Business Club


BUSINNESS CLUB BOKA UNITEDGraag richten we bij de start van seizoen 2023-204 een BOKA United Business Club op waarbij we de ouders voor wie dit zinvol is het aanbod willen doen om het lidgeld van zoon of dochter te combineren met een extra bijdrage van 175 EUR. We plannen in ruil een aantal activiteiten in waarbij we jullie in een aangenaam kader wensen bijeen te brengen met een hapje en een drankje. Dat kan in de club zijn naar aanleiding van een match van de eerste ploeg of belofteploeg of een van onze jeugdploegen, bij een sponsor, het VIP event of zomaar een andere locatie waar we jullie een leuk business thema aanbieden. Ook jullie suggesties zijn bij deze welkom.


En jullie mogen uiteraard ook een attentie verwachten op onze eetfestijnen; Uiteraard kunnen we dit indien gewenst ook verder uitbreiden richting de plaatsing van een reclamepaneel op onze campus Bosstraat maar dat kan dan best apart besproken worden.

 

Op die manier hopen we ook dat de band tussen ouders onderling en club nog kan versterken maar vooral dat alle mensen die bij BOKA United betrokken zijn elkaar ook beter leren kennen en mogelijk ook professioneel elkaar kunnen helpen over de leeftijden heen. We beloven nu alvast, als het concept lukt, een spetterende inhuldiging van de business club bij de start van het nieuwe seizoen!

 

Voor hen die interesse hebben in dit concept, aarzel niet om een van ons te contacteren voor meer info.


Hebben we uw interesse opgewekt? Heeft u nog vragen? Bij volgende personen kan u steeds terecht :

 

Frank Vandenborre

frank.vandenborre@ageas.com 

0477/ 47 72 42


Johan Ceuppens

johan.ceuppens@jams.be

0478/56 81 11