Nieuws


NIEUWS BOKA UNITED


02/12/2021 Bestel het nu het unieke BOKA Receptenboek


Nog op zoek naar inspiratie voor lekkere gerechten voor de feesttafel of een origineel kerstgeschenk?


BOKA United lanceert in primeur een receptenboekje op basis van haar eigen BOKA Bier!


Het boekje bevat 11 recepten op basis van het BOKA bier in samenwerking met de lokale Dilbeekse handelaars én een paar special guests! Dit unieke receptenboek is verkrijgbaar aan 12 euro per stuk of 50 euro voor 5 exemplaren.


Bestel nu via frank.vandenborre@ageas.com of af te halen in de kantine van de Lumbeekstraat vanaf zaterdag 4 december.09/10/2021 BOKA VIP - Golden Edition II op 30 november 2021


BOKA VIP Golden Edition Deel 2 op dinsdag 30 november 2021 bij onze sponsor Salons De Waerboom, met als gasten Peter Croonen, Vincent Mannaert en peter van onze club, Frank Vercauteren.


U kent de ingrediënten : een boeiende babbel over de voetbalactualiteit met lekker eten en overgoten met exquise drank en vooral veel gezelligheid.


Wil je erbij zijn, registreer dan snel en stuur een mail naar frank.vandenborre@ageas.com.


De inschrijiving is in orde na betaling op rekeningnummer BE 76 0682 1768 4595 : Voor een enkele inschrijving betaalt u 100 EUR, of u kan een tafel voor 6 personen boeken voor 500 EUR.


Wenst u een grotere tafel, contacteer ons en we kijken wat mogelijk is.
13/09/2021 Mosselfestijn tvv de jeugdwerking op 1, 2 en 3 oktober


BOKA United ism ITNA Itterbeek organiseert op 1, 2 en 3 oktober 2021, respectievelijk tussen 17-21u op vrijdag, zaterdag tussen 11-15u en 17-21u en tussen 11-15u op zondag, zijn jaarlijks Mosselfestijn tvv de jeugdwerking.


We zetten ons beste beentje voor om onze talrijke bezoekers een lekkere maaltijd voor te schotelen !


We laten de keuze tussen :


• Komen eten in zaal Solleveld, liefst op reservatie. Groepen vanaf 8 personen - reservatie verplicht.
• Alle ingrediënten voor een lekker festijn afhalen in zaal Solleveld te Bodegem (maaltijd niet klaargemaakt).


Om de organisatie vlot te laten verlopen vragen we uw menukeuze op voorhand bekend te maken, via onderstaande link.


We maken gebruik van de website www.online-eetfestijn.be, bij problemen contacteer ons zeker. Reeds een opmerking, wenst u ter plaatse te blijven eten, kies dan afhaalpunt "Ter plaatse eten".


Plaats uw reservering hieronder en betaal ze via de online betaallink of ter plaatse, contant of via Payconiq.


De artikels aangeduid met een (*) kunnen niet afgehaald worden !


We kijken alvast uit naar jullie komst en bestelling,


Het BOKA bestuur21/08/2021 BOKA & ITNA Spaghetti-slag


BOKA United en ITNA Itterbeek nodigen u graag uit in het weekend van 27, 28 en 29 augustus om samen de start van het nieuwe seizoen te vieren.

We heffen graag het glas met u op het nieuwe seizoen en bieden u de mogelijkheid om te genieten van een smakelijke spaghetti Bolognese of Napolitana (Veggie). Reserveren en respect voor de in gang zijnde regels zijn een noodzaak.


Afhalen of levering is ook perfect mogelijk.


Afspraak op de Lumbeekstraat 75 in Sint-Ulriks-Kapelle op vrijdag tussen 17h en 21h, zaterdag tussen 11h30 en ten laatste 1h  en zondag tussen 11h30 en 18h


Plaats hier uw reservering hier en betaal ze via overschrijving op rekeningnummer BE98 0688 9383 2593 van BOKA United, ten laatste tegen donderdag 26/8 om 12h. Betaling ter plaatse met Payconiq ook mogelijk.


Reeds een warme Dank U voor uw steun !


10/08/2021 Terug naar school met BOKA United


BOKA United is meer dan een voetbalclub! We lanceerden daarom, in samenwerking met onze partner voor alle bureaumateriaal en inrichting van uw huis Clips - Laat je inspireren in Asse, onze eerste eigen BOKA collectie schoolmateriaal!


Met deze BOKA-pennezak, -turnzak, -map en -pen zal de nieuwe start op 1 september er iets mooier uitzien!


Willen jullie deze unieke set niet mislopen, dan kunnen jullie alvast een bestelling plaatsen via deze link.


Bestellen jullie graag het volledige pakket? Dan bieden we dit graag aan voor 25 EUR

Daarbovenop biedt Clips elke speler een waardebon van 5 EUR aan die jullie vrij kunnen gebruiken voor de aankoop van andere artikelen. Jullie ontvangen deze, na betaling, samen met de bevestiging van uw bestelling.


Afhalen van de bestelling kunnen jullie doen bij Clips (adres Gentsesteenweg 15, 1730 Asse). Bevestigingsmail dient als bewijs van betaling.


01/08/2021 Kom BOKA steunen tijdens het oefenprogramma


Zondag 1 augustus om 16u spelen onze beloften thuis tegen Huizingen B. Donderdag 5 augustus om 20u staat de tweede oefenmatch van de A-ploeg op het programma tegen EM United. 


Kom je ook onze jongens steunen in de voorbereiding? Bekijk hier de kalender van het oefenprogramma.22/07/2021 BOKA met het BOKA Bier op Kapelle Kermis


BOKA United neemt met veel plezier deel aan Kapelle Kermis op 23, 24 en 25 juli. We verkopen er op onze stand het lekkere BOKA Bier. Iedereen van harte welkom.


09/06/2021 BOKA United en Alken Maes verlengen samenwerking met 5 jaar


In navolging van eerdere akkoorden hebben BOKA United en Alken-Maes hun samenwerking voor de komende 5 jaar verlengd, ook hier in samenwerking met Wyns Drinks Service.


31/05/2021 De BOKA United Vaderdagmand is het ideale geschenk


Een kleine maand geleden hebben we onze mama’s verwend met een lekker ontbijt op Moederdag! Wat waren we fier op al onze vrijwilligers die met veel enthousiasme de manden klaargemaakt hebben en zondagochtend met veel enthousiasme alles aangeleverd hebben. We hebben ervan genoten, hopelijk jullie ook.


Na zo een succes kunnen we de vaders niet in de kou laten staan, zeker nu ze veel voetbalplezier moeten missen. We hebben dan maar voor een andere plezier gekozen. Een lekker biertje, alcoholisch of niet-alcoholisch, of een lekker wijntje gecombineerd met aperitiefhapjes. Zo kan de hele familie mee van het genot delen.


Een BOKA-Biermand kost 20 €, een BOKA-Abdij-biermand kost 30 €, beide zijn per persoon. De Wijnmand en de Alcoholvrijemand zijn voor 2 personen en kosten 50 €. Voor de sportievelingen en de Kids is er de Kids/Sportmand aan 12 € per persoon.


Om de manden tijdig te kunnen leveren, sluiten we de bestellingen af op dinsdagavond 8 juni om 20h en zien we jullie betaling graag tegemoet, op rekening BE98 0688 9383 2593 van BOKA United, ten laatste donderdag 10 juni om 12u.


Levering zal gebeuren op zondag 13 juni 's ochtends tussen 8u en 10u30. Let wel, we leveren enkel binnen een straal van 15km rond BOKA.

Onze mensen staan opnieuw klaar om alles klaar te maken en thuis te bezorgen.


Bestellen? Geen probleem, net zoals vorige keer eenvoudig via dit formulier. Geef aan welke mand u verkiest, wanneer u ze geleverd wil en wij doen de rest.


Reeds een warme Dank U voor uw steun !


26/05/2021 BOKA United vernieuwt samenwerking met Coca-Cola en Wyns Drink Service


Het voetbalseizoen zit er weer bijna op, maar ondertussen is het bestuur druk bezig met de voorbereidingen op seizoen 2021/22. Goed nieuws uit onze sponsorcel, want BOKA United vernieuwt de samenwerking met Coca-Cola en Wyns Drinks Service voor de volgende 5 jaar. Bedankt voor het vertrouwen in onze club!


19/05/2021 Rust in vrede, Michaël


Met droefheid vernamen we het overlijden van Michaël Stegen, trouwe supporter en vader van twee jeugdspelers van onze club.


Veel sterkte aan zijn gezin, familie en vrienden van Michaël.


19/04/2021 Inschrijvingen en pasdagen voor seizoen 2021/22


We komen bijna aan het einde van een turbulent seizoen 2020-2021. Een seizoen waarin we het maximale gedaan hebben om te kunnen blijven voetballen. Het was niet gemakkelijk, maar we hebben er, samen met u, het beste van gemaakt, bedankt!

We hopen dat het nieuwe seizoen in normale omstandigheden kan plaatsvinden.


Binnen enkele maanden zullen we ook onze nieuwe campus in Groot-Bijgaarden in gebruik nemen.

Verschillend met vorig seizoen:


De volgende lidgelden (zonder verhogingen) zijn van toepassing:


   - G-ploeg = 175 EUR (incl. bal en paar kousen)
   - U5 & U6 = 275 EUR (incl. bal en paar kousen)
   - Vanaf U7 = 375 EUR (incl. bal en paar kousen)

Er is keuze uit 4 verschillende kledijpakketten:


   1) minimaal pakket, steeds inbegrepen in de prijs
      = bal & wedstrijdkousen
   2) basispakket aan 50 EUR
      = minimaal pakket & shirt & short & sporttas (rugzak of tas)
   3) uitgebreid pakket aan 85 EUR
      = basispakket & training (broek en jas)
   4) premium pakket aan 100 EUR
      = uitgebreid pakket & polo

Alle items zijn ook apart beschikbaar via onze webshop:


https://topsport-clubs.be/collections/fc-bodegem-kapelle-united


BOKA + ITNA spelers krijgen voorrang om in te schrijven. Daarna stellen we de beschikbare plaatsen open voor spelers van buiten de club. De voorrangperiode loopt tot 1 mei 2021.

We danken u alvast voor het vertrouwen en kijken samen met u uit naar het komende seizoen.


15/04/2021 Bestel opnieuw een ontbijtmand voor Moederdag


Naar aanleiding van Moederdag bieden we jullie net als vorig jaar een originele BOKA-ontbijtmand aan. Een mand met heerlijke producten uit onze streek, aangekocht bij onze lokale handelaars, om hen zo ook een hart onder de riem te steken.


Hoe bestel je zo een mand?


Wel, heel eenvoudig, gewoon op deze link klikken, jullie gegevens registreren, zodat we de manden persoonlijk kunnen afleveren.


We voorzien drie versies, met de ene kan je alvast een lekker uitgebreid ontbijt houden, in de andere vind je nog een aantal extra verwendingetjes en als laatste een aangepaste mand voor de kids.


Een basismand kost 20 € per persoon en is individueel bestelbaar, de luxeversie is voor 2 personen en kost 50 €, onze kids zijn we niet vergeten, kidsmand aan 12 € per persoon.


Om de manden tijdig te kunnen leveren, sluiten we de bestelling af op woensdagavond 5 mei om 20u, betalen tegen donderdag 6 mei - 12h.


Levering zal gebeuren op zondag 9 mei 's ochtends tussen 7h30 en 10h. Let wel, we leveren enkel binnen een straal van 15km rond BOKA.


Reeds een warme Dank U voor uw steun !


12/03/2021 BOKA Bier is terug van weggeweest en komt in 3 versies


Wie herinnert zich nog de succesvolle lancering van ons eigen BOKA bier enkele jaren geleden? Deels uit nostalgie en ook door de verplichte sluiting van de kantine, hebben we beslist om het BOKA bier nieuw leven in te blazen.


De brouwerij is dezelfde, Bryggia Brewery uit Assenede. De kwaliteit is nog beter want brouwer Franky Van Brabant heeft intussen van zijn hobby zijn beroep gemaakt!


Eigenlijk brengen we deze keer zelfs meteen 3 bieren op de markt :


 1. "BOKA Pils", een lichte goudblonde versie
 2. "Straffe BOKA", eigenlijk de Boka original (met mate te drinken)
 3. "BOKA Bruin", voor de liefhebbers, een smakelijk bruin biertje


Bestel nu online en haal je pakket af in de Lumbeekstraat.


U kan het BOKA-bier ook aanschaffen bij onze partner Wyns Drinks Service in Ternat, die u bij aankoop van een kratje BOKA bier, 5% korting op de totale aankoop aanbiedt. Ook kan u het bier kopen bij onze partner Happy Food Company Asse waar Mieke en Henk u  van harte welkom zullen heten voor zoete of hartige versnaperingen. De ideale gelegenheid om het assortiment paaschocolade te leren kennen.


10/03/2021 BOKA United en KVC Itna Itterbeek bundelen de krachten


De bestuursploegen van BOKA United en KVC Itna Itterbeek hebben een akkoord bereikt om de clubs vanaf het seizoen 22-23 samen te smelten.

Concreet zal dit gebeuren in twee stappen. De jeugd van KVC Itna Itterbeek zal reeds vanaf het seizoen 21-22 geïntegreerd worden binnen de jeugdwerking van BOKA United. De A-ploeg van KVC Itna Itterbeek zal volgend seizoen nog apart en onder eigen naam uitkomen en pas vanaf het seizoen 22-23 opgaan binnen BOKA United.


Beide clubs zien in deze samenwerking heel wat opportuniteiten om vastberaden samen verder te werken aan de uitbouw van een sterke en gezonde club mét een duidelijke focus op de jeugd in het Dilbeekse en de ruime omgeving.


Robert Vander Meulen en Frank Vandenborre : “Reeds bij het eerste gesprek met de mensen achter het project van KVC Itna Itterbeek voelden we een klik en vrij snel kwamen we tot een goed en evenwichtig akkoord zowel qua jeugd als voor de senioren. Het bundelen van onze krachten biedt extra mogelijkheden om de club verder uit te bouwen tot een referentie qua jeugdwerking in Dilbeek en omstreken, maar evengoed een club die maximaal kansen wil blijven bieden aan alle kinderen uit de regio om te kunnen voetballen.”


Chris Liénard en Pär De Wolf : “Het contact met de mensen van BOKA United voelde onmiddellijk warm aan. Van onze kant is er een groot enthousiasme om ons mee achter het project van BOKA United te scharen en tegelijk de waarden en filosofie van KVC Itna Itterbeeek verder te laten doorleven in de nieuwe fusieploeg. We zijn ervan overtuigd dat het bundelen van onze krachten de beste toekomst biedt voor iedereen. Tegelijk willen we nog een seizoen met onze eerste ploeg er het beste uithalen en een zo goed mogelijk resultaat in derde provinciale neerzetten.”


VC ITNA werd opgericht in 1949 en is daarmee de oudste club van Dilbeek. De IT staat voor Itterbeek en de NA voor Sint-Anna(-Pede). Het hoogtepunt van de club werd bereikt in 1965. Toen speelden de rood-zwarten één seizoen in Vierde Klasse. Op dat ogenblik was ITNA de top in het Pajottenland.


06/03/2021 BOKA Pizza in take-away op vrijdag 12 en zaterdag 13 maart


Ter vervanging van ons jaarlijkse Mosselfeest, organiseren we "BOKA PIZZA" in take-away!


Het zonnige weer doet ons al dromen van de lente, Primavera... Daarom bieden we jullie onder de slogan "BOKA PIZZA" een waaier aan Italiaanse pizza's aan. Daarnaast kan je ook een keuze maken uit spaghetti, de Italiaanse desserts, voorgerechten en aangepaste wijnen.


De pizza's kunnen gebakken, in houtoven, en niet-gebakken afgehaald worden. Niet-gebakken pizza's zijn vers gemaakt en kunnen meteen ingevroren worden voor bewaring.


Afhalen in onze kantine op de Lumbeekstraat 75 in Sint-Ulriks-Kapelle.


Wanneer :


- Vrijdag 12 maart tussen 17h30 en 20h00 en 18h-19h30 voor de gebakken pizza's

- Zaterdag 13 maart tussen 17h30 en 20h00 en 18h-19h30 voor de gebakken pizza's


Plaats uw reservering via dit formulier en betaal ze via overschrijving op rekeningnummer BE98 0688 9383 2593 van BOKA United, ten laatste tegen dinsdag 9 maart om 12h. Betaling ter plaatse met Payconiq ook mogelijk.

Reeds een warme Dank U voor uw steun !


25/01/2021 Viva Bomma - Viva BOKA


De Corona pandemie blijft ons geliefd voetbal achtervolgen, hierdoor vallen vele inkomsten van uw geliefde club volledig weg.


We hebben echter als club reeds bewezen dat we niet bij de pakken blijven zitten en creatief de problemen aanpakken.


We bieden jullie ditmaal onder de slogan "Viva Bomma - Viva BOKA" echte winterkost aan onder de vorm van Stoemp met Boerenworst en Spek. De "veggies" onder ons worden niet vergeten. Vlaamse desserts om dit alles af te ronden en een menu met gratis een fles Bourgogne de Flandres.

Vergeet jullie fles wijn niet !


Afhalen in onze kantine op de Lumbeekstraat 75 in Sint-Ulriks-Kapelle.


Wanneer :


- Vrijdag 5 februari tussen 17h30 en 19h00
- Zaterdag 6 februari tussen 11h30 en 19h00
- Zondag 7 februari tussen 11h30 en 13h


Plaats uw reservering via dit formulier en betaal ze via overschrijving op rekeningnummer BE98 0688 9383 2593 van BOKA United, ten laatste tegen dinsdag 2 februari om 12h. Betaling ter plaatse met Payconiq ook mogelijk.


12/01/2020 Inschrijvingen voor de Paasstage zijn gestart


Voor de 10de maal organiseren wij een Paasstage voor spelers van U6 tot en met U13. Deze gaat door tijdens de paasvakantie van maandag 12 april tot en met donderdag 15 april 2021 voor U7 t.e.m. U13 en van woensdag 14 april en donderdag 15 april 2021 voor U5 en U6.  


Plaats: Campus Lumbeekstraat in Kapelle


Deze stage is hoofdzakelijk gericht op voetbal, maar er worden ook andere leuke sportactiviteiten voorzien. De activiteiten worden begeleid door zowel eigen trainers van BOKA United, als door externe trainers en dit in groepen van max. 12 spelers.


We verwachten de spelers om 8u30 zodat stipt om 9u00 kan gestart worden met de eerste activiteit. Er is opvang voorzien vanaf 8u00. Omstreeks 16u00 sluiten we samen de dag af met een vieruurtje. Er is opvang voorzien tot 17u00. Elke middag voorzien we een lekkere warme maaltijd waarbij al zeker de favoriete balletjes in tomatensaus op het menu staan en de laatste dag traditiegetrouw de frietjes!


De kostprijs voor deze stage bedraagt:
- € 160 voor U7 t.e.m. U13 (alle kosten inbegrepen – 4 dagen)
- € 80 voor U5 en U6 (alle kosten inbegrepen – 2 dagen)


(inbegrepen zijn o.a. : gebruik accommodatie, individuele verzekering, warme maaltijd en vieruurtje, een drankje, begeleiders, externe activiteiten, opvang, springkasteel, …)
De stage wordt ook erkend als kinderopvang en voor kinderen tot 12 jaar is deze dan ook fiscaal aftrekbaar.


Inschrijven graag via de link.


De betaling gebeurt via overschrijving op volgend rekeningnummer: BE08 1043 7982 9213 met als mededeling: “naam speler – geboortejaar – Paasstage BOKA United 2021”
Enkel na betaling is de inschrijving definitief geldig!


Om praktische redenen vragen wij in te schrijven vóór 1 maart 2021. De inschrijvingen zijn beperkt, dus wees er snel bij! Vorig jaar waren we op enkele dagen volzet!
Voor meer info aangaande de stage, kan je terecht bij de stagecoördinator: Fré Vanhee


De richtlijnen, benodigdheden en het programma worden aan de deelnemers midden maart 2021 doorgemaild.


14/12/2020 Cera ondersteunt de G-werking van BOKA United


“Met zo’n 400.000 vennoten is Cera een van de grootste coöperaties van België. We brengen mensen, middelen en organisaties samen, bundelen krachten, nemen initiatieven en realiseren projecten met een duidelijk doel: samen investeren in welvaart en welzijn.” 


Meer weten? Surf naar www.cera.coop


02/12/2020 Op zoek naar originele geschenken voor de feestperiode? 


Het einde van een heel bijzonder jaar komt eraan. Ook Kerst en Nieuwjaar wordt bijzonder. Hopelijk krijgen we toch wat cadeautjes onder de boom en misschien een ideetje om nog eens naar onze webshop te surfen. Zoeken jullie nog iets voor kind of kleinkind om te kunnen voetballen? Ga zeker even kijken en geniet van interessante prijzen!


Onze partner Topsport Lebbeke heeft ook een paar items in promotie toegevoegd en er is een speciale actie voor voetbalschoenen voor de jeugd.


12/11/2020 Herbekijk het digitale BOKA Vip-event op onze Facebook-pagina


Maandagavond is onze vijfde editie van het BOKA VIP event doorgegaan, een gouden jubileum-editie. Gegeven de corona-situatie hebben we gekozen voor een volledig digitaal event. Peter Hoogland interviewde respectievelijk Bart De Smet, Voorzitter Raad van Bestuur Ageas en voorzittter VBO, Kim Gevaert, onze nationale atletiektrots en gouden medaille op de Olympische Spelen in 2008 en tot slot Isaac Kimeli, één van onze grootste atletiektalenten en in volle voorbereiding voor de komende Olympische Spelen in Tokio.


Graag bieden we jullie de mogelijkheid om dit prachtig event te bekijken en te beluisteren via onze eigenste facebook pagina : https://www.facebook.com/bokaunited 

 

En als klap op de vuurpijl bieden we ook drie unieke gesigneerde truitjes van respectievelijk Vincent Kompany, Hans Vanaken en de kampioenenploeg van BOKA United 19-20 te koop aan via tweedehands.be. Via de trefwoorden “gesigneerd voetbaltruitje Vincent Kompany” of “gesigneerd voetbaltruitje Hans Vanaken” of “gesigneerd voetbaltruitje BOKA United” kunnen jullie de items terugvinden en een officiele bieding plaatsen. Via onze facebook pagina zullen we u in de komende weken ook op de hoogte houden over de biedingen.


Het opgehaald bedrag komt ten goede van de jeugdwerking van onze club!


We danken ook graag Salons De Waerboom voor hun gastvrije ontvangst alsook Wijnen Rons-Vanhee, Happy Food Company, Paxi.app en GutzandGlory alsook de sprekers én Peter Hoogland voor deze prachtige avond. We kijken alvast uit naar jullie biedingen!


04/11/2020 BOKA VIP - Golden Edition volledig digitaal via Facebook


BOKA United organiseert in 2020 de 5de editie van het BOKA VIP event. Normaal gezien ontvingen we op 16 maart niet minder dan 200 gasten in het mooie kader van onze sponsor Salons De Waerboom. Een jubileum-editie met een uitgelezen sprekerspanel rond de thema's Tokio 2020 en EK 2020 stond op het programma. Maar toen stak Corona serieuze stokken in de wielen en werd het event verplaatst naar 9 november.


Door de recente verstrengde maatregelen zal ons VIP event nu volledig digitaal plaatsvinden. Peter Hoogland zal voor u Kim Gevaert, Isaac Kimelli, Cédric Van Branteghem en Bart De Smet interviewen.


Jullie kunnen de live sessie volgen via onze Facebook pagina. Er zal ook kunnen gechat worden met de sprekers en als het technisch lukt voorzien we ook nog een leuke veiling.


Om onze club te steunen, kan u vrijblijvend een gift storten als bijdrage aan dit event. Storten kan op BE76 0682 1768 4595.


Hopelijk kunnen jullie er allemaal bij zijn. We kijken er alvast naar uit!


Frank Vandenborre namens het BOKA United bestuur23/10/2020 Corona update met nieuwe maatregelen voor de sport


Onze regering heeft gisterenavond een paar nieuwe beslissingen genomen op het vlak van sport.


Een van de belangrijkste boodschappen :


" Het belang van ‘#blijfsporten’ voor het mentaal en fysiek welzijn benadrukt. Dit deden eerder ook al de Sportkeuringsartsen, Gezond Sporten en de koepel van Vlaamse sportfederaties. Allen wensen de jeugd blijvend de kans te geven om te mogen sporten."


BOKA United en zijn trainers wensen dit zeker ook verder aan te bieden binnen de opgelegde beperkingen.

Concreet voor dit WE gaan de comptetitiewedstrijden U6 tot en met U17 nog steeds door, alle wedstrijden vanaf U21 zijn afgelast OOK de oefenwedstrijden.


De kleedkamers en de kantine zijn gesloten, toiletten zijn toegankelijk. Iedere speler dient zijn eigen gevulde drinkbus mee te brengen.


Verdere bepalingen:


- Publiek is enkel toegelaten bij jeugdwedstrijden (tot °2002) indien beperkt tot 1 lid van het huishouden per deelnemer (kinderen tot en met 12 jaar niet meegerekend)

- Niet carpoolen
- Iedereen houdt te allen tijde 1,5m afstand (ook indien zittend in een vaste infrastructuur met tribunes)
- Iedereen draagt zowel indoor als outdoor verplicht een mondmasker

- Tijdens een training kan publiek enkel omwille van medische redenen (begeleiding G-sporters) of omwille van begeleiding van kleuters

 

We houden jullie ifv de veranderingen in regels zo goed als mogelijk op de hoogte. Hou het gezond!


20/10/2020 Rechtzetting foutief verspreide informatie


We werden vandaag in de media geciteerd in het kader van een grootschalige besmetting bij de club VK Linden nadat hun eerste ploeg bij ons een wedstrijd betwist heeft. Er wordt allusie gemaakt op vuile kleedkamers en onhygiënische omstandigheden in de club. Er werd ons in het bewuste artikel niet om een wederwoord gevraagd waarbij we zelf als club door de medische verantwoordelijken uit de regio van de bwuste club bevestiging kregen dat de besmetting nooit van onze kant kon plaatsvinden. Zoals u in bijlage kan lezen hebben we zelf een duidelijke reactie gestuurd aan de lokale beleidsmensen die in de pers werden geciteerd om ons ongenoegen, zelfs woede te uiten over dergelijke eenzijdige en ongefundeerde berichtgeving.


We weten uiteraard dat onze infrastructuur niet van de jongsten is, we weten ook dat de gemeente volop bezig is met een investering in Dilbeek en we weten ook dat we met ons bestuur en de vrijwilligers dagelijks in de weer zijn om iedereen in de club in de meest veilige en hygiënische omstandigheden te laten voetballen.


We betreuren het dan ook zeer dat het in de pers zomaar kan dat de meest ongefundeerde berichtgeving rondgestuurd wordt zonder enige controle van de feiten.


We hopen en rekenen op jullie steun en verzekeren jullie graag nogmaals dat we er met BOKA United alles aan doen en zullen blijven doen om de club proper en net te houden en jullie en vooral jullie kinderen een fijne en gezonde beleving te blijven aanbieden.


Met sportieve groet vanwege het ganse bestuur. Hou het gezond,


Het BOKA-bestuur


14/10/2020 Maatregelen tegen het Coronavirus


Ooit zei iemand :-) , "het raarste seizoen tot op heden"...achterhaald op vandaag. De Corona-crisis heeft ons weer zwaar te pakken.

Algemeen bevinden we ons in "Code Oranje" wat dit betekent voor sport vindt u in bijlage, boven deze bepaling werden er gisteren langs verscheidene kanalen extra beslissingen genomen die een grote invloed hebben op uw club BOKA United.

Hieronder een samenvatting van de regels, van toepassing op ons, en de bijhorende vraag om de regels nadrukkelijk na te leven in het belang van ons allen !


 1. Kleedkamers zijn gesloten voor onbepaalde tijd
 2. Trainingen, wedstrijden voor de jeugd U6 tot en met U17 en G-ploeg blijven doorgaan
 3. Trainingen voor seniorenwerking U21, A- en B-ploeg en zondagreserven blijven doorgaan
 4. Officiële wedstrijden voor seniorenwerking U21, A- en B-ploeg en zondagreserven worden voor onbepaalde tijd stilgelegd; oefenwedstrijden zijn wel toegelaten.
 5. Kantine dient te sluiten een half uur na de laatste sportieve activiteit en dient rekening te houden met de bepalingen voor horeca
  1. Maximum 4 mensen aan tafel, behalve wanneer het om 1 huishouden gaat dat samenwoont
  2. Verplicht zittend te consumeren
  3. Ontsmetten van handen bij het binnen-en buitengaan is verplicht
  4. Iedereen draagt een mondmasker, behalve aan tafel
  5. Respecteer zo veel mogelijk de veilgheidsafstand van 1,5m
  6. Registratie per tafel is verplicht

Specifiek voor onze club :


- de tafels en stoelen staan opgesteld, verplaats deze niet

- handgels zijn voorzien

- Payconiq is actief

- Wees positief naar onze vrijwiligers

 

We benadrukken dat de controles sterk opgevoerd worden richting de voetbalclubs ! De boete bedraagt 250 Euro per persoon die de regels overtreed !


Bespaar uzelf en de club deze zorg en respecteer de regels !


Natuurlijk hebben we uw steun meer dan nodig in deze tijden.


Hou het gezond !


Sportieve groeten

Het BOKA-bestuur
24/09/2020 Mosselfestijn tvv de jeugd - 2, 3 en 4 oktober 2020


Beste spelers, ouders, sympathisanten, vrienden van BOKA,


BOKA United organiseert op 2, 3 en 4 oktober 2020 zijn jaarlijks Mosselfestijn tvv De Jeugd.


Door de impact van het coronavirus zal dit Mosselfestijn niet kunnen doorgaan in zijn klassieke vorm. Desondanks zetten we ons beste beentje voor, echter niet om onze talrijke bezoekers een lekkere maaltijd voor te schotelen in zaal Solleveld te Bodegem, maar om jullie de keuze te laten tussen :


• Komen eten in zaal Solleveld op reservatie en met vaste tijdslots.
• Alle ingrediënten voor een lekker festijn laten leveren (maaltijd niet klaargemaakt).
• Alle ingrediënten voor een lekker festijn afhalen in zaal Solleveld te Bodegem (maaltijd niet klaargemaakt).


Om de organisatie vlot te laten verlopen vragen we uw menukeuze op voorhand bekend te maken, via onderstaande link. We maken voor het eerst gebruik van een bestelwebsite, bij problemen contacteer ons zeker. Reeds een opmerking, wenst u ter plaatse te blijven eten, kies dan afhaalpunt "Ter plaatse eten".


Plaats uw reservering hieronder en betaal ze via de online betaallink of ter plaatse, contant of via Payconiq.


De artikels aangeduid met een (*) kunnen niet geleverd of afgehaald worden !

We kijken alvast uit naar jullie bestelling,


Het BOKA bestuur


01/09/2020 2de editie BOKA Beweegt! op zondag 20 september


Evi Van Acker is ook voor de 2de editie van BOKA Beweegt! van de partij en nodigt jullie graag uit om te komen wandelen of lopen.


Hallo iedereen,

Ik kijk alvast uit naar de tweede editie van Boka Beweegt!

Op 20 september van 9u tot 10u30 wandelen of lopen we opnieuw door het mooie en groene Dilbeek, ten voordele van de jeugdwerking van BOKA United.

Zijn jullie er ook bij? Hopelijk tot dan!


Meer informatie en inschrijving via deze link


04/08/2020 Blijf bij je bubbel


Jouw huishouden + 5 personen, dat is jouw bubbel voor de maand augustus. 

Mensen in een bubbel mogen wat dichter bij elkaar zijn thuis, op restaurant of in het park... Van alle anderen die je ontmoet, moet je 1,5 meter afstand houden. Altijd en overal. 

Geef het voorbeeld, stop het virus.29/07/2020 Geniet nu van 50% korting bij onze partner Interparking


BOKA United parkeert haar ‘bus’ de volgende 2 seizoenen opnieuw bij Interparking. Sponsor Interparking is een van de toonaangevende operators van parkeervoorzieningen in Europa. Met 60 jaar aanwezigheid in de grote Europese steden. Geniet nu van 50% korting in 23 parkeergarages in Brussel en bijna 70 in België tot en met 31 augustus. Voor contactloos en goedkoper parkeren, vraag nu uw gratis Pcard+ aan via hun website.


29/07/2020 Nieuwe maatregelen omtrent het Coronavirus


In de vooravond kregen we een nieuwe update met betrekking tot de komende 4 weken.


Samengevat:

- Trainingen blijven toegelaten zoals voorzien;

- Wedstrijden zijn toegelaten tot en met U17;

- Tornooien worden afgelast t.e.m. 25/08/2020.


Voor de gehele communicatie verwijzen we graag naar het artikel:

https://sporza.be/nl/2020/07/28/voetbal-vlaanderen-alle-regionale-voetbalwedstrijden-worden-verboden-tot-en-met-25-augustus~1595950491608/


In de weekends van augustus proberen we oefenwedstrijden te voorzien.


Achter de schermen werd er reeds gestart met de nodige voorbereidingen.

Ouders zijn toegelaten als supporter, met mondmaskerverplichting en registratie ter plaatse.


We houden jullie verder op de hoogte.


Het zijn onzekere tijden, maar we doen onze uiterste best om er samen een mooi seizoen van te maken.


20/07/2020 Afspraken opstart nieuw seizoen !


Een tweetal weken geleden dankten we jullie voor het afgelopen seizoen, we deden dit met een promotieviering voor onze A-kern en een familiedag voor de jeugd. Nu amper een twee weken later starten we het nieuwe seizoen. Morgen start de A-kern met zijn voorbereiding, gevolgd door de andere ploegen. Sportief zijn jullie op de hoogte gesteld door coördinatoren en trainers, ook de kalenders zijn beschikbaar voor alle ploegen.


De Corona-crisis is spijtig genoeg nog lang niet achter de rug... Indien we samen er een tof en zorgeloos seizoen van wensen te maken, dienen we de regels nauwgezet op te volgen. Jullie ontvingen per mail de laatste update van de protocollen voor training, wedstrijden en kantine.


Verder een paar puntjes :


Café Solidair: dank aan allen die hier aan hebben deelgenomen, jullie kunnen de voucher omwisselen in de kantine, print hem gewoon af en bezorg hem aan de mensen achter de bar.


Vrijwilligers gezocht! We zoeken continu vrijwilligers voor verscheidene taken o.a. de kantine kan helpende handen gebruiken op vrijdagavond en in het WE


Van vrijwilligers gesproken een dikke DANK U aan de vrijwilligers die dit WE geholpen hebben aan de verfraaiing van de site Lumbeek. Er is nog werk voor de boeg, maar reeds een mooi resultaat!


Agenda: noteer reeds volgende extra-sportieve activiteiten in uw agenda:


- BOKA Beweegt op 20 september

- Mosselfeest tvv de jeugd op 2, 3 en 4 oktober in het Solleveld25/06/2020 Seizoensafsluiter op vrijdag 3 en zaterdag 4 juli 2020


Recent zaten we met de sportieve cel samen om het volgend seizoen voor te bereiden en we dachten wat een raar seizoen is dit toch geweest...

Onze spelers jong en iets minder jong hebben, zoals steeds, alles gegeven op het veld, BOKA vertegenwoordigd hoe het hoort, op- en naast het veld.

Als kers op de taart mocht onze A-kern de promotie naar P1 verwezenlijken

En toen kwam Covid-19.

Geen tornooien, geen vieringen, ...
Dit kan niet !
Dus...

Op vrijdag 3 juli vanaf 18u vieren we de promotie naar P1 met al onze seniorenkernen.

Op zaterdag 4 juli vanaf 11u organiseren we een familiedag met o.a. onderlinge wedstrijdjes voor onze jeugd - programma volgt.
Tijdens deze activiteiten zorgt Steven van de kantine voor lekkere Paëlla, Sangria mag natuurlijk ook niet ontbreken.

We zitten, natuurlijk, nog steeds met de regels rond Social Distancing e.a., we gaan bijgevolg de tafels ruim opstellen, werken met reservaties en afhaal-of leverdienst (genoeg ervaring na moeder- en vaderdag...)

Reserveer nu reeds uw Paëlla of kinderschotel via deze link, maak uw menukeuze, drank en dessert worden lokaal opgenomen.

Om de paëlla tijdig te kunnen klaarmaken, sluiten we de bestellingen af op dinsdagavond 30 juni om 20U en zien we jullie betaling graag tegemoet, op rekening BE98 0688 9383 2593 van BOKA United, ten laatste donderdag 2 juli om 12u.


15/06/2020 Vaderdagactie was een groot succes, BEDANKT!


Afgelopen weekend werd wederom bewezen dat onze slogan "BOKA Leeft!", ingevoerd sinds de start van de Corona-crisis, geen hol begrip is. Er werden honderden verrassingsmanden voor Vaderdag klaargemaakt en geleverd door onze talrijke vrijwilligers. Na de succesvolle Moederdag-actie, is dit weer een serieuze duw in onze rug.


Een grote DANK U aan onze vrijwilligers, onze partners en ook aan jullie voor jullie bestellingen!


01/06/2020 BOKA United stelt nieuwe spelers voor het komende seizoen voor


De voorbije weken en maanden werkte de club aan de verdere samenstelling van de A- en B-kern voor het seizoen 20-21. Hierna een overzicht van de ingaande en uitgaande bewegingen :


Aanwervingen :


Doel :

Maxim Heyvaert komend van Asse-Zellik 2002


Verdediging :
Julien Wauthy, komend van HO Wolvertem-Merchtem
Maxime Reniers, komende van Asse-Zellik 2002
Ioannis Otambasidis, komend van HO Wolvertem-Merchtem
Simon De Greef, komend van Leeuwkens Teralfene


Middenveld :
Jordan Garcia Calvete, komend van FC Ganshoren


Aanval :
Achraf Et-Takny, komend van FC Ganshoren
Maarten Roofthooft, komend van KFC Lennik
Lukas Roofthooft, komend van KFC Lennik
Jefferson Ciamala, komend van KFC Borght-Humbeek
Zino De Mol, komend van Pepingen-Halle
El-Houssain Ihsane, komend van Groot-Dilbeek
Siebe Vlietinck, komend van SK Londerzeel


Van onze ploeg die de promotie naar 1ste provinciale afdwong en/of beloftenploeg vertrekken of stoppen Kevin Middagh, Pierre Voglaire, Kamal Boujemaoui, Olivier Van Herreweghe, Daan Praille, Bayram Ozturk, Alan Stroobant, Toon Mot en Timmy Maes.


Kapitein Kevin Kums, die de intentie had na het aflopende seizoen te stoppen met voetbal, heeft beslist om nog een jaar aan zijn mooie carriere toe te voegen en zijn rijke ervaring ten dienste te stellen van de ploeg en de vele talentvolle jongeren in de kernen van de club.


Robert Vander Meulen en Frank Vandenborre, co-voorzitters : “Het is in deze turbulente en onzekere tijden niet evident om vooruit te kijken. We zijn blij dat we het vertrek van een aantal sleutelspelers hebben kunnen opvangen met een paar ervaren spelers die onze ploeg de extra kwaliteit moeten geven om in 1ste provinciale mee te draaien. Daarnaast zijn we ook verheugd met de jonge talenten die onze club vervoegen en vooral het feit dat ze BOKA United de ideale club vinden om de stap naar de A-kern te zetten, het bewijs dat de uitstraling en de reputatie van de club ook verder gegroeid is. En tot slot wordt onze beste transfer mogelijk het extra jaar van onze kapitein Kevin Kums. We zijn ervan overtuigd dat hij voor al onze spelers een voorbeeld zal blijven qua inzet en karakter én met zijn ervaring de perfecte gids
voor de jonge gasten en bij uitbreiding de hele ploeg én club.”