archief


ARCHIEF BOKA UNITED


11/06/2018 Trainer G-ploeg op bijscholingsdag G-Voetbal


Afgelopen zondag 10/06/2018  organiseerde Voetbal Vlaanderen een bijscholingsdag G-voetbal, omtrent het begeleiden en trainen van voetballers met een beperking. Onder de 50 deelnemers waren ook enkele trainers van de G-ploeg van BOKA United. Op de terreinen van FC Lebbeke kwamen verschillende gastsprekers, waaronder peter van het project Piet den Boer, hun ervaringen met G-voetballers delen. Op BOKA United staat niemand buitenspel en de club wenst daarom nog eens de trainers en sponsors van dit lovenswaardig project te bedanken.


31/05/2018 Presentatie  informatievergadering 2018/19


Gisteren vond de informatievergadering voor de ouders van onze spelers plaats op de campus Lumbeekstraat naar aanleiding van het nieuwe seizoen 2018/19. Ondanks de tropische temperaturen, was de opkomst een succes. Het bestuur van BOKA United wenst iedereen te bedanken voor hun aanwezigheid. Indien je er niet bij kon zijn of de presentatie van jeugdvoorzitter Robert Vander Meulen nog eens opnieuw wenst door te nemen, dan kan je deze hier downloaden op onze website. Fijne vakantie iedereen en tot in augustus!


29/05/2018 U7   speelt vanaf seizoen 2018/19 3 tegen 3


Vanaf het seizoen 2018-2019 zal in de leeftijdscategorie U7 3v3 gespeeld worden. De format 5v5 en het alternatief 2v2 vervallen bij U7.


22/05/2018 Lentetornooi  was een enorm succes


Het Lentetornooi van BOKA United van afgelopen weekend was een enorm succes! Van zaterdag tot maandag kregen we 1.200 betalende toeschouwers over de vloer die voor de 84 deelnemende ploegen kwamen supporteren. De cateringploeg draaide op volle toeren en bracht niet minder dan 1064 hamburgers, 300 hotdogs, 550 belegde broodjes en 300 koffiekoeken aan de man. Dit alles was onmogelijk geweest, zonder onze trouwe vrijwilligers, die gedurende het tornooi van 's morgens vroeg tot 's avonds laat in de weer waren om de organisatie in goede banen te leiden. Een welgemeende DANK U aan allen die hebben meegeholpen om dit tornooi tot een succes te maken. Ook proficiat aan alle spelers, begeleiders en supporters voor hun aanwezigheid en sportief gedrag.


09/05/2018 Frans Siroyt, eerste erelid van BOKA United


Tijdens de begrafenisplechtigheid van onze trouwe vrijwilliger Frans Siroyt gisteren in Zemst, nam commerciëel manager Frank Vandenborre het woord namens het bestuur van BOKA United.


"Voetbal en sport in het algemeen was de uitlaatklep voor Franske. Niet alleen omwille van het spelletje op zich maar ook en vooral omdat hij zich graag ten dienste stelde van een vereniging en van de mensen in zijn dorp. Onder de mensen zijn, een pintje schenken, de kantine of de kleedkamers opruimen, gewoon zorgen dat alles picobello was en er plezier aan hebben dat de supporters en spelers hun ding konden doen, daar ging het om voor hem."

 

"Frans was een echte vrijwilliger zoals we er jammer genoeg nog veel te weinig hebben en hij was van het type zoals we ze niet meer vinden, misschien worden ze ook niet meer gemaakt…. Iedereen van groot tot klein die tijdens de week of in het weekend op de club kwam zal hem missen. Maar we gaan hem toch ook niet echt missen, want ik ben ervan overtuigd dat Steven hem een plaatsje zal geven aan de toog en ik wil dan ook graag hier beslissen dat we Franske postuum tot  eerste erelid van de club benoemen."


Bedankt voor alles Frans, we zullen je nooit vergeten!


08/05/2018 Mooi eerbetoon aan Frans Siroyt vandaag in HLN


05/05/2018 Overlijden Frans Siroyt


Met droefheid neemt BOKA United afscheid van onze trouwe medewerker en supporter Frans Siroyt, de vader van voorzitter Danny en de opa van Steven. Wij nodigen u vriendelijk uit om samen met de familie afscheid te nemen van Frans op woensdag 9 mei 2018 om 12.15 uur in het crematorium Daelhof, Erasmuslaan 50 te Zemst. Samenkomst aan het crematorium vanaf 12 uur.


Voor de laatste wedstrijd van het seizoen zondag 6 mei om 15u00 thuis tegen Tervuren-Duisburg zal er een minuut stilte zijn ter nagedachtenis aan Frans. 


De rouwbrief van Frans Siroyt kan u hier bekijken.


BOKA United   wenst zijn echtgenote, Danny, Steven en de familie en vrienden van Frans veel sterkte toe in deze moeilijke periode.06/05/2018 B-ploeg van BOKA United speelt kampioen


Proficiat aan de P4 ploeg van BOKA United voor het behalen van de titel na een overwinning in de laatste minuut op het veld van Boskant Peizegem! Het bestuur van BOKA United wenst de spelers en de technische staff van de B-ploeg van harte te feliciteren met deze knappe prestatie.


04/05/2018 16de Lentetornooi BOKA United


Op zaterdag 19, zondag 20 en maandag 21 mei 2018 organiseert BOKA United het 16de Lentetornooi op de campus Lumbeekstraat. Zaterdag spelen de U6, U7, U8 en U9, op zondag komen de U10, U11, U12 en U13 in actie en op maandag is het de beurt aan de U15 en de U17. Voor de organisatie van het jeugdtornooi is BOKA United nog op zoek naar helpende handen en scheidsrechters.


Het speelschema van het tornooi kan je hier downloaden.04/05/2018 Extra inschrijvingsdag op 23/05/2018


BOKA United organiseert een extra inschrijvingsdag op woensdag 23/05/2018 tussen 18u en 21u (enkel voor spelers met akkoord van hun coördinator Bjorn, Rudy of Steve).   Spelers die tijdens het eerste inschrijvingsmoment hun kledij niet konden passen, kunnen dan ook terecht in de kleedkamer. Enkel cash betaling mogelijk  op deze inschrijvingsdag.


04/05/2018 Oudervergadering seizoen 2018/19 op 30/05/2018 om 19u00


In de voorbereiding op het nieuwe seizoen nodigt BOKA United de ouders van onze spelers uit voor een vergadering op woensdag 30 mei 2018 om 19u00 in de Lumbeekstraat.26/04/2018  BOKA United stelt A-kern seizoen 18-19 voor


De voorbije weken werd er hard gewerkt door het sportieve bestuur van de club om de kern voor volgend seizoen kwalitatief te versterken.


Patrick Van den Bosch, co-voorzitter “Het is de absolute intentie van de club om volgend seizoen in 2de provinciale aan de start te komen met een competitieve ploeg. In het licht hiervan hebben we onze kern aangevuld met een aantal ervaren spelers uit hogere reeksen. Hiermee hopen we het vertrek van een aantal kernspelers op te vangen alsook het vertrek van Koen Van Elslander en Olivier Van Herreweghe, die beiden stoppen. Ik wil ook van de gelegenheid gebruik maken om hen te danken voor hun jarenlange inzet en trouw aan de club.”


Hierna vindt u een overzicht van de ingaande en uitgaande transfers :Trainersstaf :


T1 : Denis Dessaer, komend van Diegem

T2 : Bertrand Defrere

Keepertrainer : Staf Verspecht, komend van JUVE MollemSpelerskern :


Aanwervingen :


Kevin Goeman (doelman), komend van FC Ganshoren

Maxime Bogaerts (doelman), komend van VC Groot-Dilbeek

Dimitri Woussen (verdediger), komend van FC Ganshoren

Julien Kereta (middenveld), komend van V. Beersel-Drogenbos

Vinny Nobels (middenveld), komend van VC Asse Terheide

Eilie Kalengayi Biayi (aanvaller) komend van FC Ganshoren

Dimitri Kempenaers (aanvaller) komend van VC Asse Terheide

Jens Verroken (aanvaller) komend van JUVE Mollem


Vertrek :


Koen Van Elslander, Olivier Van Herreweghe (stoppen)

Sam Ysenbaert, Vincent Pottie (beiden naar VC Groot-Dilbeek)

Wesley Delvael, Bernd Van den Borre (beiden naar E. Mazenzele-Opwijk)

Dries Cobbaert (vertrek – club nog niet gekend)

Maiko Becqué (definitief naar Futsalclub Kester-Gooik)

Nathan Bormans (naar KFC Malderen)25/04/2018 Derde editie van VIP Event was een groot succes


BOKA United organiseerde dinsdag 24 april 2018 haar jaarlijkse VIP Event bij haar sponsor Salons WaerBoom. De derde editie van dit networking event kon opnieuw rekenen op gepassioneerde sprekers, die de brug bouwden tussen leiderschap in het bedrijfsleven en in de sportwereld. Een aantal sfeerbeelden van dit geslaagde netwerk event vindt u op onze Facebook pagina.