Webshop

In samenwerking met onze partners JAKO en Topsport Lebbeke heeft BOKA United het genoegen om jullie onze eigen webshop voor te stellen. Voortaan kunnen alle leden, medewerkers en supporters van BOKA United via deze weg 24u op 24u, 7 dagen op 7, hun favoriete sportartikelen aankopen. Met slechts enkele clicks kan je jouw clubtraining, clubshirt, sweater, tas of andere artikels bestellen. Alle artikels zijn beschikbaar in verschillende maten, voor verschillende leeftijden en worden steeds voorzien van het BOKA United clublogo.


De opgegeven prijs van het artikel is de prijs voor de jeugdmaten, de prijs voor grotere maten vind je op de artikelpagina.


Omdat het over gepersonaliseerde textiel gaat, kan de afwerking ervan een weekje duren. 


Let op : als je niet specifiek kiest voor het item Bpost op de webshop en bijbetaalt voor transport, zal jouw pakje aankomen bij Topsport Lebbeke. In het andere geval kan je adres naar keuze ingeven. Als de kans zich voordoet proberen we pakketen die zich bij Topsport bevinden naar de campus Lumbeek te brengen, maar dit kunnen we niet garanderen.