Sponsoring


SPONSORING BOKA UNITED


Begin 2014 werd BOKA United geboren, de nieuwe naam van onze fusieclub, gevormd uit de Dilbeekse verenigingen FC Kapelle Sport en K. Daring Bodegem. Drie jaar verder mogen we spreken van een groot succes. De club is ondertussen in de beide gemeenten en ver daarbuiten een begrip. Zowel sportief als qua algemene uitstraling doen we het goed en doen we ons uiterste best om elke week opnieuw met al onze spelers en begeleiders de waarden van de club uit te dragen.


De succesvolle seniorploegen, voor een groot deel samengesteld met lokale jeugd alsook de bloeiende jeugdwerking met meer dan 400 jeugdspelers verdeeld over bijna 30 jeugdploegen, zorgen wekelijks voor veel plezier, spektakel én mooie resultaten. Onze doelstelling bij de aanvang was om met respect voor het familiale karakter van beide clubs, de kwaliteit van de voetbalopleiding gevoelig te verbeteren. Op termijn moet die er toe leiden dat nog meer jonge talenten uit onze club hun weg vinden naar de seniorenploeg van BOKA United of mogelijk verder kunnen doorgroeien naar hogerop. Er is nog veel ruimte voor verbetering maar we mogen fier zijn op wat we tot hiertoe reeds hebben neergezet. Getuige hiervan de talenten in alle leeftijdsgroepen die ontluiken en ook de aandacht trekken van de ons omringende hoger spelende clubs. Het behalen van het provinciaal Double Pass label is ook een belangrijke mijlpaal die ons toelaat onze betere spelers op een hoger niveau te laten spelen zodat ze zich nog beter kunnen ontwikkelen.


Maar we zijn er even fier op dat letterlijk alle kinderen bij ons voetbal kunnen spelen ook als ze misschien wat minder talent hebben en het plezier primeert. In de loop van het voorbije seizoen zijn we ook gestart met een veelbelovend initiatief rond G-voetbal. Dat is voetbal voor jongeren met een beperking. Een 10-tal kinderen heeft deelgenomen aan de initiatielessen en vanaf september 2017 wordt dit een vaste ploeg in onze opleiding. Ook hier zijn we heel fier op! Tevens zullen we in september starten met de BOKI-club. Dit is een aanloopprogramma voor kinderen van 4 en 5 jaar die we al de eerste lessen in lenigheid en balbehandeling zullen bij brengen zodat ze erna sneller mee zijn met het echte voetbalspel!


Dit alles is mede mogelijk gemaakt door de steun van jullie, onze sponsors, klein en groot. Het bestuur wil u allen hiervoor graag bedanken en we hopen dat we ook de volgende jaren op uw steun mogen blijven rekenen. Uiteraard mag u daarvoor ook van ons iets in de plaats verwachten. 


Concreet willen we alle sponsors zo actief mogelijk bij de club betrekken en samen met de spelers, ouders, sportieve staf en alle sympathisanten één grote familie vormen. Onze sponsorcel heeft alvast prachtig werk geleverd om, naast de klassieke sponsoring, op een creatieve manier te zorgen voor visibiliteit op maat. Wij denken met al onze sponsors mee en kijken hoe we jullie maximaal visibiliteit kunnen bieden door jullie logo op meerdere plaatsen en via verschillende media te laten terugkeren. Stilstaan is echter achteruit gaan en daarom zijn we ook nu reeds aan het kijken hoe we voor de volgende campagne, die eind 2017 start en de sponsoring voor de seizoenen 2018-2019 en 2019-2020, opnieuw een aantal nieuwigheden kunnen voorstellen. Daarnaast is onze uitgebreide nieuwjaarsreceptie nu reeds een begrip in Dilbeek én omstreken. En ook het BOKA VIP event dat in april laatsleden aan zijn tweede editie toe was moet een blijver worden. Goede sprekers zoals Paul Van den Bosch en Sven Nys dit jaar of Jan De Schepper en Piet den Boer in 2016 moeten zorgen voor event waarbij sprekers sport en business in een boeiend verhaal kunnen bundelen. Dit gekoppeld aan lekker eten en drinken is de ideale formule om te netwerken en nieuwe ideeën te ontwikkelen.


U merkt het, de club staat niet stil en we hopen dat u het fijn vindt om deel uit te maken van onze familie!
OVERKOEPELEND:

Frank Vandenborre - 0477/47.72.42

Johan Ceuppens - 0478/56.81.11


VOOR DE SENIOREN:

Danny Siroyt: danny.siroyt@bodegemkapelleunited.be of 0497/33.94.46

Patrick Van den Bosch: patrick.van.den.bosch@bodegemkapelleunited.be of 0475/92.93.98


 


We willen alvast de volgende sponsors bedanken voor hun steun:

Onze Platinum sponsors:Onze Golden sponsors:


Onze Silver sponsors:


Al onze andere trouwe sponsors:Dirk Janssens (privé)


Landbouwwerken FrançoisSponsors G-PLOEG