BOKA Beweegt

PROJECT BOKA Beweegt


BOKA United stelde op woensdag 29 augustus 2018 haar nieuw, ambitieus project "BOKA Beweegt" in samenwerking met Energylab en in aanwezigheid van schepen van Sport, Anneleen Van den Houte voor aan de spelers, hun ouders en de pers. Ambitieus, want BOKA wil niet enkel de tofste voetbalclub zijn, maar ook de fitste. Frank Vanden Borre, commerciëel manager, lichtte het project toe : " We willen ouders, sympathisanten en natuurlijk ook de 400 spelers van BOKA United doen bewegen en hen bij elkaar brengen op een loopevenement rond de club voor jong en oud in mei 2019. We willen iedereen motiveren om kilometers te verzamelen ten voordele van de jeugdwerking van BOKA."


We hebben één gezamelijk doel vooropgesteld en dat is  80.000 km verzamelen ten voordele van de jeugdwerking. Het bijeengebrachte bedrag zal integraal besteed worden aan de verbetering van de infrastructuur van het jeugdcomplex Campus Lumbeek.De deelnemers kunnen via een wearable of app hun verzamelde kilometers registreren op het digitaal platform en zo kans maken op mooie prijzen. Je kan kilometers verzamelen door te wandelen, lopen, fietsen, zwemmen,... Motiveer zeker je vrienden, familie, kortom iedereen om mee te doen.  Het platform biedt ook de mogelijkheid om zich in te schrijven voor clinics, workshops en het grote loop evenement in mei 2019.


Begeleidende workshops


Food workshop met Evi Van Acker

  • Gezonde maaltijd van Lou’s Plek   bij Belle Barrus in Groot-Bijgaarden
  • Timing : 22 januari 2019 om 18:30
  • Deelname prijs: 40 €


Gezamenlijke oefenloop met Hanne Claes

  • Timing : 13 maart 2019  om 18:00 op Campus Lumbeek
  • Gratis


De deelnemers staan er zeker niet alleen voor, want we zijn bijzonder fier om Evi Van Acker en de broers Kevin & Sven Kums als meter & peters te mogen voorstellen, zij zullen de deelnemers enthousiast begeleiden om het km doel te bereiken.
BOKA Beweegt kon rekenen op deze structurele partners :
Deze partners sponsoren mee het KM doel van BOKA Beweegt