Nieuws


NIEUWS BOKA UNITED


12/05/2023 Lancering BOKA Business Club


Graag richten we bij de start van seizoen 2023-204 een BOKA Business Club op waarbij we de ouders voor wie dit zinvol is het aanbod willen doen om het lidgeld van zoon of dochter te combineren met een extra bijdrage van 175 EUR. We plannen in ruil een aantal activiteiten in waarbij we jullie in een aangenaam kader wensen bijeen te brengen met een hapje en een drankje. Dat kan in de club zijn naar aanleiding van een match van de eerste ploeg of belofteploeg of een van onze jeugdploegen, bij een sponsor, het VIP event of zomaar een andere locatie waar we jullie een leuk business thema aanbieden. Ook jullie suggesties zijn bij deze welkom.


Interesse? Klik hier voor meer informatie.


24/4/2023 Voetbalzomerkampen in samenwerking met Vamos


Onze speler, Robbe Van Molle, start dit jaar met voetbalzomerkampen op onze campus "Bosstraat" in Groot-Bijgaarden. Robbe is sportleraar en is ook jaren trainer geweest van onze jeugdploegen. We ondersteunen hem dus graag in dit nieuwe project van Vamos vzw!


Wat kan je van hen verwachten?


• Opvang 8u - 17u

• 3 à 4 voetbaltrainingen per dag

• Zwemactiviteit

• Heel veel FUN!


Inschrijven en meer informatie via deze link.


Hopelijk zien wij jullie deze zomer terug op campus Bosstraat!


31/3/2023 3-sterren label voor interprovinciaal voetbal is binnen!


BOKA United ontving de bevestiging vanwege Double Pass dat de club het 3-sterrenkwaliteitslabel heeft behaald. Dit betekent dat de club vanaf volgend seizoen interprovinciaal jeugdvoetbal kan aanbieden, naast de jeugdploegen die op regionaal niveau zullen blijven voetballen.


Steve Van Der Taelen, TVJO : “Dit is een fantastische kans voor onze jeugd. Sinds de fusie, exact 10 jaar geleden, zijn we op relatief korte tijd geëvolueerd van regionaal naar interprovinciaal voetbal. Het is onze wens om de gehele jeugdwerking in de toekomst verder te professionaliseren. We zijn enorm fier op onze trouwe medewerkers die ons dagelijks tot een positieve referentie maken. Zij zullen ons ongetwijfeld helpen om BOKA stap voor stap verder uit te bouwen, op ons eigen tempo.”


Robert Vander Meulen en Frank Vandenborre, co-voorzitters : “10 jaar geleden bij de fusie tot BOKA United was de ambitie om binnen vijf jaar provinciaal voetbal te kunnen aanbieden. Nog eens vijf jaar later zetten we de volgende stap. Als bestuur zijn we enorm fier op deze erkenning die een beloning is voor het schitterende werk van al onze jeugdtrainers en -verantwoordelijken. Dit label moet ons ook nog meer kansen geven om zelf opgeleide jeugdspelers te kunnen doen doorstromen naar onze seniorenwerking. Daarnaast willen we ook nog steeds een hechte familieclub blijven met een sterke verankering in Dilbeek en omstreken. Dat betekent ook dat we voor alle spelertjes, elk op hun niveau, voetbal zullen blijven aanbieden.”


Geef de coördinatoren tijd om alles voor te bereiden. Ook voor ons zijn er nog heel wat onduidelijkheden. De volgende coördinatorenvergadering is gepland op dinsdag 18 april.


Voorziene planning blijft behouden:

4 mei en 8 mei evolutiegesprekken met de spelers

Vanaf 9 mei communicatie groepsindelingen, schema’s, clubinfo, ...

Vanaf 9 mei voorrangsperiode voor eigen leden om in te schrijven

Vanaf 16 mei opening inschrijvingen voor externe spelers


Het bestuur en de sportieve werking willen alle trainers en coördinatoren bedanken voor het geleverde werk. Eveneens oprechte dank aan alle spelers en ouders voor hun vertrouwen in de club.


14/02/2023 Kris Temmerman wordt volgend seizoen nieuwe T1


Het bestuur deelt mee dat het een akkoord heeft bereikt metKris Temmermanals T1 voor volgend seizoen. Na een heel mooie spelerscarriere bij ondermeer Eendracht Aalst en RWDM was Kris de voorbije seizoenen hoofdcoach bij een aantal provinciale ploegen in Vlaams-Brabant waaronder Leeuwkens Teralfene, KFC Lennik en in Oost-Vlaanderen zoals KFCO Burst en dit seizoen OSTA Meerbeke.


Deze rijke combinatie als speler en trainer overtuigde het bestuur dat Kris de geknipte persoon is om als T1 de seniorenwerking bij BOKA United over te nemen en verder te bouwen op het werk van de voorbije seizoenen. De verdere samenstelling van de staf zal in de volgende weken vastgelegd worden.


Kris Temmerman : “Toen BOKA United me polste voor volgend seizoen was ik redelijk snel overtuigd over het potentieel van deze club. BOKA United bouwde de voorbije seizoen gestaag aan haar groei en reputatie. De gedegen jeugdwerking, de bijna professionele omkadering alsook de nieuwe infrastructuur in Groot-Bijgaarden, bieden heel veel potentieel om mooie resultaten neer te zetten en een echte referentieclub in de regio uit te bouwen. Het lopende seizoen verloopt moeilijk, voor een groot deel te verklaren door heel wat blessures en tegenslag. Ik kijk er nu al naar uit om met de voorbereiding van het komende seizoen te beginnen en een optimale start te nemen maar zal me ook tot de laatste dag inzetten om mijn huidige club OSTA Meerbeke in veilige regionen te loodsen.”


Robert Vander MeulenenFrank Vandenborre“Vanaf het eerste contact met Kris was er een goed gevoel. We zaten op dezelfde golflengte qua visie en hoe we samen het potentieel van deze club en haar jeugd verder kunnen ontwikkelen. Onze huidige trainerChris De Backerheeft de voorbije drie seizoenen in moeilijke omstandigheden goed werk geleverd en gaf reeds enige tijd geleden aan om sportief een stap achteruit te willen zetten omwille van privé-redenen. We willen hem en de staff graag danken voor al het geleverde werk en kijken nu al uit naar de volgende stap met onze nieuwe T1. ”


13/02/2023 BOKA Pizza op vrijdag 24 en zaterdag 25 februari

We bieden een waaier, in houtoven gebakken, pizza's aan. Bovendien voorzien we ook smaakvolle Italiaanse desserts.


De pizza's kunnen versgebakken, in houtoven, of niet-gebakken afgehaald worden. Niet-gebakken pizza's zijn vers gemaakt en kunnen perfect ingevroren worden.


We bieden ook de mogelijkheid om ter plaatse in ons BOKAfé te eten, dit enkel op reservatie gezien de beperkte plaatsen.


Vergeet jullie fles wijn of Cava niet! Of geniet thuis van een heerlijk BOKA biertje.


Bestellen kan online via dezelink.


Betaling ter plaatse cash of Payconiq.


Reeds een warme Dank U voor uw steun!


27/01/2023 Paasstage 2023 al voor 70% volzet


Voor de 12de maal organiseren wij een Paasstage voor spelers van U5 tot en met U14. Deze gaat door tijdens de paasvakantie van:

dinsdag 11 april tot en met vrijdag 14 april 2023 voor U7 t.e.m. U14

en van donderdag 13 april en vrijdag 14 april 2023 voor U5 en U6 op Campus Bosstraat in Groot-Bijgaarden.


Dezestage is hoofdzakelijk gericht op voetbal, maar er worden ook andere leuke sportactiviteiten voorzien. De activiteiten worden begeleid door zowel eigen trainers van BOKA United, als door externe trainers en dit in groepen van max. 12 spelers.


Inschrijven via ditformulier.


27/01/2023 Paasstage 2023 al voor 70% volzet


Voor de 12de maal organiseren wij een Paasstage voor spelers van U5 tot en met U14. Deze gaat door tijdens de paasvakantie van:

dinsdag 11 april tot en met vrijdag 14 april 2023 voor U7 t.e.m. U14

en van donderdag 13 april en vrijdag 14 april 2023 voor U5 en U6 op Campus Bosstraat in Groot-Bijgaarden.


Deze stage is hoofdzakelijk gericht op voetbal, maar er worden ook andere leuke sportactiviteiten voorzien. De activiteiten worden begeleid door zowel eigen trainers van BOKA United, als door externe trainers en dit in groepen van max. 12 spelers.


Inschrijven via dit formulier.


10/10/2022 BOKA All'Italiana Spaghettifestijn op 21, 22 en 23 oktober


BOKA United nodigt u graag uit in het weekend van 21, 22 en 23 oktober op het spaghettifestijn.


We bieden u de mogelijkheid om te genieten van een smakelijke spaghetti Bolognese, Ham/Kaas of Napolitana (Veggie). Reserveren is mogelijk via het formulier, voor grote groepen, meer dan 8 personen, reservatie verplicht.

Afspraak in de lokalen (gebouwvan Don Bosco, ingang via de Bosstraat 72 in Groot-Bijgaarden op vrijdag en zaterdag tussen 18h en 21h en zondag tussen 11h30 en 14h30.


Plaats uw reservering en betaal ze via overschrijving op rekeningnummer BE98 0688 9383 2593 van BOKA United. Betaling ter plaatse contant of met Payconiq ook mogelijk.


Reeds een warme Dank U voor uw steun !


28/7/2022 Co-voorzitter Frank Vandenborre op Radio Rand


Beluister hier het interview met co-voorzitter Frank Vandenborre op RadioRand over de samenwerking met KAA Gent.


28/07/2022 Alle leeftijdscategorieën praktisch volzet voor nieuwe seizoen


Voor het nieuwe voetbalseizoen 2022-2023 zijn de meeste leeftijdscategorieën volzet, maar polsen of er nog plaats is kan via inschrijvingen@bodegemkapelleunited.be. 


26/7/2022 BOKA United start samenwerking met KAA Gent


Met trots kondigt BOKA United aan dat het vanaf volgend seizoen deel uitmaakt van het Blue White Network van KAA Gent. De jeugdwerking van BOKA United zal op verschillende vlakken profiteren van de kennis die aanwezig is binnen het Buffalo Talent Center.


Steve Van Der Taelen, TVJO BOKA United : “We zien deze samenwerking als een mooie erkenning van het geleverde werk de voorbije jaren en een opportuniteit om een nieuwe stap voorwaarts te zetten met onze ambitieuze jeugdwerking. Al onze jeugdspelers en -trainers zullen hier de vruchten van plukken. Onze eigen talenten krijgen op deze manier een extra gelegenheid om mogelijks de stap te zetten naar het allerhoogste niveau in België.”


Jefrey Van der Straeten, Coördinator Blue White Network KAA Gent : “De afgelopen jaren hebben we binnen de jeugdopleiding van KAA Gent grote stappen voorwaarts gezet op vlak van visie en omkadering. Met veel passie en enthousiasme zullen wij onze kennis rond trainingsmethodes en onze overige expertise op vlak van jeugdwerking met BOKA United delen.”
In de omgekeerde richting zal BOKA United KAA Gent ondersteunen bij het in kaart brengen van talentvolle spelers uit de regio. “Op die manier creëren we een echte win-winsituatie, die noodzakelijk is voor een duurzame samenwerking”, aldus Jefrey Van der Straeten.


24/07/2022 BOKA United ontvangt RWDM op zaterdag 13 augustus


BOKA United P1 ontvangt met veel plezier en trots de U21 van RWDM op zaterdag 13 augustus 2022 om 19u30 in de nieuwe campus Bosstraat in Groot-Bijgaarden.


Mis deze unieke vriendschappelijke wedstrijd niet en kom massaal supporteren. Tickets kosten 7 euro.


24/07/2022 Voorbereidingsprogramma BOKA United P1, P3 en U21


Donderdag 28 juli – 20h – Bosstraat : BOKA P1 – FC Perk
Donderdag 28 juli – 19h30 - Lumbeekstraat : BOKA P3 – Vilvoorde City
Dinsdag 2 augustus – 20h – Bosstraat : BOKA P1 – Wolvertem-Merchtem
Zaterdag 6 augustus – 19h30 – Bosstraat : BOKA P3 – Beersel-Drogenbos B
Zondag 7 augustus – 16h : Leeuwkens Teralfene – BOKA P1
Dinsdag 9 augustus – 20h30 : FC Strombeek 1932 - BOKA P1/P3
Woensdag 10 augustus – 19h30 : Asse-Zellik - BOKA P1/P3
Donderdag 11 augustus – 20h – Bosstraat : BOKA P1/P3 – VC Groot Dilbeek
Zaterdag 13 augustus – 19h30 – Bosstraat : BOKA P1 – RWDM B
Zondag 14 augustus – 16h – Bosstraat : BOKA P1/P3 – FC Galmaarden
Zondag 14 augustus – 16h : Sporting Eizeringen – BOKA P3
Woensdag 17 augustus – 19h30 : Ritterclub - BOKA U21
Donderdag 18 augustus – 20h – Bosstraat : BOKA P1 – Sporting Kampenhout
Donderdag 18 augustus – 20h : Tollembeek – BOKA P3
Zaterdag 20 augustus – 19h30 – Bosstraat : BOKA P3 – Infinity Vilvoorde B
Zondag 21 augustus – 16h : FC Perk – BOKA P1
Woensdag 24 augustus – 19h30 : Berlare - BOKA U21
Donderdag 25 augustus – 19h30 - Bosstraat : BOKA P3 - Beersel-Drogenbos A
Donderdag 25 augustus – 20h : Erpe-Mere - BOKA P1
Woensdag 31 augustus – 19h30 : KSCW Hofstade - BOKA U21


20/05/2022 VIP Event 2022 op 7 juni : Het Belgisch voetbal. Wereldtop. Ook morgen?


Ons BOKA VIP event doorstaat alle stormen. Op 7 juni verwelkomen we jullie graag terug op onze vertrouwde plaats in Salons De Waerboom met een geweldig programma. Het thema dat we eind vorig jaar voorzien hadden blijft nog steeds even actueel : Hoe houden we ons Belgisch voetbal aan de wereldtop maar tegelijk even goed de vraag hoe we ons voetbalmodel duurzaam kunnen ontwikkelen.


Ons panel ziet er een ietsje anders uit dan vorige keer maar het zijn stuk voor stuk topsprekers die mee met ons aanschuiven om u een gezellige avond te bezorgen. Ontdek ze zelf in bijgevoegde uitnodiging en één ding is zeker : dit is een uniek panel dat voor de eerste keer samen in gesprek zal gaan!


U kan erbij zijn. Wacht niet om in te schrijven en breng vrienden en kennissen mee op deze hopelijk zonnige dag in juni. BOKA United doet er alles aan om jullie een heel fijne avond aan te bieden.


Inschrijven kan heel makkelijk met een bevestiging per mail naar frank.vandenborre@ageas.com + aantal deelnemers en overschrijving van het gepaste bedrag op bijgevoegde rekening.


04/04/2022 "Paella voor alleman" op 23 en 24 april


Om het einde van het seizoen te vieren, organiseert de kantinewerking 'paella voor alleman'! Op zaterdag 23 en zondag 24 april kan je terecht in de Lumbeekstraat voor een heerlijke portie versgemaakte en huisbereide paella aan 15€ per persoon, take away of ter plaatse te eten. Bestellen en/of reserveren is verplicht (voor 17.04), we hopen op massaal veel reacties!


Zondag 24 april speelt de A-ploeg haar laatste thuismatch in de Lumbeekstraat, na afloop ben je ook welkom op ons fout feestje!


Scan de QR-code op de affiche om je bestelling door te geven, of geef je gegevens in via het formulier https://forms.gle/oCTwjeshBGrECmXQ6.

 

Iedereen van harte welkom!

 

Tot binnenkort,

 

Steven, vanwege het kantineteam van Boka United


17/03/2022 HLN : Bestuur werkt voort aan de uitbouw van BOKA United


Sportief doet Boka United het prima in eerste provinciale. Op zeven speeldagen van het einde van de competitie staat de ploeg op de achtste plaats. Dit weekend neemt men het op tegen Wambeek-Ternat. Achter de schermen wordt er intussen voort werk gemaakt van de uitbouw van de ploeg.


  Covoorzitter Frank Vandenborre licht de plannen van de club toe. “Vorige week is men begonnen met de aanleg van het synthetisch veld op de volledig vernieuwde voetbalsite in Groot-Bijgaarden. Voor de groei van Boka is dat cruciaal. Het is de bedoeling dat we volgend seizoen al op de nieuwe locatie actief kunnen zijn met een aantal ploegen. Maar ons project gaat verder dan dat. We willen in de nabije toekomst de beste clubs in de streek qua werking evenaren. Dit valt ook samen met de verdere integratie van Itna Itterbeek volgend seizoen.”


  Talenten begeleiden

  De voorbije jaren investeerde Boka United in de jeugdwerking. Frank Vandenborre wil nog verder gaan. “Jonge spelers zullen nog beter begeleid worden. Jongens als Camermans of De Mol zijn al geïntegreerd in de A-kern. Daar komen op korte termijn vier tot zes jongeren bij, mogelijk zelfs meer. De samenwerking tussen de beloften, de U21 en de A-ploeg wordt nog intenser. Ze zullen veel samen trainen zodat ze van elkaar kunnen leren. De kernen zullen ook op dezelfde manier medisch begeleid worden. Stages kunnen gemeenschappelijk verlopen. De jongeren zullen extra matchen kunnen spelen tegen sterke ploegen. Het is ook de bedoeling om extra specifieke trainingen te geven of camerabeelden te gebruiken.”


  Frank Vercauteren

  Frank Vandenborre wil op korte termijn zijn jeugdspelers interprovinciaal voetbal aanbieden, zodat het weinig zin heeft om naar naburige clubs op een gelijkaardig niveau uit te wijken. “Talenten klaarstomen begint bij de jeugdopleiding. Enkel door daar in voort te investeren, kunnen we op termijn ervoor zorgen dat we nog makkelijker eigen talent voor onze A-kern in huis kunnen vinden.”


  “Frank Vercauteren is peter van de club. Hij is al jaren in de achtergrond betrokken samen met zoon Dennis, maar de voorbije maanden hebben we veel gepraat. Op basis hiervan hebben zij aangeboden een meer formele rol als sportief adviseur op te nemen. Zij begeleiden mee onze trainersstaf en sportieve coördinatoren.”


  Auteur: Erik Vandeweyer 


  13/03/2022 Kom naar het BOKA Breugelfestijn op 25, 26 en 27 maart!


  Onze club leeft op een paar pijlers en de clubactiviteiten zijn hier een belangrijk onderdeel van.


  BOKA United & ITNA organiseren op 25, 26 en 27 maart 2022, respectievelijk tussen 17-21u op vrijdag, zaterdag tussen 11-15u en 17-21u en tussen 11-15u op zondag, hun jaarlijks eetfestijn.


  Locatie : Zaal Solleveld in Sint-Martens Bodegem.


  We innoveren dit jaar en gaan voor een Breugelfestijn !


  Reserveer op voorhand uw maaltijd via deze link.  02/12/2021 Bestel het nu het unieke BOKA Receptenboek


  Sinds een paar jaar hebben we bij BOKA de traditie om respectievelijk ontbijt- en biermanden te verkopen voor moeder- en vaderdag. Gezien de club iedere steun goed kan gebruiken kwam het idee om een gelijkaardige actie te ondernemen rond Valentijn


  We stellen u dan ook onze "Aperitiefmanden" voor, eentje voor de dames, eentje voor de heren en de luxe-versie voor beide.


  • Een eenpersoons-aperitiefmand kost 30 €.
  • De "Valentijn"-versie voor 2 personen kost 60 €.


  Om de manden tijdig te kunnen leveren, sluiten we de bestellingen af op dinsdagavond 8 februari om 20u en zien we jullie betaling graag tegemoet, op rekening BE98 0688 9383 2593 van BOKA United, ten laatste donderdag 10 februari om 12u.


  Levering zal gebeuren op zondag 13 februari ochtends tussen 8u en 11u. Let wel, we leveren enkel binnen een straal van 15km rond BOKA.


  Onze mensen staan opnieuw klaar om alles klaar te maken en thuis te bezorgen.


  Bestellen? Geen probleem, net zoals vorige keer eenvoudig via onderstaande link. Geef aan

  welke mand u verkiest, wanneer u ze geleverd wil en wij doen de rest.


  https://bit.ly/34wQwY9


  Reeds een warme Dank U voor uw steun!

   


  02/12/2021 Bestel het nu het unieke BOKA Receptenboek


  Nog op zoek naar inspiratie voor lekkere gerechten voor de feesttafel of een origineel kerstgeschenk?


  BOKA United lanceert in primeur een receptenboekje op basis van haar eigen BOKA Bier!


  Het boekje bevat 11 recepten op basis van het BOKA bier in samenwerking met de lokale Dilbeekse handelaars én een paar special guests! Dit unieke receptenboek is verkrijgbaar aan 12 euro per stuk of 50 euro voor 5 exemplaren.


  Bestel nu via frank.vandenborre@ageas.com of af te halen in de kantine van de Lumbeekstraat vanaf zaterdag 4 december.  09/10/2021 BOKA VIP - Golden Edition II op 30 november 2021


  BOKA VIP Golden Edition Deel 2 op dinsdag 30 november 2021 bij onze sponsor Salons De Waerboom, met als gasten Peter Croonen, Vincent Mannaert en peter van onze club, Frank Vercauteren.


  U kent de ingrediënten : een boeiende babbel over de voetbalactualiteit met lekker eten en overgoten met exquise drank en vooral veel gezelligheid.


  Wil je erbij zijn, registreer dan snel en stuur een mail naar frank.vandenborre@ageas.com.


  De inschrijiving is in orde na betaling op rekeningnummer BE 76 0682 1768 4595 : Voor een enkele inschrijving betaalt u 100 EUR, of u kan een tafel voor 6 personen boeken voor 500 EUR.


  Wenst u een grotere tafel, contacteer ons en we kijken wat mogelijk is.
  13/09/2021 Mosselfestijn tvv de jeugdwerking op 1, 2 en 3 oktober


  BOKA United ism ITNA Itterbeek organiseert op 1, 2 en 3 oktober 2021, respectievelijk tussen 17-21u op vrijdag, zaterdag tussen 11-15u en 17-21u en tussen 11-15u op zondag, zijn jaarlijks Mosselfestijn tvv de jeugdwerking.


  We zetten ons beste beentje voor om onze talrijke bezoekers een lekkere maaltijd voor te schotelen !


  We laten de keuze tussen :


  • Komen eten in zaal Solleveld, liefst op reservatie. Groepen vanaf 8 personen - reservatie verplicht.
  • Alle ingrediënten voor een lekker festijn afhalen in zaal Solleveld te Bodegem (maaltijd niet klaargemaakt).


  Om de organisatie vlot te laten verlopen vragen we uw menukeuze op voorhand bekend te maken, via onderstaande link.


  We maken gebruik van de website www.online-eetfestijn.be, bij problemen contacteer ons zeker. Reeds een opmerking, wenst u ter plaatse te blijven eten, kies dan afhaalpunt "Ter plaatse eten".


  Plaats uw reservering hieronder en betaal ze via de online betaallink of ter plaatse, contant of via Payconiq.


  De artikels aangeduid met een (*) kunnen niet afgehaald worden !


  We kijken alvast uit naar jullie komst en bestelling,


  Het BOKA bestuur  21/08/2021 BOKA & ITNA Spaghetti-slag


  BOKA United en ITNA Itterbeek nodigen u graag uit in het weekend van 27, 28 en 29 augustus om samen de start van het nieuwe seizoen te vieren.

  We heffen graag het glas met u op het nieuwe seizoen en bieden u de mogelijkheid om te genieten van een smakelijke spaghetti Bolognese of Napolitana (Veggie). Reserveren en respect voor de in gang zijnde regels zijn een noodzaak.


  Afhalen of levering is ook perfect mogelijk.


  Afspraak op de Lumbeekstraat 75 in Sint-Ulriks-Kapelle op vrijdag tussen 17h en 21h, zaterdag tussen 11h30 en ten laatste 1h  en zondag tussen 11h30 en 18h


  Plaats hier uw reservering hier en betaal ze via overschrijving op rekeningnummer BE98 0688 9383 2593 van BOKA United, ten laatste tegen donderdag 26/8 om 12h. Betaling ter plaatse met Payconiq ook mogelijk.


  Reeds een warme Dank U voor uw steun !


  10/08/2021 Terug naar school met BOKA United


  BOKA United is meer dan een voetbalclub! We lanceerden daarom, in samenwerking met onze partner voor alle bureaumateriaal en inrichting van uw huis Clips - Laat je inspireren in Asse, onze eerste eigen BOKA collectie schoolmateriaal!


  Met deze BOKA-pennezak, -turnzak, -map en -pen zal de nieuwe start op 1 september er iets mooier uitzien!


  Willen jullie deze unieke set niet mislopen, dan kunnen jullie alvast een bestelling plaatsen via deze link.


  Bestellen jullie graag het volledige pakket? Dan bieden we dit graag aan voor 25 EUR

  Daarbovenop biedt Clips elke speler een waardebon van 5 EUR aan die jullie vrij kunnen gebruiken voor de aankoop van andere artikelen. Jullie ontvangen deze, na betaling, samen met de bevestiging van uw bestelling.


  Afhalen van de bestelling kunnen jullie doen bij Clips (adres Gentsesteenweg 15, 1730 Asse). Bevestigingsmail dient als bewijs van betaling.


  01/08/2021 Kom BOKA steunen tijdens het oefenprogramma


  Zondag 1 augustus om 16u spelen onze beloften thuis tegen Huizingen B. Donderdag 5 augustus om 20u staat de tweede oefenmatch van de A-ploeg op het programma tegen EM United. 


  Kom je ook onze jongens steunen in de voorbereiding? Bekijk hier de kalender van het oefenprogramma.  22/07/2021 BOKA met het BOKA Bier op Kapelle Kermis


  BOKA United neemt met veel plezier deel aan Kapelle Kermis op 23, 24 en 25 juli. We verkopen er op onze stand het lekkere BOKA Bier. Iedereen van harte welkom.


  09/06/2021 BOKA United en Alken Maes verlengen samenwerking met 5 jaar


  In navolging van eerdere akkoorden hebben BOKA United en Alken-Maes hun samenwerking voor de komende 5 jaar verlengd, ook hier in samenwerking met Wyns Drinks Service.


  31/05/2021 De BOKA United Vaderdagmand is het ideale geschenk


  Een kleine maand geleden hebben we onze mama’s verwend met een lekker ontbijt op Moederdag! Wat waren we fier op al onze vrijwilligers die met veel enthousiasme de manden klaargemaakt hebben en zondagochtend met veel enthousiasme alles aangeleverd hebben. We hebben ervan genoten, hopelijk jullie ook.


  Na zo een succes kunnen we de vaders niet in de kou laten staan, zeker nu ze veel voetbalplezier moeten missen. We hebben dan maar voor een andere plezier gekozen. Een lekker biertje, alcoholisch of niet-alcoholisch, of een lekker wijntje gecombineerd met aperitiefhapjes. Zo kan de hele familie mee van het genot delen.


  Een BOKA-Biermand kost 20 €, een BOKA-Abdij-biermand kost 30 €, beide zijn per persoon. De Wijnmand en de Alcoholvrijemand zijn voor 2 personen en kosten 50 €. Voor de sportievelingen en de Kids is er de Kids/Sportmand aan 12 € per persoon.


  Om de manden tijdig te kunnen leveren, sluiten we de bestellingen af op dinsdagavond 8 juni om 20h en zien we jullie betaling graag tegemoet, op rekening BE98 0688 9383 2593 van BOKA United, ten laatste donderdag 10 juni om 12u.


  Levering zal gebeuren op zondag 13 juni 's ochtends tussen 8u en 10u30. Let wel, we leveren enkel binnen een straal van 15km rond BOKA.

  Onze mensen staan opnieuw klaar om alles klaar te maken en thuis te bezorgen.


  Bestellen? Geen probleem, net zoals vorige keer eenvoudig via dit formulier. Geef aan welke mand u verkiest, wanneer u ze geleverd wil en wij doen de rest.


  Reeds een warme Dank U voor uw steun !


  26/05/2021 BOKA United vernieuwt samenwerking met Coca-Cola en Wyns Drink Service


  Het voetbalseizoen zit er weer bijna op, maar ondertussen is het bestuur druk bezig met de voorbereidingen op seizoen 2021/22. Goed nieuws uit onze sponsorcel, want BOKA United vernieuwt de samenwerking met Coca-Cola en Wyns Drinks Service voor de volgende 5 jaar. Bedankt voor het vertrouwen in onze club!


  19/05/2021 Rust in vrede, Michaël


  Met droefheid vernamen we het overlijden van Michaël Stegen, trouwe supporter en vader van twee jeugdspelers van onze club.


  Veel sterkte aan zijn gezin, familie en vrienden van Michaël.


  19/04/2021 Inschrijvingen en pasdagen voor seizoen 2021/22


  We komen bijna aan het einde van een turbulent seizoen 2020-2021. Een seizoen waarin we het maximale gedaan hebben om te kunnen blijven voetballen. Het was niet gemakkelijk, maar we hebben er, samen met u, het beste van gemaakt, bedankt!

  We hopen dat het nieuwe seizoen in normale omstandigheden kan plaatsvinden.


  Binnen enkele maanden zullen we ook onze nieuwe campus in Groot-Bijgaarden in gebruik nemen.

  Verschillend met vorig seizoen:


  De volgende lidgelden (zonder verhogingen) zijn van toepassing:


     - G-ploeg = 175 EUR (incl. bal en paar kousen)
     - U5 & U6 = 275 EUR (incl. bal en paar kousen)
     - Vanaf U7 = 375 EUR (incl. bal en paar kousen)

  Er is keuze uit 4 verschillende kledijpakketten:


     1) minimaal pakket, steeds inbegrepen in de prijs
        = bal & wedstrijdkousen
     2) basispakket aan 50 EUR
        = minimaal pakket & shirt & short & sporttas (rugzak of tas)
     3) uitgebreid pakket aan 85 EUR
        = basispakket & training (broek en jas)
     4) premium pakket aan 100 EUR
        = uitgebreid pakket & polo

  Alle items zijn ook apart beschikbaar via onze webshop:


  https://topsport-clubs.be/collections/fc-bodegem-kapelle-united


  BOKA + ITNA spelers krijgen voorrang om in te schrijven. Daarna stellen we de beschikbare plaatsen open voor spelers van buiten de club. De voorrangperiode loopt tot 1 mei 2021.

  We danken u alvast voor het vertrouwen en kijken samen met u uit naar het komende seizoen.


  15/04/2021 Bestel opnieuw een ontbijtmand voor Moederdag


  Naar aanleiding van Moederdag bieden we jullie net als vorig jaar een originele BOKA-ontbijtmand aan. Een mand met heerlijke producten uit onze streek, aangekocht bij onze lokale handelaars, om hen zo ook een hart onder de riem te steken.


  Hoe bestel je zo een mand?


  Wel, heel eenvoudig, gewoon op deze link klikken, jullie gegevens registreren, zodat we de manden persoonlijk kunnen afleveren.


  We voorzien drie versies, met de ene kan je alvast een lekker uitgebreid ontbijt houden, in de andere vind je nog een aantal extra verwendingetjes en als laatste een aangepaste mand voor de kids.


  Een basismand kost 20 € per persoon en is individueel bestelbaar, de luxeversie is voor 2 personen en kost 50 €, onze kids zijn we niet vergeten, kidsmand aan 12 € per persoon.


  Om de manden tijdig te kunnen leveren, sluiten we de bestelling af op woensdagavond 5 mei om 20u, betalen tegen donderdag 6 mei - 12h.


  Levering zal gebeuren op zondag 9 mei 's ochtends tussen 7h30 en 10h. Let wel, we leveren enkel binnen een straal van 15km rond BOKA.


  Reeds een warme Dank U voor uw steun !


  12/03/2021 BOKA Bier is terug van weggeweest en komt in 3 versies


  Wie herinnert zich nog de succesvolle lancering van ons eigen BOKA bier enkele jaren geleden? Deels uit nostalgie en ook door de verplichte sluiting van de kantine, hebben we beslist om het BOKA bier nieuw leven in te blazen.


  De brouwerij is dezelfde, Bryggia Brewery uit Assenede. De kwaliteit is nog beter want brouwer Franky Van Brabant heeft intussen van zijn hobby zijn beroep gemaakt!


  Eigenlijk brengen we deze keer zelfs meteen 3 bieren op de markt :


  1. "BOKA Pils", een lichte goudblonde versie
  2. "Straffe BOKA", eigenlijk de Boka original (met mate te drinken)
  3. "BOKA Bruin", voor de liefhebbers, een smakelijk bruin biertje


  Bestel nu online en haal je pakket af in de Lumbeekstraat.


  U kan het BOKA-bier ook aanschaffen bij onze partner Wyns Drinks Service in Ternat, die u bij aankoop van een kratje BOKA bier, 5% korting op de totale aankoop aanbiedt. Ook kan u het bier kopen bij onze partner Happy Food Company Asse waar Mieke en Henk u  van harte welkom zullen heten voor zoete of hartige versnaperingen. De ideale gelegenheid om het assortiment paaschocolade te leren kennen.


  10/03/2021 BOKA United en KVC Itna Itterbeek bundelen de krachten


  De bestuursploegen van BOKA United en KVC Itna Itterbeek hebben een akkoord bereikt om de clubs vanaf het seizoen 22-23 samen te smelten.

  Concreet zal dit gebeuren in twee stappen. De jeugd van KVC Itna Itterbeek zal reeds vanaf het seizoen 21-22 geïntegreerd worden binnen de jeugdwerking van BOKA United. De A-ploeg van KVC Itna Itterbeek zal volgend seizoen nog apart en onder eigen naam uitkomen en pas vanaf het seizoen 22-23 opgaan binnen BOKA United.


  Beide clubs zien in deze samenwerking heel wat opportuniteiten om vastberaden samen verder te werken aan de uitbouw van een sterke en gezonde club mét een duidelijke focus op de jeugd in het Dilbeekse en de ruime omgeving.


  Robert Vander Meulen en Frank Vandenborre : “Reeds bij het eerste gesprek met de mensen achter het project van KVC Itna Itterbeek voelden we een klik en vrij snel kwamen we tot een goed en evenwichtig akkoord zowel qua jeugd als voor de senioren. Het bundelen van onze krachten biedt extra mogelijkheden om de club verder uit te bouwen tot een referentie qua jeugdwerking in Dilbeek en omstreken, maar evengoed een club die maximaal kansen wil blijven bieden aan alle kinderen uit de regio om te kunnen voetballen.”


  Chris Liénard en Pär De Wolf : “Het contact met de mensen van BOKA United voelde onmiddellijk warm aan. Van onze kant is er een groot enthousiasme om ons mee achter het project van BOKA United te scharen en tegelijk de waarden en filosofie van KVC Itna Itterbeeek verder te laten doorleven in de nieuwe fusieploeg. We zijn ervan overtuigd dat het bundelen van onze krachten de beste toekomst biedt voor iedereen. Tegelijk willen we nog een seizoen met onze eerste ploeg er het beste uithalen en een zo goed mogelijk resultaat in derde provinciale neerzetten.”


  VC ITNA werd opgericht in 1949 en is daarmee de oudste club van Dilbeek. De IT staat voor Itterbeek en de NA voor Sint-Anna(-Pede). Het hoogtepunt van de club werd bereikt in 1965. Toen speelden de rood-zwarten één seizoen in Vierde Klasse. Op dat ogenblik was ITNA de top in het Pajottenland.


  06/03/2021 BOKA Pizza in take-away op vrijdag 12 en zaterdag 13 maart


  Ter vervanging van ons jaarlijkse Mosselfeest, organiseren we "BOKA PIZZA" in take-away!


  Het zonnige weer doet ons al dromen van de lente, Primavera... Daarom bieden we jullie onder de slogan "BOKA PIZZA" een waaier aan Italiaanse pizza's aan. Daarnaast kan je ook een keuze maken uit spaghetti, de Italiaanse desserts, voorgerechten en aangepaste wijnen.


  De pizza's kunnen gebakken, in houtoven, en niet-gebakken afgehaald worden. Niet-gebakken pizza's zijn vers gemaakt en kunnen meteen ingevroren worden voor bewaring.


  Afhalen in onze kantine op de Lumbeekstraat 75 in Sint-Ulriks-Kapelle.


  Wanneer :


  - Vrijdag 12 maart tussen 17h30 en 20h00 en 18h-19h30 voor de gebakken pizza's

  - Zaterdag 13 maart tussen 17h30 en 20h00 en 18h-19h30 voor de gebakken pizza's


  Plaats uw reservering via dit formulier en betaal ze via overschrijving op rekeningnummer BE98 0688 9383 2593 van BOKA United, ten laatste tegen dinsdag 9 maart om 12h. Betaling ter plaatse met Payconiq ook mogelijk.

  Reeds een warme Dank U voor uw steun !


  25/01/2021 Viva Bomma - Viva BOKA


  De Corona pandemie blijft ons geliefd voetbal achtervolgen, hierdoor vallen vele inkomsten van uw geliefde club volledig weg.


  We hebben echter als club reeds bewezen dat we niet bij de pakken blijven zitten en creatief de problemen aanpakken.


  We bieden jullie ditmaal onder de slogan "Viva Bomma - Viva BOKA" echte winterkost aan onder de vorm van Stoemp met Boerenworst en Spek. De "veggies" onder ons worden niet vergeten. Vlaamse desserts om dit alles af te ronden en een menu met gratis een fles Bourgogne de Flandres.

  Vergeet jullie fles wijn niet !


  Afhalen in onze kantine op de Lumbeekstraat 75 in Sint-Ulriks-Kapelle.


  Wanneer :


  - Vrijdag 5 februari tussen 17h30 en 19h00
  - Zaterdag 6 februari tussen 11h30 en 19h00
  - Zondag 7 februari tussen 11h30 en 13h


  Plaats uw reservering via dit formulier en betaal ze via overschrijving op rekeningnummer BE98 0688 9383 2593 van BOKA United, ten laatste tegen dinsdag 2 februari om 12h. Betaling ter plaatse met Payconiq ook mogelijk.


  12/01/2020 Inschrijvingen voor de Paasstage zijn gestart


  Voor de 10de maal organiseren wij een Paasstage voor spelers van U6 tot en met U13. Deze gaat door tijdens de paasvakantie van maandag 12 april tot en met donderdag 15 april 2021 voor U7 t.e.m. U13 en van woensdag 14 april en donderdag 15 april 2021 voor U5 en U6.  


  Plaats: Campus Lumbeekstraat in Kapelle


  Deze stage is hoofdzakelijk gericht op voetbal, maar er worden ook andere leuke sportactiviteiten voorzien. De activiteiten worden begeleid door zowel eigen trainers van BOKA United, als door externe trainers en dit in groepen van max. 12 spelers.


  We verwachten de spelers om 8u30 zodat stipt om 9u00 kan gestart worden met de eerste activiteit. Er is opvang voorzien vanaf 8u00. Omstreeks 16u00 sluiten we samen de dag af met een vieruurtje. Er is opvang voorzien tot 17u00. Elke middag voorzien we een lekkere warme maaltijd waarbij al zeker de favoriete balletjes in tomatensaus op het menu staan en de laatste dag traditiegetrouw de frietjes!


  De kostprijs voor deze stage bedraagt:
  - € 160 voor U7 t.e.m. U13 (alle kosten inbegrepen – 4 dagen)
  - € 80 voor U5 en U6 (alle kosten inbegrepen – 2 dagen)


  (inbegrepen zijn o.a. : gebruik accommodatie, individuele verzekering, warme maaltijd en vieruurtje, een drankje, begeleiders, externe activiteiten, opvang, springkasteel, …)
  De stage wordt ook erkend als kinderopvang en voor kinderen tot 12 jaar is deze dan ook fiscaal aftrekbaar.


  Inschrijven graag via de link.


  De betaling gebeurt via overschrijving op volgend rekeningnummer: BE08 1043 7982 9213 met als mededeling: “naam speler – geboortejaar – Paasstage BOKA United 2021”
  Enkel na betaling is de inschrijving definitief geldig!


  Om praktische redenen vragen wij in te schrijven vóór 1 maart 2021. De inschrijvingen zijn beperkt, dus wees er snel bij! Vorig jaar waren we op enkele dagen volzet!
  Voor meer info aangaande de stage, kan je terecht bij de stagecoördinator: Fré Vanhee


  De richtlijnen, benodigdheden en het programma worden aan de deelnemers midden maart 2021 doorgemaild.


  14/12/2020 Cera ondersteunt de G-werking van BOKA United


  “Met zo’n 400.000 vennoten is Cera een van de grootste coöperaties van België. We brengen mensen, middelen en organisaties samen, bundelen krachten, nemen initiatieven en realiseren projecten met een duidelijk doel: samen investeren in welvaart en welzijn.” 


  Meer weten? Surf naar www.cera.coop


  02/12/2020 Op zoek naar originele geschenken voor de feestperiode? 


  Het einde van een heel bijzonder jaar komt eraan. Ook Kerst en Nieuwjaar wordt bijzonder. Hopelijk krijgen we toch wat cadeautjes onder de boom en misschien een ideetje om nog eens naar onze webshop te surfen. Zoeken jullie nog iets voor kind of kleinkind om te kunnen voetballen? Ga zeker even kijken en geniet van interessante prijzen!


  Onze partner Topsport Lebbeke heeft ook een paar items in promotie toegevoegd en er is een speciale actie voor voetbalschoenen voor de jeugd.


  12/11/2020 Herbekijk het digitale BOKA Vip-event op onze Facebook-pagina


  Maandagavond is onze vijfde editie van het BOKA VIP event doorgegaan, een gouden jubileum-editie. Gegeven de corona-situatie hebben we gekozen voor een volledig digitaal event. Peter Hoogland interviewde respectievelijk Bart De Smet, Voorzitter Raad van Bestuur Ageas en voorzittter VBO, Kim Gevaert, onze nationale atletiektrots en gouden medaille op de Olympische Spelen in 2008 en tot slot Isaac Kimeli, één van onze grootste atletiektalenten en in volle voorbereiding voor de komende Olympische Spelen in Tokio.


  Graag bieden we jullie de mogelijkheid om dit prachtig event te bekijken en te beluisteren via onze eigenste facebook pagina : https://www.facebook.com/bokaunited 

   

  En als klap op de vuurpijl bieden we ook drie unieke gesigneerde truitjes van respectievelijk Vincent Kompany, Hans Vanaken en de kampioenenploeg van BOKA United 19-20 te koop aan via tweedehands.be. Via de trefwoorden “gesigneerd voetbaltruitje Vincent Kompany” of “gesigneerd voetbaltruitje Hans Vanaken” of “gesigneerd voetbaltruitje BOKA United” kunnen jullie de items terugvinden en een officiele bieding plaatsen. Via onze facebook pagina zullen we u in de komende weken ook op de hoogte houden over de biedingen.


  Het opgehaald bedrag komt ten goede van de jeugdwerking van onze club!


  We danken ook graag Salons De Waerboom voor hun gastvrije ontvangst alsook Wijnen Rons-Vanhee, Happy Food Company, Paxi.app en GutzandGlory alsook de sprekers én Peter Hoogland voor deze prachtige avond. We kijken alvast uit naar jullie biedingen!


  04/11/2020 BOKA VIP - Golden Edition volledig digitaal via Facebook


  BOKA United organiseert in 2020 de 5de editie van het BOKA VIP event. Normaal gezien ontvingen we op 16 maart niet minder dan 200 gasten in het mooie kader van onze sponsor Salons De Waerboom. Een jubileum-editie met een uitgelezen sprekerspanel rond de thema's Tokio 2020 en EK 2020 stond op het programma. Maar toen stak Corona serieuze stokken in de wielen en werd het event verplaatst naar 9 november.


  Door de recente verstrengde maatregelen zal ons VIP event nu volledig digitaal plaatsvinden. Peter Hoogland zal voor u Kim Gevaert, Isaac Kimelli, Cédric Van Branteghem en Bart De Smet interviewen.


  Jullie kunnen de live sessie volgen via onze Facebook pagina. Er zal ook kunnen gechat worden met de sprekers en als het technisch lukt voorzien we ook nog een leuke veiling.


  Om onze club te steunen, kan u vrijblijvend een gift storten als bijdrage aan dit event. Storten kan op BE76 0682 1768 4595.


  Hopelijk kunnen jullie er allemaal bij zijn. We kijken er alvast naar uit!


  Frank Vandenborre namens het BOKA United bestuur  23/10/2020 Corona update met nieuwe maatregelen voor de sport


  Onze regering heeft gisterenavond een paar nieuwe beslissingen genomen op het vlak van sport.


  Een van de belangrijkste boodschappen :


  " Het belang van ‘#blijfsporten’ voor het mentaal en fysiek welzijn benadrukt. Dit deden eerder ook al de Sportkeuringsartsen, Gezond Sporten en de koepel van Vlaamse sportfederaties. Allen wensen de jeugd blijvend de kans te geven om te mogen sporten."


  BOKA United en zijn trainers wensen dit zeker ook verder aan te bieden binnen de opgelegde beperkingen.

  Concreet voor dit WE gaan de comptetitiewedstrijden U6 tot en met U17 nog steeds door, alle wedstrijden vanaf U21 zijn afgelast OOK de oefenwedstrijden.


  De kleedkamers en de kantine zijn gesloten, toiletten zijn toegankelijk. Iedere speler dient zijn eigen gevulde drinkbus mee te brengen.


  Verdere bepalingen:


  - Publiek is enkel toegelaten bij jeugdwedstrijden (tot °2002) indien beperkt tot 1 lid van het huishouden per deelnemer (kinderen tot en met 12 jaar niet meegerekend)

  - Niet carpoolen
  - Iedereen houdt te allen tijde 1,5m afstand (ook indien zittend in een vaste infrastructuur met tribunes)
  - Iedereen draagt zowel indoor als outdoor verplicht een mondmasker

  - Tijdens een training kan publiek enkel omwille van medische redenen (begeleiding G-sporters) of omwille van begeleiding van kleuters

   

  We houden jullie ifv de veranderingen in regels zo goed als mogelijk op de hoogte. Hou het gezond!


  20/10/2020 Rechtzetting foutief verspreide informatie


  We werden vandaag in de media geciteerd in het kader van een grootschalige besmetting bij de club VK Linden nadat hun eerste ploeg bij ons een wedstrijd betwist heeft. Er wordt allusie gemaakt op vuile kleedkamers en onhygiënische omstandigheden in de club. Er werd ons in het bewuste artikel niet om een wederwoord gevraagd waarbij we zelf als club door de medische verantwoordelijken uit de regio van de bwuste club bevestiging kregen dat de besmetting nooit van onze kant kon plaatsvinden. Zoals u in bijlage kan lezen hebben we zelf een duidelijke reactie gestuurd aan de lokale beleidsmensen die in de pers werden geciteerd om ons ongenoegen, zelfs woede te uiten over dergelijke eenzijdige en ongefundeerde berichtgeving.


  We weten uiteraard dat onze infrastructuur niet van de jongsten is, we weten ook dat de gemeente volop bezig is met een investering in Dilbeek en we weten ook dat we met ons bestuur en de vrijwilligers dagelijks in de weer zijn om iedereen in de club in de meest veilige en hygiënische omstandigheden te laten voetballen.


  We betreuren het dan ook zeer dat het in de pers zomaar kan dat de meest ongefundeerde berichtgeving rondgestuurd wordt zonder enige controle van de feiten.


  We hopen en rekenen op jullie steun en verzekeren jullie graag nogmaals dat we er met BOKA United alles aan doen en zullen blijven doen om de club proper en net te houden en jullie en vooral jullie kinderen een fijne en gezonde beleving te blijven aanbieden.


  Met sportieve groet vanwege het ganse bestuur. Hou het gezond,


  Het BOKA-bestuur


  14/10/2020 Maatregelen tegen het Coronavirus


  Ooit zei iemand :-) , "het raarste seizoen tot op heden"...achterhaald op vandaag. De Corona-crisis heeft ons weer zwaar te pakken.

  Algemeen bevinden we ons in "Code Oranje" wat dit betekent voor sport vindt u in bijlage, boven deze bepaling werden er gisteren langs verscheidene kanalen extra beslissingen genomen die een grote invloed hebben op uw club BOKA United.

  Hieronder een samenvatting van de regels, van toepassing op ons, en de bijhorende vraag om de regels nadrukkelijk na te leven in het belang van ons allen !


  1. Kleedkamers zijn gesloten voor onbepaalde tijd
  2. Trainingen, wedstrijden voor de jeugd U6 tot en met U17 en G-ploeg blijven doorgaan
  3. Trainingen voor seniorenwerking U21, A- en B-ploeg en zondagreserven blijven doorgaan
  4. Officiële wedstrijden voor seniorenwerking U21, A- en B-ploeg en zondagreserven worden voor onbepaalde tijd stilgelegd; oefenwedstrijden zijn wel toegelaten.
  5. Kantine dient te sluiten een half uur na de laatste sportieve activiteit en dient rekening te houden met de bepalingen voor horeca
   1. Maximum 4 mensen aan tafel, behalve wanneer het om 1 huishouden gaat dat samenwoont
   2. Verplicht zittend te consumeren
   3. Ontsmetten van handen bij het binnen-en buitengaan is verplicht
   4. Iedereen draagt een mondmasker, behalve aan tafel
   5. Respecteer zo veel mogelijk de veilgheidsafstand van 1,5m
   6. Registratie per tafel is verplicht

  Specifiek voor onze club :


  - de tafels en stoelen staan opgesteld, verplaats deze niet

  - handgels zijn voorzien

  - Payconiq is actief

  - Wees positief naar onze vrijwiligers

   

  We benadrukken dat de controles sterk opgevoerd worden richting de voetbalclubs ! De boete bedraagt 250 Euro per persoon die de regels overtreed !


  Bespaar uzelf en de club deze zorg en respecteer de regels !


  Natuurlijk hebben we uw steun meer dan nodig in deze tijden.


  Hou het gezond !


  Sportieve groeten

  Het BOKA-bestuur