ietsje hoger leggen.

Waarom niet 2 keer de wereld rond? Nog iets meer dan 65.000 kilometer te gaan. Let's do this!

 

Registreer je nu op http://www.bokabeweegt.be !

 

16/10/2018 Hanne Claes komt op 24/10 naar BOKA voor een Loopclinic

Kom op woensdag 24 oktober om 18:00 naar de campus in Lumbeek voor een loopclinic met niemand minder dan Hanne Claes. Vergeet je sportkledij niet! Als het weer het toe laat strekken we buiten alvast de benen.

Toegang: 10 € (incl. drankje)

 

16/10/2018 Proficiat Kris Vekens, winnaar van de Step Challenge

Kris Vekens - papa van Tibo Vekens, speler van U17 - zette vorige maand de meeste stappen tijdens onze step challenge van BOKA Beweegt. Als winnaar kreeg hij een Boka fan t-shirt van Jako! Nogmaals dikke proficiat Kris! Dominique De Man, nr 2 won een Runners shirt geschonken door JAKO en Topsport. Sabrina Vandenbergh, nr 3 ontvangt een Etixx pakket geschonken door apotheker Elpers.

 

Tijdens de loopclinc zal de challenge voor november aangekondigd worden!

 

Registreer je voor de nieuwe challenge op http://www.bokabeweegt.be !

 

14/10/2018 BOKA United P2 wint op veld van SK Leeuw met 0-2

 

BOKA United P2 ging zondag op bezoek bij SK Leeuw en sleepte opnieuw een overwinning uit de brand, het werd 0-2 dankzij goals van Kalengayi Biayi en Kempenaers in de 2 de helft. BOKA United rukt zo op naar de 2de plaats in de rangschikking met 16 punten, op 3 punten van leider Meise. Volgende zondag 21 oktober ontvangt BOKA United Kester-Gooik om 15:00.

 

De P3 ploeg ging afgelopen zondag de boot in thuis tegen Pepingen-Halle met 0-2. Halfweg de eerste helft kwamen de bezoekers op voorsprong via Vandevelde en net voor de rust maakte Hons er 0-2 van. BOKA United P3 staat op de 11de plaats met 6 punten en trekt volgende zondag naar Borchtlombeek, de wedstrijd start om 15:00.

 

10/10/2018 Lancering BOKA United Stickerboek op woensdag 17/10 om 18:30

 

Op woensdag 17 oktober om 18:30 lanceren we het officiële en langverwachte BOKA United Stickerboek op de Campussen Lumbeek en Plankenveld. Alle spelers ontvangen er het Stickerboek en kunnen meteen aan de slag om de stickers te verzamelen.

 

Op volgende locaties kan je vanaf 18 oktober de stickers aankopen:

 

• AD Delhaize, Brusselstraat 381 - Groot-Bijgaarden

• Publi-Center dagbladhandel, Brusselstraat 376 - Groot-Bijgaarden

• De Fruitmolen, Molenstraat 100 - St-Martens-Bodegem

• Slagerij De Knop, Brusselstnaat 547 - Sint-Ulriks-Kapelle

• Tastino Food Boetiek, Brusselsesteenweg 370A -Asse

• Vishandel Boel Asse, Nieuwstraat 46 - Asse

• Decathlon Anderlecht, Olympische DreefSO -Anderlecht

 

Een pakketje met 6 stickers kan je kopen aan de prijs van €1,25. Deze actie loopt 12 weken vanaf de lanceringsdatum. Is je boek dan nog niet volledig, dan kan je nog maximaal

40 dubbele prentjes inruilen voor stickertjes die je nog ontbreekt. Dit is volledig gratis.

 

Veel plezier met het verzamelen van de stickers !

 

 

10/10/2018 Het Mosselfestijn van de Jeugd was opnieuw een succes

 

Ons Mosselfestijn ten voordele van de Jeugdwerking van BOKA United was dit jaar opnieuw een succes. We bedanken de bezoekers van harte voor hun aanwezigheid en geven afspraak voor volgend jaar! Dergelijke organisatie kan niet slagen zonder de hulp van de vele vrijwilligers, een heel warme "dank u wel" aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen om van dit evenement een succes te maken!

 

08/10/2018 Overwinning voor BOKA P2 thuis tegen Beersel Drogenbos

 

BOKA United P2 won zondagmiddag met het kleinste verschil thuis tegen Beersel Drogenbos met 1-0. Opnieuw was Voglaire beslissend in de 90ste minuut. Volgende zondag 14 oktober speelt BOKA op het veld van SK Leeuw om 15:00.

 

De P3 ploeg won ook dit weekend, het werd 2-1 door goals van Van den Houte en Lammens. BOKA United P3 speelt zondag 14 oktober om 15:00 thuis tegen Pepingen-Halle.

 

04/10/2018 Proficiat aan de winnaars van de Step challenge van BOKA Beweegt

Voor de step challenge registreerden 33 personen zich, waarvan er 13 de challenge ook tot een goed einde gebracht hebben door minstens 9 keer 10.000 stappen te zetten. Allemaal samen verzamelden we maar liefst 4061477 stappen!

 

De winnaars van deze challenge zijn Kris Vekens, Dominique De Man en Sabrina Vandenbergh! Proficiat! Jullie hebben de challenge volbracht en ook de meeste stappen gezet. Jullie worden gecontacteerd voor jullie prijs! De ranking van de challenge kunnen jullie hier terugvinden.

 

 

03/10/2018 BOKA Beweegt! op stand van partner Allur op de Jaarmarkt van Dilbeek (8/10)

 

Op maandag 8 oktober vindt de jaarmarkt plaats in Dilbeek. Allur, één van onze structurele partners, zal er met een stand aanwezig zijn op de Heetveldelaan 02 A, waarbij we ook met Boka Beweegt mensen zullen warm maken voor ons initiatief. Vertel het verder!

 

Ben je al geregistreerd, kom dan gerust langs voor een goodiebag vol leuke gadgets of een leuke foto met Kevin of Evi, meter en peter van het project!

 

03/10/2018 Loop clinic met Hannes Maes voor BOKA Beweegt! op 24 oktober 2018

 

Kom op woensdag 24 oktober om 18h naar de campus in Lumbeek voor een loopclinic met niemand minder dan Hanne Claes, onze Belgisch trots op de 400 m horden en lid van de Belgian Cheetahs, die afgelopen zomer knap 4e werden in de esatfette op het EK atletiek in Berlijn!

 

Wil je ondergedompeld worden in de loopwereld? Dan is dit iets voor jou! Een goede looptechniek, versterkende oefeningen, de ideale opbouw en voldoende rust zijn van essentieel belang om resultaten te boeken en blessurevrij te blijven.

 

Verder wordt er ingezoomd op het gebruik van een hartslagmeter, de keuze van de juiste loopschoenen -en kledij en aangepaste voeding voor en na het lopen. Verwacht je aan heel wat tips & tricks van een ervaren atlete!

 

Schrijf je nu in voor deze workshop met niemand minder dan Hanne Claes via BOKA Beweegt!

 

01/10/2018 Dinsdag eerste BOKA Beweegt clinic met Glenn Vercauteren

 

BOKA Beweegt gaat niet alleen over meer bewegen, maar ook over de begeleiding tijdens het sporten. BOKA organiseert daarom op dinsdag 2 oktober haar eerste clinic op Campus Lumbeekstraat. Kinesist en sportfysiotherapeut Glenn Vercauteren van 4F Sports Management komt er spreken over stretching, core stability en krachttraining. Toegangsprijs is 10 euro (inclusief 1 consumptie).

 

Registreer je nu op http://www.bokabeweegt.be !

 

30/09/2018 Winst voor BOKA United P2, nederlaag voor P3

 

BOKA United P2 won gisteren op het veld van Huizingen met het kleinste verschil, het werd 0-1 dankzij een doelpunt van Voglaire in de 90ste minuut. De eerste ploeg staat met 10 punten op gelijke hoogte met Asse-Zellik en Wambeek. Meise voert de competitie aan met 13 punten en Strombeek staat op de 2de plek met 11 punten.

 

BOKA United P3 ging thuis de boot in met 0-3 tegen Herne. De tweede ploeg van BOKA staat op de 13de plaats in het klassement met 3 punten uit 4 wedstrijden.

 

27/09/2018 Peter Frank Vercauteren sponsort de nieuwe JAKO ballen

 

Onze spelers ontvingen gisteren hun nieuwe JAKO bal geschonken door de peter van BOKA United, Frank Vercauteren. Zoon Dennis van 4F Sports Management was aanwezig om ze persoonlijk te overhandigen. Mogen we aan iedereen vragen om zijn bal goed te personaliseren met vermelding van ploeg en naam om misverstanden te vermijden.

 

Onlangs werd ook het proefproject bij BOKA United in samenwerking met 4F Sports Management officieel afgetrapt. 3 jeugdploegen gaande van U10 over U12 tot U17 zullen gedurende het seizoen een specifieke sportieve en mentale begeleiding krijgen zowel als ploeg als op individuele basis. Frank Vercauteren, samen met zijn zoons Glenn en Dennis zullen met een aantal specialisten in hun vakgebied hiervoor zorgen.

 

23/09/2018 Nederlagen voor BOKA United P2 en P3

 

BOKA United P2 verloor in eigen huis met 2-3 van KFC Meise. Na 4 speeldagen staat de ploeg van coach Dessaer op de 7de plaats met 7 punten. Meise en Wambeek voeren de competitie aan met 10 punten. Zondag 30 september gaat BOKA P2 op bezoek bij Huizingen., de wedstrijd start om 15:00.

 

In 3de provinciale D verloor BOKA United P3 op het veld van Wemmel met 3-1. Na 4 wedstrijden staan de jongens van trainer x op de 12de plaats met 3 punten. Zuun en Hekelgem zijn de leiders met een knappe 12 op 12. Zondag 30 september ontvangt P3 Herne thuis om 15:00.

 

 

20/09/2018 Al 3.000km en 89 deelnemers voor BOKA Beweegt!

 

Drie weken geleden lanceerden we het het BOKA Beweegt project en inmiddels hebben we samen meer dan 3000 kilometer verzameld en zijn er bijna 100 mensen geregistreerd! Spread the word, we willen zo veel mogelijk mensen in beweging brengen ten voordele van de jeugdwerking van BOKA. Op 10 september ging ook de step challenge van start.Doe je nog niet mee? Geen probleem! Inschrijven kan nog steeds via www.bokabeweegt.be! Diegene die de meeste stappen zetten kunnen bovendien een mooie prijs winnen. Bekijk hieronder de tussenstand!

 

16/09/2018 BOKA P2 speelt 0-0 gelijk in Ternat, P3 verloor thuis met 0-3 van Galmaarden

 

Scoreloos gelijkspel voor de jongens van coach Dessaer op verplaatsing bij Ternat. BOKA United P3 ging thuis de boot in tegen FC Galmaarden met 0-3.

 

Volgende week zondag 23 september speelt BOKA United P2 thuis om 15:00 tegen KFC Meise. De P3 ploeg gaat op hetzelfde moment op bezoek bij KVK Wemmel.

 

14/09/2018 Clinic Glenn Vercauteren op dinsdag 2 oktober om 19:30

 

BOKA Beweegt gaat niet alleen over meer bewegen, maar ook over de begeleiding tijdens het sporten. BOKA organiseert daarom op dinsdag 2 oktober haar eerste clinic op Campus Lumbeekstraat. Kinesist en sportfysiotherapeut Glenn Vercauteren van 4F Sports Management komt er spreken over stretching, core stability en krachttraining. Toegangsprijs is 10 euro (inclusief 1 consumptie).

 

Registreer je nu op http://www.bokabeweegt.be !

 

13/09/2018 Doe mee aan de BOKA Beweegt Stappen-Challenge

 

BOKA Beweegt verzamelde al 1980km ten voordele van de jeugdwerking. 68 deelnemers registreerden zich op het platform en bewegen dagelijks mee. Vergeet zeker niet deel te nemen aan de stappen-challenge : verzamel 9 keer 10.000 stappen gedurende 3 weken! De challenge start op maandag 10 september en loopt af op 30 september. Synchroniseren kan tem 1 oktober.

 

Ken je de kracht van 10.000 stappen al? 10.000 stappen per dag komt ongeveer overeen met een afstand van 7 kilometer voor de meeste mensen. Maar waar komt dit cijfer nu vandaag? De gemiddelde Vlaming zet ongeveer 6000 stappen per dag. Als we daarbij 4000 extra stappen zouden zetten, voldoen we aan de aanbeveling van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)

 

Ben je klaar om samen met andere spelers, ouders of sympathisanten van Boka United echt werk te maken van een gezondere levensstijl? Schrijf je dan in voor één van onze leuke challenges! Je wordt er niet alleen fitter van maar je kan er ook mooie prijzen mee in de wacht slepen. Diegene die de het meeste stappen heeft gezet tijdens deze challenge krijgt een gloednieuw BOKA fan t-shirt. De 2e en 3e ontvangen een Jako t-shirt en een Etixx sportpakket.

 

Registreer je nu op http://www.bokabeweegt.be !

 

12/09/2018 Mosselfeest Jeugd BOKA United van 5 tot 7 oktober 2018

 

Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018 organiseert de jeugdwerking van BOKA United het jaarlijkse Vol-au-vent en Mosselfestijn in zaal Solleveld.

Voor grote groepen vragen we om tijdig te reserveren voor 28/09/2018 bij Patrick Van Den Bosch - 0475/92.93.98 en de timing te respecteren.

 

- Vrijdag 05/10/2018 vanaf 18:00

- Zaterdag 06/10/2018 vanaf 18:00

- Zondag 07/10/2018 van 11:30 tot 15:00

 

We verwachten jullie talrijk!

 

09/09/2018 Overwinningen voor BOKA United P2 en P3

 

De P2 ploeg van coach Dessaer won uitgesproken op het veld van Teralfene met 0-4. Alle goals vielen in de eerste helft; na 6' opende Cassenaer de score en 2 minuten later trof ook Woussen de netten. In de 26ste minuut stond het 0-3 via Kalengayi Biayi en in de 32ste minuut maakte Kempenaers er 0-4 van. BOKA United staat samen met Strombeek, Wambeek en Asse-Zellik aan de kop van het klassement.

 

Meer spanning was er in 3de Provinciale D; BOKA United P3 ontving thuis Eizeringen en won met 4-3. In de eerste minuut bracht Asselman de bezoekers op voorsprong, maar na een kwartier bracht Mputu de thuisploeg terug op gelijke hoogte. In de 40ste minuut scoorde Lammens de 2-1, maar net voor de rust zette D'Angelo de stand terug in evenwicht. In de tweede helft maakte Mputu het verschil met nog 2 goals en een kwartier voor het einde maakte Jacobs voor de bezoekers de 4-3. Proficiat aan de ploeg van coach Roel De Mesmaecker, zij staan momenteel 10de in de stand.

 

03/09/2018 Evi Van Acker zet BOKA United in beweging : 40 deelnemers en 385km

 

"BOKA Beweegt! Een super leuk initiatief, waarvan ik de trotse meter ben! Samen verzamelen we kilometers voor de jeugdwerking van BOKA op het digitale platform: https://www.bokabeweegt.be. Registreren is eenvoudig en voor iedereen; dat bewezen de eerste 40 deelnemers die ondertussen al 385km hebben verzameld! We zullen leuke challenges en workshops organiseren de komende maanden en in mei houden we een groot wandel en loop evenement. Draag jullie 'stapje' bij en doe mee! Er is ook een speciale Facebookgroep voor BOKA Beweegt. Deel je prestaties op sociale media met de hashtag #bokabeweegt

 

 

02/09/2018 Huldiging voorzitters Patrick Van Den Bosch en Danny Siroyt

 

Het was zondag een speciale en historische wedstrijddag op BOKA United. Voorzitters Patrick Van Den Bosch en Danny Siroyt gaven de aftrap van de seizoensopener thuis tegen Kraainem Football en werden in de bloemetjes gezet. De ganse BOKA-familie was present om hen te eren en te bedanken voor hun jarenlange inzet voor onze club. Danny en Patrick dragen nu de fakkel over aan Frank Vandenborre en Robert Vander Meulen. Bedankt Patrick en Danny en veel succes voor Robert en Frank!

 

Foto's en video's van de huldiging op onze Facebook-pagina.

 

02/09/2018 BOKA P2 versloeg Kraainem met 2-0, BOKA P3 verloor op KV Zuun met 3-1

 

Geof Cassenaer stond in de seizoensopener achter het kanon bij BOKA United, hij scoorde de 2 goals. Naast de overwinning hadden de jongens van coach Denis Dessaer nog een verrassing in petto voor de afscheidnemende voorzitters. Danny en Patrick kregen elk een goedgevulde biermand cadeau. Schol!

 

De jonkies van BOKA United P3 verloren verdienstelijk op het veld van FC Zuun. Jeugd-medewerker Fré Vanhee werd voor die partij gehuldigd voor zijn kordate optreden van vorig jaar. Fré redde toen het leven van Rosette Van de Gucht, de kantinedame van KV Zuun, die onwel werd door een hartfalen. KV Zuun zette Rosette en Fré in de bloemetjes.

 

Foto's en video's van de huldiging op onze Facebook-pagina.

 

29/08/2018 Lancering BOKA Beweegt in samenwerking met Energy Lab

 

BOKA United stelde vanavond haar nieuw, ambitieus project "BOKA Beweegt" in samenwerking met Energylab voor aan de spelers, hun ouders en de pers. Ambitieus, want BOKA wil niet enkel de tofste voetbalclub zijn, maar ook de fitste. We willen ouders, sympathisanten en natuurlijk ook de 400 spelers van BOKA United doen bewegen en hen bij elkaar brengen op een loopevenement rond de club voor jong en oud in mei 2019. We willen iedereen motiveren om kilometers te verzamelen ten voordele van de jeugdwerking van BOKA. De deelnemers staan er zeker niet alleen voor, want we zijn bijzonder fier om Evi Van Acker en de broers Kevin & Sven Kums als meter & peters te mogen voorstellen, zij zullen de deelnemers enthousiast begeleiden om het km doel te bereiken.

 

Foto's en video's van de huldiging op onze Facebook-pagina.

 

28/08/2018 Planning photoshoot Stickerboek van 29/08, 30/08 en 05/09

 

Woensdag 29 augustus is het zover voor het eerste deel van de photoshoot voor ons stickerboek. In het overzicht vind je terug op welk moment je op de gevoelige plaat wordt vastgelegd. Mogen we jullie allemaal vragen om jullie nieuw wedstrijdbroekje en kousen mee te brengen, het nieuwe (!) truitje zelf, krijgen jullie ter plaatse. De trainers en afgevaardigden vragen we om ook in een BOKA-shirt of training te komen. Voor zij die nog geen nieuw shirt hebben, is het oude is ook nog altijd goed.

 

Er worden niet alleen individuele foto's genomen maar ook ploegfoto's. Het is dus belangrijk dat liefst alle spelertjes en spelers er zijn op het voorziene uur, zodat we iedereen op de foto hebben.

 

20/08/2018 Stickerboek BOKA United 2018/19

 

We vermoeden dat de meesten al gehoord hebben dat we een prachtig BOKA United stickerboek gaan uitgeven met een sticker voor al onze spelers, trainers, bestuursleden, medewerkers. Kortom iedereen die bij de club betrokken is. Een uniek boek dat jullie niet mogen missen, vergelijkbaar met de Panini boeken. De shootings zijn voorzien op 29 augustus en 5 september.

Alles begint uiteraard met mooie foto’s. Hier vinden jullie de planning van de shootings per ploeg. We hebben ons best gedaan om dit zo goed mogelijk te doen aansluiten bij ons aangekondigd infomoment en/of trainingen.

Mogen we jullie vragen jullie uiterste best te doen om tijdig aanwezig te zijn want het schema is zeer strak.

 

Verder dienen we jullie toestemming te vragen hiervoor, gelieve dit document in te vullen.

 

20/08/2018 Afspraken omtrent het ophalen van kledijpakket 2018/19

 

Zoals reeds gemeldt delen we deze week de kledijpakketten uit voor de spelers die in orde zijn met hun inschrijving. De planning kan u hier bekijken.

 

We gaan van de gelegenheid gebruik maken om onze administratie verder in orde te maken.

Hiervoor vindt u in bijlage reeds volgende documenten:

 

1. Verklaring voor:

 

•Ontvangst van het pakket

•Lezen, aanvaarden en naleven van ons huishoudreglement en Missie & Visie

•Gebruik van portret voor sociale media e.d. (GDPR)

 

2. Specifiek document voor ons stickerboek

 

Het zou fijn zijn moesten jullie deze documenten reeds ingevuld meebrengen, invullen ter plaatse kan ook.

 

Verder gaan we jullie gegevens nog even nakijken, indien jullie weten dat julie het inschrijvingsformulier, ook in bijlage nog niet hebben ingevuld, breng dit dan ook ingevuld mee. We denken hier specifiek aan de nieuw ingeschreven spelers, in het bijzonder U5 en U6.

Reeds bedankt voor jullie medewerking en sympathie.

 

13/08/2018 Kwaliteitslabel voor de G-werking van BOKA United

 

BOKA United kreeg een G-sport Vlaanderen kwaliteitslabel van Sport Vlaanderen voor de organisatie van haar G-werking. Op donderdag 23 augustus om 18u starten de trainingen van onze G-ploeg op Campus Lumbeekstraat. Familie en supporters van onze spelers zijn steeds van harte welkom!

 

30/07/2018 Voorbereidingsprogramma BOKA United P2 en P3

 

A-ploeg (P2) :

 

05/08/2018 16:00 : BOKA UNITED A - FC.AVERBODE-OKSELAAR A

12/08/2018 16:00 : SC.OUT-HOEGAARDEN A - BOKA UNITED A

19/08/2018 16:00 : BOKA UNITED A - WOLFSDONK SP. A

26/08/2018 16:00 : FC.BINKOM - BOKA UNITED A

 

Oefenwedstrijden:

 

16/08/2018 20:00 : Wemmel-BOKA A

22/08/2018 : SK Londerzeel - BOKA A

 

B-ploeg (P3) :

 

05/08/2018 10:00 : BOKA B - Ternat - Terrein Lumbeekstraat

09/08/2018 19:30 : Meise - BOKA B

12/08/2018 16:00 BOKA B - Rodienne - Terrein nog te bepalen(afhankelijk van de weersomstandigheden)

18/08/2018 19:00 : Huizingen - BOKA B

23/08/2018 19:00 : BOKA B - Beersel Drogenbos - Terrein nog te bepalen (afhankelijk van de weersomstandigheden)

26/08/2018 16:00 : BOKA B - Zuun - Terrein nog te bepalen (afhankelijk van de weersomstandigheden)

 

26/07/2018 Zomertornooi van BOKA United op zaterdag 25 augustus 2018

 

Het zomertornooi van de jeugd van BOKA United, U8 tot en met U11, vindt plaats op zaterdag 25 augustus in de Lumbeekstraat van 10:00 tot 18:00. Download hier de agenda en het overzicht van de velden en het reglement. Iedereen is natuurlijk van harte welkom!

 

11/06/2018 Trainer G-ploeg op bijscholingsdag G-Voetbal

 

Afgelopen zondag 10/06/2018 organiseerde Voetbal Vlaanderen een bijscholingsdag G-voetbal, omtrent het begeleiden en trainen van voetballers met een beperking. Onder de 50 deelnemers waren ook enkele trainers van de G-ploeg van BOKA United. Op de terreinen van FC Lebbeke kwamen verschillende gastsprekers, waaronder peter van het project Piet den Boer, hun ervaringen met G-voetballers delen. Op BOKA United staat niemand buitenspel en de club wenst daarom nog eens de trainers en sponsors van dit lovenswaardig project te bedanken.

 

31/05/2018 Presentatie informatievergadering 2018/19

 

Gisteren vond de informatievergadering voor de ouders van onze spelers plaats op de campus Lumbeekstraat naar aanleiding van het nieuwe seizoen 2018/19. Ondanks de tropische temperaturen, was de opkomst een succes. Het bestuur van BOKA United wenst iedereen te bedanken voor hun aanwezigheid. Indien je er niet bij kon zijn of de presentatie van jeugdvoorzitter Robert Vander Meulen nog eens opnieuw wenst door te nemen, dan kan je deze hier downloaden op onze website. Fijne vakantie iedereen en tot in augustus!

 

29/05/2018 U7 speelt vanaf seizoen 2018/19 3 tegen 3

 

Vanaf het seizoen 2018-2019 zal in de leeftijdscategorie U7 3v3 gespeeld worden. De format 5v5 en het alternatief 2v2 vervallen bij U7.

 

22/05/2018 Lentetornooi was een enorm succes

 

Het Lentetornooi van BOKA United van afgelopen weekend was een enorm succes! Van zaterdag tot maandag kregen we 1.200 betalende toeschouwers over de vloer die voor de 84 deelnemende ploegen kwamen supporteren. De cateringploeg draaide op volle toeren en bracht niet minder dan 1064 hamburgers, 300 hotdogs, 550 belegde broodjes en 300 koffiekoeken aan de man. Dit alles was onmogelijk geweest, zonder onze trouwe vrijwilligers, die gedurende het tornooi van 's morgens vroeg tot 's avonds laat in de weer waren om de organisatie in goede banen te leiden. Een welgemeende DANK U aan allen die hebben meegeholpen om dit tornooi tot een succes te maken. Ook proficiat aan alle spelers, begeleiders en supporters voor hun aanwezigheid en sportief gedrag.

 

09/05/2018 Frans Siroyt, eerste erelid van BOKA United

 

Tijdens de begrafenisplechtigheid van onze trouwe vrijwilliger Frans Siroyt gisteren in Zemst, nam commerciëel manager Frank Vandenborre het woord namens het bestuur van BOKA United.

 

"Voetbal en sport in het algemeen was de uitlaatklep voor Franske. Niet alleen omwille van het spelletje op zich maar ook en vooral omdat hij zich graag ten dienste stelde van een vereniging en van de mensen in zijn dorp. Onder de mensen zijn, een pintje schenken, de kantine of de kleedkamers opruimen, gewoon zorgen dat alles picobello was en er plezier aan hebben dat de supporters en spelers hun ding konden doen, daar ging het om voor hem."

"Frans was een echte vrijwilliger zoals we er jammer genoeg nog veel te weinig hebben en hij was van het type zoals we ze niet meer vinden, misschien worden ze ook niet meer gemaakt…. Iedereen van groot tot klein die tijdens de week of in het weekend op de club kwam zal hem missen. Maar we gaan hem toch ook niet echt missen, want ik ben ervan overtuigd dat Steven hem een plaatsje zal geven aan de toog en ik wil dan ook graag hier beslissen dat we Franske postuum tot eerste erelid van de club benoemen."

 

Bedankt voor alles Frans, we zullen je nooit vergeten!

 

08/05/2018 Mooi eerbetoon aan Frans Siroyt vandaag in HLN

 

05/05/2018 Overlijden Frans Siroyt

 

Met droefheid neemt BOKA United afscheid van onze trouwe medewerker en supporter Frans Siroyt, de vader van voorzitter Danny en de opa van Steven. Wij nodigen u vriendelijk uit om samen met de familie afscheid te nemen van Frans op woensdag 9 mei 2018 om 12.15 uur in het crematorium Daelhof, Erasmuslaan 50 te Zemst. Samenkomst aan het crematorium vanaf 12 uur.

 

Voor de laatste wedstrijd van het seizoen zondag 6 mei om 15u00 thuis tegen Tervuren-Duisburg zal er een minuut stilte zijn ter nagedachtenis aan Frans.

 

De rouwbrief van Frans Siroyt kan u hier bekijken.

 

BOKA United wenst zijn echtgenote, Danny, Steven en de familie en vrienden van Frans veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

 

 

06/05/2018 B-ploeg van BOKA United speelt kampioen

 

Proficiat aan de P4 ploeg van BOKA United voor het behalen van de titel na een overwinning in de laatste minuut op het veld van Boskant Peizegem! Het bestuur van BOKA United wenst de spelers en de technische staff van de B-ploeg van harte te feliciteren met deze knappe prestatie.

 

04/05/2018 16de Lentetornooi BOKA United

 

Op zaterdag 19, zondag 20 en maandag 21 mei 2018 organiseert BOKA United het 16de Lentetornooi op de campus Lumbeekstraat. Zaterdag spelen de U6, U7, U8 en U9, op zondag komen de U10, U11, U12 en U13 in actie en op maandag is het de beurt aan de U15 en de U17. Voor de organisatie van het jeugdtornooi is BOKA United nog op zoek naar helpende handen en scheidsrechters.

 

Het speelschema van het tornooi kan je hier downloaden.

 

 

04/05/2018 Extra inschrijvingsdag op 23/05/2018

 

BOKA United organiseert een extra inschrijvingsdag op woensdag 23/05/2018 tussen 18u en 21u (enkel voor spelers met akkoord van hun coördinator Bjorn, Rudy of Steve). Spelers die tijdens het eerste inschrijvingsmoment hun kledij niet konden passen, kunnen dan ook terecht in de kleedkamer. Enkel cash betaling mogelijk op deze inschrijvingsdag.

 

04/05/2018 Oudervergadering seizoen 2018/19 op 30/05/2018 om 19u00

 

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen nodigt BOKA United de ouders van onze spelers uit voor een vergadering op woensdag 30 mei 2018 om 19u00 in de Lumbeekstraat.

 

 

26/04/2018 BOKA United stelt A-kern seizoen 18-19 voor

 

De voorbije weken werd er hard gewerkt door het sportieve bestuur van de club om de kern voor volgend seizoen kwalitatief te versterken.

 

Patrick Van den Bosch, co-voorzitter “Het is de absolute intentie van de club om volgend seizoen in 2de provinciale aan de start te komen met een competitieve ploeg. In het licht hiervan hebben we onze kern aangevuld met een aantal ervaren spelers uit hogere reeksen. Hiermee hopen we het vertrek van een aantal kernspelers op te vangen alsook het vertrek van Koen Van Elslander en Olivier Van Herreweghe, die beiden stoppen. Ik wil ook van de gelegenheid gebruik maken om hen te danken voor hun jarenlange inzet en trouw aan de club.”

 

Hierna vindt u een overzicht van de ingaande en uitgaande transfers :

 

 

Trainersstaf :

 

T1 : Denis Dessaer, komend van Diegem

T2 : Bertrand Defrere

Keepertrainer : Staf Verspecht, komend van JUVE Mollem

 

 

Spelerskern :

 

Aanwervingen :

 

Kevin Goeman (doelman), komend van FC Ganshoren

Maxime Bogaerts (doelman), komend van VC Groot-Dilbeek

Dimitri Woussen (verdediger), komend van FC Ganshoren

Julien Kereta (middenveld), komend van V. Beersel-Drogenbos

Vinny Nobels (middenveld), komend van VC Asse Terheide

Eilie Kalengayi Biayi (aanvaller) komend van FC Ganshoren

Dimitri Kempenaers (aanvaller) komend van VC Asse Terheide

Jens Verroken (aanvaller) komend van JUVE Mollem

 

Vertrek :

 

Koen Van Elslander, Olivier Van Herreweghe (stoppen)

Sam Ysenbaert, Vincent Pottie (beiden naar VC Groot-Dilbeek)

Wesley Delvael, Bernd Van den Borre (beiden naar E. Mazenzele-Opwijk)

Dries Cobbaert (vertrek – club nog niet gekend)

Maiko Becqué (definitief naar Futsalclub Kester-Gooik)

Nathan Bormans (naar KFC Malderen)

 

 

25/04/2018 Derde editie van VIP Event was een groot succes

 

BOKA United organiseerde dinsdag 24 april 2018 haar jaarlijkse VIP Event bij haar sponsor Salons WaerBoom. De derde editie van dit networking event kon opnieuw rekenen op gepassioneerde sprekers, die de brug bouwden tussen leiderschap in het bedrijfsleven en in de sportwereld. Een aantal sfeerbeelden van dit geslaagde netwerk event vindt u op onze Facebook pagina.