Nieuws


NIEUWS BOKA UNITED


12/11/2020 Herbekijk het digitale BOKA Vip-event op onze Facebook-pagina


Maandagavond is onze vijfde editie van het BOKA VIP event doorgegaan, een gouden jubileum-editie. Gegeven de corona-situatie hebben we gekozen voor een volledig digitaal event. Peter Hoogland interviewde respectievelijk Bart De Smet, Voorzitter Raad van Bestuur Ageas en voorzittter VBO, Kim Gevaert, onze nationale atletiektrots en gouden medaille op de Olympische Spelen in 2008 en tot slot Isaac Kimeli, één van onze grootste atletiektalenten en in volle voorbereiding voor de komende Olympische Spelen in Tokio.


Graag bieden we jullie de mogelijkheid om dit prachtig event te bekijken en te beluisteren via onze eigenste facebook pagina : https://www.facebook.com/bokaunited 

 

En als klap op de vuurpijl bieden we ook drie unieke gesigneerde truitjes van respectievelijk Vincent Kompany, Hans Vanaken en de kampioenenploeg van BOKA United 19-20 te koop aan via tweedehands.be. Via de trefwoorden “gesigneerd voetbaltruitje Vincent Kompany” of “gesigneerd voetbaltruitje Hans Vanaken” of “gesigneerd voetbaltruitje BOKA United” kunnen jullie de items terugvinden en een officiele bieding plaatsen. Via onze facebook pagina zullen we u in de komende weken ook op de hoogte houden over de biedingen.


Het opgehaald bedrag komt ten goede van de jeugdwerking van onze club!


We danken ook graag Salons De Waerboom voor hun gastvrije ontvangst alsook Wijnen Rons-Vanhee, Happy Food Company, Paxi.app en GutzandGlory alsook de sprekers én Peter Hoogland voor deze prachtige avond. We kijken alvast uit naar jullie biedingen!


04/11/2020 BOKA VIP - Golden Edition volledig digitaal via Facebook


BOKA United organiseert in 2020 de 5de editie van het BOKA VIP event. Normaal gezien ontvingen we op 16 maart niet minder dan 200 gasten in het mooie kader van onze sponsor Salons De Waerboom. Een jubileum-editie met een uitgelezen sprekerspanel rond de thema's Tokio 2020 en EK 2020 stond op het programma. Maar toen stak Corona serieuze stokken in de wielen en werd het event verplaatst naar 9 november.


Door de recente verstrengde maatregelen zal ons VIP event nu volledig digitaal plaatsvinden. Peter Hoogland zal voor u Kim Gevaert, Isaac Kimelli, Cédric Van Branteghem en Bart De Smet interviewen.


Jullie kunnen de live sessie volgen via onze Facebook pagina. Er zal ook kunnen gechat worden met de sprekers en als het technisch lukt voorzien we ook nog een leuke veiling.


Om onze club te steunen, kan u vrijblijvend een gift storten als bijdrage aan dit event. Storten kan op BE76 0682 1768 4595.


Hopelijk kunnen jullie er allemaal bij zijn. We kijken er alvast naar uit!


Frank Vandenborre namens het BOKA United bestuur23/10/2020 Corona update met nieuwe maatregelen voor de sport


Onze regering heeft gisterenavond een paar nieuwe beslissingen genomen op het vlak van sport.


Een van de belangrijkste boodschappen :


" Het belang van ‘#blijfsporten’ voor het mentaal en fysiek welzijn benadrukt. Dit deden eerder ook al de Sportkeuringsartsen, Gezond Sporten en de koepel van Vlaamse sportfederaties. Allen wensen de jeugd blijvend de kans te geven om te mogen sporten."


BOKA United en zijn trainers wensen dit zeker ook verder aan te bieden binnen de opgelegde beperkingen.

Concreet voor dit WE gaan de comptetitiewedstrijden U6 tot en met U17 nog steeds door, alle wedstrijden vanaf U21 zijn afgelast OOK de oefenwedstrijden.


De kleedkamers en de kantine zijn gesloten, toiletten zijn toegankelijk. Iedere speler dient zijn eigen gevulde drinkbus mee te brengen.


Verdere bepalingen:


- Publiek is enkel toegelaten bij jeugdwedstrijden (tot °2002) indien beperkt tot 1 lid van het huishouden per deelnemer (kinderen tot en met 12 jaar niet meegerekend)

- Niet carpoolen
- Iedereen houdt te allen tijde 1,5m afstand (ook indien zittend in een vaste infrastructuur met tribunes)
- Iedereen draagt zowel indoor als outdoor verplicht een mondmasker

- Tijdens een training kan publiek enkel omwille van medische redenen (begeleiding G-sporters) of omwille van begeleiding van kleuters

 

We houden jullie ifv de veranderingen in regels zo goed als mogelijk op de hoogte. Hou het gezond!


20/10/2020 Rechtzetting foutief verspreide informatie


We werden vandaag in de media geciteerd in het kader van een grootschalige besmetting bij de club VK Linden nadat hun eerste ploeg bij ons een wedstrijd betwist heeft. Er wordt allusie gemaakt op vuile kleedkamers en onhygiënische omstandigheden in de club. Er werd ons in het bewuste artikel niet om een wederwoord gevraagd waarbij we zelf als club door de medische verantwoordelijken uit de regio van de bwuste club bevestiging kregen dat de besmetting nooit van onze kant kon plaatsvinden. Zoals u in bijlage kan lezen hebben we zelf een duidelijke reactie gestuurd aan de lokale beleidsmensen die in de pers werden geciteerd om ons ongenoegen, zelfs woede te uiten over dergelijke eenzijdige en ongefundeerde berichtgeving.


We weten uiteraard dat onze infrastructuur niet van de jongsten is, we weten ook dat de gemeente volop bezig is met een investering in Dilbeek en we weten ook dat we met ons bestuur en de vrijwilligers dagelijks in de weer zijn om iedereen in de club in de meest veilige en hygiënische omstandigheden te laten voetballen.


We betreuren het dan ook zeer dat het in de pers zomaar kan dat de meest ongefundeerde berichtgeving rondgestuurd wordt zonder enige controle van de feiten.


We hopen en rekenen op jullie steun en verzekeren jullie graag nogmaals dat we er met BOKA United alles aan doen en zullen blijven doen om de club proper en net te houden en jullie en vooral jullie kinderen een fijne en gezonde beleving te blijven aanbieden.


Met sportieve groet vanwege het ganse bestuur. Hou het gezond,


Het BOKA-bestuur


14/10/2020 Maatregelen tegen het Coronavirus


Ooit zei iemand :-) , "het raarste seizoen tot op heden"...achterhaald op vandaag. De Corona-crisis heeft ons weer zwaar te pakken.

Algemeen bevinden we ons in "Code Oranje" wat dit betekent voor sport vindt u in bijlage, boven deze bepaling werden er gisteren langs verscheidene kanalen extra beslissingen genomen die een grote invloed hebben op uw club BOKA United.

Hieronder een samenvatting van de regels, van toepassing op ons, en de bijhorende vraag om de regels nadrukkelijk na te leven in het belang van ons allen !


 1. Kleedkamers zijn gesloten voor onbepaalde tijd
 2. Trainingen, wedstrijden voor de jeugd U6 tot en met U17 en G-ploeg blijven doorgaan
 3. Trainingen voor seniorenwerking U21, A- en B-ploeg en zondagreserven blijven doorgaan
 4. Officiële wedstrijden voor seniorenwerking U21, A- en B-ploeg en zondagreserven worden voor onbepaalde tijd stilgelegd; oefenwedstrijden zijn wel toegelaten.
 5. Kantine dient te sluiten een half uur na de laatste sportieve activiteit en dient rekening te houden met de bepalingen voor horeca
  1. Maximum 4 mensen aan tafel, behalve wanneer het om 1 huishouden gaat dat samenwoont
  2. Verplicht zittend te consumeren
  3. Ontsmetten van handen bij het binnen-en buitengaan is verplicht
  4. Iedereen draagt een mondmasker, behalve aan tafel
  5. Respecteer zo veel mogelijk de veilgheidsafstand van 1,5m
  6. Registratie per tafel is verplicht

Specifiek voor onze club :


- de tafels en stoelen staan opgesteld, verplaats deze niet

- handgels zijn voorzien

- Payconiq is actief

- Wees positief naar onze vrijwiligers

 

We benadrukken dat de controles sterk opgevoerd worden richting de voetbalclubs ! De boete bedraagt 250 Euro per persoon die de regels overtreed !


Bespaar uzelf en de club deze zorg en respecteer de regels !


Natuurlijk hebben we uw steun meer dan nodig in deze tijden.


Hou het gezond !


Sportieve groeten

Het BOKA-bestuur
24/09/2020 Mosselfestijn tvv de jeugd - 2, 3 en 4 oktober 2020


Beste spelers, ouders, sympathisanten, vrienden van BOKA,


BOKA United organiseert op 2, 3 en 4 oktober 2020 zijn jaarlijks Mosselfestijn tvv De Jeugd.


Door de impact van het coronavirus zal dit Mosselfestijn niet kunnen doorgaan in zijn klassieke vorm. Desondanks zetten we ons beste beentje voor, echter niet om onze talrijke bezoekers een lekkere maaltijd voor te schotelen in zaal Solleveld te Bodegem, maar om jullie de keuze te laten tussen :


• Komen eten in zaal Solleveld op reservatie en met vaste tijdslots.
• Alle ingrediënten voor een lekker festijn laten leveren (maaltijd niet klaargemaakt).
• Alle ingrediënten voor een lekker festijn afhalen in zaal Solleveld te Bodegem (maaltijd niet klaargemaakt).


Om de organisatie vlot te laten verlopen vragen we uw menukeuze op voorhand bekend te maken, via onderstaande link. We maken voor het eerst gebruik van een bestelwebsite, bij problemen contacteer ons zeker. Reeds een opmerking, wenst u ter plaatse te blijven eten, kies dan afhaalpunt "Ter plaatse eten".


Plaats uw reservering hieronder en betaal ze via de online betaallink of ter plaatse, contant of via Payconiq.


De artikels aangeduid met een (*) kunnen niet geleverd of afgehaald worden !

We kijken alvast uit naar jullie bestelling,


Het BOKA bestuur


01/09/2020 2de editie BOKA Beweegt! op zondag 20 september


Evi Van Acker is ook voor de 2de editie van BOKA Beweegt! van de partij en nodigt jullie graag uit om te komen wandelen of lopen.


Hallo iedereen,

Ik kijk alvast uit naar de tweede editie van Boka Beweegt!

Op 20 september van 9u tot 10u30 wandelen of lopen we opnieuw door het mooie en groene Dilbeek, ten voordele van de jeugdwerking van BOKA United.

Zijn jullie er ook bij? Hopelijk tot dan!


Meer informatie en inschrijving via deze link


04/08/2020 Blijf bij je bubbel


Jouw huishouden + 5 personen, dat is jouw bubbel voor de maand augustus. 

Mensen in een bubbel mogen wat dichter bij elkaar zijn thuis, op restaurant of in het park... Van alle anderen die je ontmoet, moet je 1,5 meter afstand houden. Altijd en overal. 

Geef het voorbeeld, stop het virus.29/07/2020 Geniet nu van 50% korting bij onze partner Interparking


BOKA United parkeert haar ‘bus’ de volgende 2 seizoenen opnieuw bij Interparking. Sponsor Interparking is een van de toonaangevende operators van parkeervoorzieningen in Europa. Met 60 jaar aanwezigheid in de grote Europese steden. Geniet nu van 50% korting in 23 parkeergarages in Brussel en bijna 70 in België tot en met 31 augustus. Voor contactloos en goedkoper parkeren, vraag nu uw gratis Pcard+ aan via hun website.


29/07/2020 Nieuwe maatregelen omtrent het Coronavirus


In de vooravond kregen we een nieuwe update met betrekking tot de komende 4 weken.


Samengevat:

- Trainingen blijven toegelaten zoals voorzien;

- Wedstrijden zijn toegelaten tot en met U17;

- Tornooien worden afgelast t.e.m. 25/08/2020.


Voor de gehele communicatie verwijzen we graag naar het artikel:

https://sporza.be/nl/2020/07/28/voetbal-vlaanderen-alle-regionale-voetbalwedstrijden-worden-verboden-tot-en-met-25-augustus~1595950491608/


In de weekends van augustus proberen we oefenwedstrijden te voorzien.


Achter de schermen werd er reeds gestart met de nodige voorbereidingen.

Ouders zijn toegelaten als supporter, met mondmaskerverplichting en registratie ter plaatse.


We houden jullie verder op de hoogte.


Het zijn onzekere tijden, maar we doen onze uiterste best om er samen een mooi seizoen van te maken.


20/07/2020 Afspraken opstart nieuw seizoen !


Een tweetal weken geleden dankten we jullie voor het afgelopen seizoen, we deden dit met een promotieviering voor onze A-kern en een familiedag voor de jeugd. Nu amper een twee weken later starten we het nieuwe seizoen. Morgen start de A-kern met zijn voorbereiding, gevolgd door de andere ploegen. Sportief zijn jullie op de hoogte gesteld door coördinatoren en trainers, ook de kalenders zijn beschikbaar voor alle ploegen.


De Corona-crisis is spijtig genoeg nog lang niet achter de rug... Indien we samen er een tof en zorgeloos seizoen van wensen te maken, dienen we de regels nauwgezet op te volgen. Jullie ontvingen per mail de laatste update van de protocollen voor training, wedstrijden en kantine.


Verder een paar puntjes :


Café Solidair: dank aan allen die hier aan hebben deelgenomen, jullie kunnen de voucher omwisselen in de kantine, print hem gewoon af en bezorg hem aan de mensen achter de bar.


Vrijwilligers gezocht! We zoeken continu vrijwilligers voor verscheidene taken o.a. de kantine kan helpende handen gebruiken op vrijdagavond en in het WE


Van vrijwilligers gesproken een dikke DANK U aan de vrijwilligers die dit WE geholpen hebben aan de verfraaiing van de site Lumbeek. Er is nog werk voor de boeg, maar reeds een mooi resultaat!


Agenda: noteer reeds volgende extra-sportieve activiteiten in uw agenda:


- BOKA Beweegt op 20 september

- Mosselfeest tvv de jeugd op 2, 3 en 4 oktober in het Solleveld25/06/2020 Seizoensafsluiter op vrijdag 3 en zaterdag 4 juli 2020


Recent zaten we met de sportieve cel samen om het volgend seizoen voor te bereiden en we dachten wat een raar seizoen is dit toch geweest...

Onze spelers jong en iets minder jong hebben, zoals steeds, alles gegeven op het veld, BOKA vertegenwoordigd hoe het hoort, op- en naast het veld.

Als kers op de taart mocht onze A-kern de promotie naar P1 verwezenlijken

En toen kwam Covid-19.

Geen tornooien, geen vieringen, ...
Dit kan niet !
Dus...

Op vrijdag 3 juli vanaf 18u vieren we de promotie naar P1 met al onze seniorenkernen.

Op zaterdag 4 juli vanaf 11u organiseren we een familiedag met o.a. onderlinge wedstrijdjes voor onze jeugd - programma volgt.
Tijdens deze activiteiten zorgt Steven van de kantine voor lekkere Paëlla, Sangria mag natuurlijk ook niet ontbreken.

We zitten, natuurlijk, nog steeds met de regels rond Social Distancing e.a., we gaan bijgevolg de tafels ruim opstellen, werken met reservaties en afhaal-of leverdienst (genoeg ervaring na moeder- en vaderdag...)

Reserveer nu reeds uw Paëlla of kinderschotel via deze link, maak uw menukeuze, drank en dessert worden lokaal opgenomen.

Om de paëlla tijdig te kunnen klaarmaken, sluiten we de bestellingen af op dinsdagavond 30 juni om 20U en zien we jullie betaling graag tegemoet, op rekening BE98 0688 9383 2593 van BOKA United, ten laatste donderdag 2 juli om 12u.


15/06/2020 Vaderdagactie was een groot succes, BEDANKT!


Afgelopen weekend werd wederom bewezen dat onze slogan "BOKA Leeft!", ingevoerd sinds de start van de Corona-crisis, geen hol begrip is. Er werden honderden verrassingsmanden voor Vaderdag klaargemaakt en geleverd door onze talrijke vrijwilligers. Na de succesvolle Moederdag-actie, is dit weer een serieuze duw in onze rug.


Een grote DANK U aan onze vrijwilligers, onze partners en ook aan jullie voor jullie bestellingen!


01/06/2020 BOKA United stelt nieuwe spelers voor het komende seizoen voor


De voorbije weken en maanden werkte de club aan de verdere samenstelling van de A- en B-kern voor het seizoen 20-21. Hierna een overzicht van de ingaande en uitgaande bewegingen :


Aanwervingen :


Doel :

Maxim Heyvaert komend van Asse-Zellik 2002


Verdediging :
Julien Wauthy, komend van HO Wolvertem-Merchtem
Maxime Reniers, komende van Asse-Zellik 2002
Ioannis Otambasidis, komend van HO Wolvertem-Merchtem
Simon De Greef, komend van Leeuwkens Teralfene


Middenveld :
Jordan Garcia Calvete, komend van FC Ganshoren


Aanval :
Achraf Et-Takny, komend van FC Ganshoren
Maarten Roofthooft, komend van KFC Lennik
Lukas Roofthooft, komend van KFC Lennik
Jefferson Ciamala, komend van KFC Borght-Humbeek
Zino De Mol, komend van Pepingen-Halle
El-Houssain Ihsane, komend van Groot-Dilbeek
Siebe Vlietinck, komend van SK Londerzeel


Van onze ploeg die de promotie naar 1ste provinciale afdwong en/of beloftenploeg vertrekken of stoppen Kevin Middagh, Pierre Voglaire, Kamal Boujemaoui, Olivier Van Herreweghe, Daan Praille, Bayram Ozturk, Alan Stroobant, Toon Mot en Timmy Maes.


Kapitein Kevin Kums, die de intentie had na het aflopende seizoen te stoppen met voetbal, heeft beslist om nog een jaar aan zijn mooie carriere toe te voegen en zijn rijke ervaring ten dienste te stellen van de ploeg en de vele talentvolle jongeren in de kernen van de club.


Robert Vander Meulen en Frank Vandenborre, co-voorzitters : “Het is in deze turbulente en onzekere tijden niet evident om vooruit te kijken. We zijn blij dat we het vertrek van een aantal sleutelspelers hebben kunnen opvangen met een paar ervaren spelers die onze ploeg de extra kwaliteit moeten geven om in 1ste provinciale mee te draaien. Daarnaast zijn we ook verheugd met de jonge talenten die onze club vervoegen en vooral het feit dat ze BOKA United de ideale club vinden om de stap naar de A-kern te zetten, het bewijs dat de uitstraling en de reputatie van de club ook verder gegroeid is. En tot slot wordt onze beste transfer mogelijk het extra jaar van onze kapitein Kevin Kums. We zijn ervan overtuigd dat hij voor al onze spelers een voorbeeld zal blijven qua inzet en karakter én met zijn ervaring de perfecte gids
voor de jonge gasten en bij uitbreiding de hele ploeg én club.”


27/05/2020 BOKA Verrassingsmand voor Vaderdag


Een kleine maand geleden hebben we onze mama’s verwend met een lekker ontbijt op Moederdag! Wat waren we fier op al onze vrijwilligers die met veel enthousiasme de manden klaargemaakt hebben en zondagochtend met veel enthousiasme alles tijdig aangeleverd hebben. We hebben ervan genoten, hopelijk jullie ook.

Na zo een succes kunnen we de vaders niet in de kou laten staan, zeker nu ze al hun voetbalplezier moeten missen. We hebben dan maar voor een andere plezier gekozen. Een lekker biertje, alcoholisch of niet-alcoholisch, of een lekker wijntje gecombineerd met aperitiefhapjes. Zo kan de hele familie mee van het genot delen.

Een Biermand kost 19 €, een Abdij-biermand kost 29 €, beide zijn per persoon.
De Wijnmand en de Alcoholvrijemand zijn voor 2 personen en kosten 48 €.
Voor de sportievelingen en de Kids is er de Kids/Sportmand aan 11 € per persoon.

Om de manden tijdig te kunnen leveren, sluiten we de bestellingen af op dinsdagavond 9 juni om 20h en zien we jullie betaling graag tegemoet, op rekening BE98 0688 9383 2593 van BOKA United, ten laatste donderdag 11 juni om 12h.

Levering zal gebeuren op zondag 14 juni 's ochtends tussen 8h30 en 11h. Let wel, we leveren enkel binnen een straal van 15km rond BOKA.

Onze mensen staan opnieuw klaar om alles klaar te maken en tijdig thuis te bezorgen.

Bestellen? Geen probleem, net zoals vorige keer eenvoudig via deze link. Geef aan welke mand u verkiest, wanneer u ze geleverd wil en wij doen de rest.

En de volgende pint of glas wijn… die drinken we hopelijk samen op de club van zodra het weer mag!

Met een welgemeende BOKA groet,

Het BOKA-bestuuur
18/05/2020 BOKA hervat de trainingen onder strikte voorwaarden


BOKA United staat vandaag in Het Laatste Nieuws met een interview met co-voorzitter Frank Vandenborre en U6-speler Joolz Vanderhaeghe. Vanaf vandaag kunnen jeugdvoetbalclubs opnieuw trainingen organiseren, maar slechts 15% gaat dit ook doen.


“Onze trainers zijn bereid om, geheel vrijwillig, zes weken extra training te geven, tot eind juni”, zegt Frank. “Wij hebben echt vanuit de jeugd gedacht, we voelen heel sterk dat onze jongeren, na zoveel weken lockdown, er nood aan hebben om buiten te komen, om zich samen met vrienden te kunnen uitleven. Uiteraard onder de strikte voorwaarden die ons opgelegd zijn.”


Joolz (6) uit Itterbeek kijkt uit naar het weerzien met zijn ploegmaten. "Ik heb mijn vrienden gemist en mijn trainers. Trainen met papa was 'ça va'. Maar het wordt ook wat saai om hem altijd weer door de benen te spelen. Ik zal me alleen moeten inhouden om de bal niet af te pakken als iemand anders hem heeft."11/05/2020 Ontbijtactie Moederdag : 472x bedankt!


Een paar weken terug rijpte bij BOKA United het idee om in deze voetbalarme tijden de mama's extra in de bloemetjes te zetten. Wat startte als een bescheiden idee, groeide uit tot een mega-succes. Niet minder dan 472 ontbijtmanden werden er afgelopen weekend klaargemaakt en verdeeld door spelers, trainers en bestuursleden in de wijde omgeving van Dilbeek.


Patrick Van den Bosch, ere-voorzitter en eigenaar van Benelux Trans nv stelde zijn magazijn ter beschikking om de manden op een veilige manier klaar te maken.


Zondagmorgen om 5.30 was iedereen op post en werden alle manden met zorg voorbereid en gevuld met producten van lokale handelaars die zo ook mee in de verf werden gezet.


De ontbijten werden alvast gesmaakt en ondertussen zijn de plannen al klaar om ook Vaderdag niet ongemerkt voorbij te laten gaan.


472x bedankt!01/05/2020 BOKA Ontbijtmand voor moederdag op 10 mei 2020Beste Ouders, Beste Spelers, Sympathisanten, kortom iedereen die dicht bij onze club BOKA United staat,
 
BOKA Leeft! Dat proberen we elke dag te bewijzen ook in deze voetbalarme tijden. Het zijn geen makkelijke tijden, iedereen mist de sociale contacten en ook wij hunkeren naar de gezelligheid op de club, de vele kinderen die genieten van het voetbal en van de vriendjes. Kortom het sociale leven rond de club.


Het leuke is dat we enorm veel creativiteit ontdekken, denk maar aan de WhatsApp groepjes met leuke uitdagingen voor de spelertjes maar ook andere initiatieven. We hebben ook al heel wat activiteiten in gedachte van zodra we weer aan de slag mogen maar in tussentijd proberen we ook andere initiatieven te ontwikkelen om toch een beetje warmte en gezelligheid te creëren.


Zo is het idee gegroeid om naar aanleiding van moederdag een BOKA-ontbijtmand te maken. En dit met producten uit de streek die we bij onze lokale zelfstandigen aanschaffen om ze zo ook een hart onder de riem te steken. 


We voorzien drie versies, met de ene kan je alvast een lekker uitgebreid ontbijt houden, in de andere vind je nog een aantal extra verwendingetjes en als laatste een aangepaste mand voor de kids.


Een basismand kost 19 € per persoon en is individueel bestelbaar, de luxeversie is voor 2 personen en kost 48 €, onze kids zijn we niet vergeten, kidsmand aan 11 € per persoon.


Om de manden tijdig te kunnen leveren, sluiten we de bestelling af op woensdagavond 6 mei om 20u, betalen tegen donderdag 7 mei - 12h.
Levering zal gebeuren op zondag 10 mei 's ochtends tussen 7h30 en 10h. Let wel, we leveren enkel binnen een straal van 15km rond BOKA.

Met sportieve groet en hou jullie gezond !


Het BOKA-bestuur


Dank 


01/05/2020 Einde voorrangsperiode om in te schrijven


BOKA United heeft nog enkele plaatsjes beschikbaar voor nieuwe leden in seizoen 2020-2021:


- 13 plaatsen U5/U6 regionaal (°2015-°2016)
- 4 plaatsen U7 regionaal (°2014)
- 1 plaats U9 provinciaal B (°2012)
- 2 plaatsen U10 provinciaal (°2011)
- 4 plaatsen U10 regionaal (°2011)
- 2 plaatsen U12 regionaal (°2009)
- 1 plaats U13 regionaal (°2008)
- 4-6 plaatsen U21 provinciaal (°2003 en ouder)
- 4-6 plaatsen U21 regionaal (°2003 en ouder)
- 1 trainer of hulptrainer U10 regionaal


Neem contact met onze TVJO Steve Van Der Taelen.

Hij zal doorverwijzen naar de betrokken bouwcoördinator.


01/05/2020 P1-ploegen strijden Samen tegen Corona


Ook wij, voetballers en voetballiefhebbers werden verrast door het virus.

‘FC COVID-19’ leek van ons te gaan winnen, maar de P1 clubs van Vlaams-Brabant laten dit niet zomaar gebeuren. Daarom bundelen we onze krachten en zijn we klaar voor revanche.

 

Kom hieronder meer te weten over ons plan, doe mee aan de actie via  

https://ssportrecreas.koalect.com/nl-NL/p/p1tegencorona

en maak kans op 1 van de 20 ‘P1  all (g)round abonnementen!16/04/2020 BOKA Leeft ! Nieuwsbrief 2


We zijn ondertussen reeds toe aan Nieuwsbrief 2 in deze Covid-19 periode.

Een beproeving voor iedereen, maar toch merken we dat iedereen zijn uiterste beste doet om zo goed en als mogelijk door deze moeilijke tijden te geraken. Ook als club danken we graag ALLE papa’s en mama’s die in essentiële sectoren werken en dagelijks het beste van zichzelf geven.


Het is hartverwarmend om te zien hoe onze trainers, ouders en spelertjes virtueel elkaar motiveren en blijven voetballen. Het posten van ‘challenges’ via WhatsApp is een heel leuk initiatief dat toont hoe iedereen begaan is met de club en met zijn favoriete sport. Probeer dit vol te houden tot we weer echt op het veld mogen, dit brengt ons allemaal dichter bij elkaar als één grote familie.


Hieronder een update over de meest actuele thema’s m.b.t. de club. Zoals jullie merken, zitten we helemaal niet stil en bereiden we het komende seizoen zo goed mogelijk voor. Laat ons allemaal hopen dat we vanaf augustus, met voorzorgsmaatregelen, onze kids terug kunnen laten sporten.


1. Vernieuwing Provinciaal Label

2. Lidgeld seizoen 2020-2021

3. Paasstage / Lentetornooi

4. BOKA Beweegt!

5. Onze eerste ploeg


16/04/2020 Café Solidair bij BOKA United 


Welkom in uw Café Solidair! – onze kantines van de Lumbeekstraat en Plankenveld. In het kader van onze actie “BOKA Leeft!” en dankzij de steun van onze partner Alken-Maes lanceren we onze eigen Café Solidair, een warm initiatief dat je oproept om uw club te steunen in deze moeilijke tijden. Bestel nu al je pintjes op deze website en drink ze binnenkort samen met ons in één van onze kantines. Een klein gebaar dat een groot verschil maakt!16/04/2020 Roger De Ridder is niet meer


We vernamen het spijtige overlijden van Roger De Ridder. Roger was oud-speler en hevig supporter van BOKA United. Zolang het kon was hij aanwezig op de wedstrijden van het eerste elftal. Roger werd 82, veel sterkte aan zijn familie en vrienden. 


03/04/2020 Eerbetoon aan Jan Van den Houte, ex-voorzitter D. Bodegem


Deze week vernamen we het spijtige overlijden van Jan Van den Houte, opa van Jonas Van den Houte (P4-speler) en vader van Dirk en Koen Van den Houte, beiden ex-spelers van onze club. Jan Van den Houte was tevens ex-voorzitter van het vroegere Daring Bodegem, de club die naast FC Kapelle Sport, de fundamenten zijn van onze fusieclub BOKA United. Het was een club die hem nauw aan het hart lag. Hij heeft zich steeds met hart en ziel ingezet en was een grote persoonlijkheid binnen de regio Bodegem, Kapelle en Dilbeek.


Gezien de coronamaatregelen volgt er morgen een afscheid in intieme kring. Vanuit zijn vriendenkring is er een oproep om Bodegem en Kapelle morgen, als eerbetoon, zoveel als mogelijk in het geel te kleuren. Ook al heb je Jan misschien niet persoonlijk gekend, het zal zijn familie en vrienden enorm deugd doen als er gevolg wordt gegeven aan deze oproep.


01/04/2020 BOKA United haalt Chris De Backer terug als hoofdcoach

 

Het bestuur deelt mee dat het voor volgend seizoen een akkoord bereikt heeft met Chris De Backer als T1 voor volgend seizoen. Chris was in het verleden reeds 5 seizoenen hoofdcoach bij BOKA United, en een van haar voorlopers FC Kapelle Sport waarmee hij kampioen werd in 3de provinciale. In de daaropvolgende periode met KFC Meise dwong hij tweemaal de promotie af naar 1ste provinciale en deze ervaring is een belangrijk pluspunt naar volgend seizoen toe gegeven de promotie van BOKA United naar deze reeks. De verdere samenstelling van de staf zal in de volgende weken vastgelegd worden.


Voor volgend seizoen hebben alvast Maarten Roofthooft (FC Lennik) en Julien Wauthy (HO Wolvertem Merchtem) getekend voor de A-kern. In de volgende weken zal er samen met de staf gewerkt worden om de kern nog verder selectief te versterken.


Chris De Backer : “Toen BOKA United polste om terug te komen, hoefde ik niet lang na te denken. Samen met KFC Meise zijn het de twee ploegen van mijn hart en ik heb altijd met veel plezier teruggekeken op mijn vorige periode in de club. Anderzijds is de club in de voorbije 5 jaar enorm geëvolueerd op alle vlakken en uitgegroeid tot één van de vaste waarden in de regio. Het wordt een uitdagend seizoen in 1ste provinciale maar ik denk dat we een kern hebben die de kwaliteit heeft om zich te handhaven in deze reeks. Tegelijk wil ik mij met hart en ziel inzetten om de club en haar talentvolle jeugd verder te ontwikkelen en kansen te geven op het hoogste niveau.”


Robert Vander Meulen en Frank Vandenborre “We zijn zeer blij met de terugkeer van Chris. Eigenlijk is hij nooit weggeweest en ook tijdens zijn periode in Meise zijn we steeds in nauw contact gebleven. Chris heeft intussen een mooi palmares opgebouwd en is naar ons gevoel de ideale trainer om een goede groep te smeden tussen de jonge en meer ervaren spelers en hiermee de uitdaging in 1ste provinciale aan te gaan.”


19/03/2020 BOKA United komt met de actie BOKA Leeft!


Beste ouder, speler, sympathisant,

 

Vooreerst hopen we, het bestuur van BOKA, dat jullie en jullie naasten gezond zijn en de volgende weken mogen blijven !


De actuele situatie rond het Coronavirus raakt iedereen hard, in de eerste plaats persoonlijk maar elke organisatie, ook voetbalclubs voelen de gevolgen, sportief maar uiteraard ook financieel.


Sinds gisteren staat het ook definitief vast dat we onze Paasstage gaan moeten annuleren of verplaatsen, nadat we dit ook al met ons VIP event hebben moeten doen. Het toernooi in mei staat voorlopig nog geprogrammeerd tot nader order.


We hebben met het bestuur de voorbije weken gekeken hoe we deze moeilijke situatie gaan oplossen en het goede nieuws is dat we er vrij gerust in zijn dat mits een inspanning van iedereen, we deze situatie gaan overleven en misschien zelfs nog sterker zullen uitkomen. We zullen jullie in de volgende weken op de hoogte houden hoe we de situatie willen aanpakken en gaan trachten een goed evenwicht te vinden tussen besparingen en extra inkomsten.


Wat de paasstage betreft gaan we de betrokkenen zo snel mogelijk informeren over een nieuwe datum of een andere oplossing. Daarnaast willen willen we ook een of twee mooie activiteiten organiseren die voor extra inkomsten kunnen zorgen. Denk bv aan onze BOKA Beweegt activiteit die ook uitgesteld is in combinatie met ons Breugelfeest van vorig jaar! Positieve acties waarmee we iedereen in de omgeving van de club terug in een positieve sfeer hopen te brengen. We hebben ook al een naam voor onze campagne :  “BOKA Leeft!”.


Als de overheid het ons toelaat zullen we de inschrijvingsdagen voor volgend seizoen houden op 28, 29 en 30 april. We bevestigen dit nog!


Tot zover de voorlopige stand van zaken. We houden jullie in de volgende weken zo goed mogelijk op de hoogte van de verdere evoluties in de club, eveneens mochten we de trainingen of huidige competitie nog mogen hervatten. Het is belangrijk om in deze periode met elkaar contact te houden en te steunen. 


Verzorg jullie zo goed mogelijk, doe aan sport op een verantwoorde manier om in goede conditie te blijven en als jullie leuke filmpjes willen delen, doen!


Als bestuur rest nog om jullie en jullie naasten het beste toe te wensen en gezond te blijven en we horen elkaar spoedig,


Met Sportieve groet

 

Het BOKA-bestuur


12/03/2020 BOKA VIP-event wordt uitgesteld naar het najaar


Hoewel gisteren alles er nog op wees dat BOKA VIP 2020 kon plaatsvinden maandag 16 maart, lijkt het ons vandaag beter om op die beslissing terug te komen en het advies van de gemeente en hogere instanties op te volgen om geen evenementen te laten doorgaan.


Het is met veel spijt in het hart dat we onze jubileumeditie moeten uitstellen. We zoeken met onze sprekers naar een nieuwe datum en hopen u in het najaar te mogen verwelkomen voor deze veelbelovende avond. Het spreekt voor zich dat uw ticket geldig blijft, we informeren u zo snel mogelijk over een nieuwe datum.


Hartelijke dank voor uw begrip!12/03/2020 BOKA United neemt maatregelen met betrekking tot het coronavirus


Net zoals u volgen wij als bestuur de evoluties op rond de maatregelen mbt het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus.


U zal waarschijnlijk intussen ook gelezen hebben dat de Voetbalbond beslist heeft alle amateur en jeugdwedstrijden af te lassen inclusief jeugdtrainingen en als bestuur staan wij volop achter deze maatregelen in het belang van de gezondheid van iedereen. 


Bijgevolg lassen ook wij alle trainingen af die vandaag en morgen zouden plaatsvinden. Ook dit weekend zullen er dus geen matchen doorgaan. Wat de volgende weken betreft zullen we in het weekend een nieuwe update sturen maar het spreekt voor zich dat op basis van de op dit ogenblik beschikbare informatie er tot eind maart geen trainingen noch matchen zullen zijn.


Dit is een moeilijke situatie voor ieder van jullie, voor onze club en alle verenigingen bij uitbreiding. We rekenen op jullie begrip en zullen er alles aan doe om deze situatie zo goed mogelijk te beheren.


We willen als bestuur bij deze ook van onze kant vragen om alle door de overheid gevraagde richtlijnen strict op te volgen zodat deze uitzonderlijke situatie hopelijk binnen afzienbare tijd onder controle raakt.11/03/2020 BOKA United draagt ‘iedereen welkom-regenboogfilosofie’ hoog in het vaandel


Somewhere over the rainbow skies are blue and the dreams that you dare to dream really do come true. Deze ‘Wizard of Oz’-klassieker voert ons naadloos terug naar 2014, het jaar waarin de familiale fusieclub BOKA United het levenslicht zag. Dat moest en zou een club worden waar werkelijk iedereen – united, weet je wel – welkom is om voetbal te spelen: jong en oud, jongen en meisje, rastalent en recreatieveling, zonder en met beperking enzovoort. Anno 2020 mag het duidelijk zijn dat die idealistische aanvangsvisie verre van een loze belofte gebleken is. Naast de circa dertig jeugdploegen met een zeer gediversifieerde instroom blinkt BOKA onder meer ook uit middels een omvangrijke G-ploeg gedragen door coach Bjorn alsook een ambitieuze meisjeswerking onder aanvoering van damescoach Martine.


Daarnaast ambiëren we als voetbalclub ook nog een andere verbindende factor in de regio te zijn. Onze traditionele eetfestijnen zijn wat dat betreft intussen een begrip geworden. Alsook de activiteiten die we organiseren voor senioren en het breed gedragen evenement ‘BOKA Beweegt’ waarbij we iedereen op een laagdrempelige manier aan het (recreatief) sporten willen krijgen. Lopen, fietsen, wandelen, whatever. Als het maar niet stilzitten is. Dat doen we als club tenslotte ook niet. Rood, geel en zwart zijn onze liefdevolle strijdkleuren. Maar het moge duidelijk zijn dat onze vlag, dankzij de tomeloze dagelijkse inzet van heel wat vrijwilligers, veel vaker – om niet te zeggen altijd – alle kleuren van de regenboog uitslaat. Blij toe. BOKA United: teamwork makes the dream work.


BOKA United draagt de ‘iedereen welkom-regenboogfilosofie’ kortom hoog in het vaandel en die ambitie reikt echt wel veel verder dan de cornervlag. Somewhere over the rainbow skies are blue and the dreams that you dare to dream really do come true…


10/03/2020 BOKA zoekt spelertjes van geboortejaar 2010 en 2011


BOKA United is op zoek naar extra spelertjes van geboortejaar 2010 en 2011 voor volgend seizoen. Interesse om je aan te sluiten? Neem dan contact op met Steven Van Mellaert en kom eens een keertje meetrainen.11/02/2020 Dessaer neemt leiding A-ploeg over tot eind dit seizoen


Het bestuur deelt mee dat, in onderling overleg, Peter Hellinckx een stap terug zet als hoofdcoach van BOKA United. Het bestuur houdt eraan Peter te danken voor het uitstekende werk en zal in de komende weken samen met hem overleggen of hij in de toekomst in een andere rol binnen de club actief blijft. De samenwerking met T2 Danny Paesmans werd in onderling overleg stopgezet.


Voormalig T1 Denis Dessaer heeft zich bereid verklaard de ploeg te leiden tot het eind van dit seizoen. Sporting Kampenhout, de ploeg waar Denis volgend seizoen aan de slag gaat, heeft zich akkoord verklaard met deze tijdelijke oplossing.


Voor volgend seizoen kijkt het bestuur uit naar een nieuw trainersduo en zal hiervoor alle interne en externe opties in overweging nemen.


Denis Dessaer : “Gezien de resultaten van de voorbije maanden kwam de vraag toch wel als een verrassing. Anderzijds heb ik vorig seizoen heel mooie tijden beleefd en heb ik me onmiddellijk bereid verklaard om deze opdracht te aanvaarden. Ik wil wel benadrukken dat deze beslissing genomen werd in volledige transparantie met mijn club voor volgend seizoen Sporting Kampenhout. Ik ken de meeste spelers uit de kern zeer goed en kan op die manier de continuïteit garanderen. De huidige plaats in het klassement laat ook nog alle opties naar volgend seizoen open en ik ben ervan overtuigd dat we in de nog resterende matchen goede resultaten zullen neerzetten en het seizoen op een mooie manier zullen kunnen afsluiten.”


Voor verdere informatie kan u terecht bij : Frank Vandenborre : 0477 477 242


27/01/2020 Mosselfeest van 14 tot en met 17 februari, Valentijn editie!


In februari staat ons jaarlijkse BOKA Mosselfeest in het Saviocentrum op het programma. Voor de openingsavond op vrijdag 14 februari (Valentijn!) is het noodzakelijk om te reserveren via de website. Op vrijdagnamiddag is er traditiegetrouw de seniorennamiddag.

Vrijdag 14 februari van 18:00 tot 21:00 (reservatie verplicht)
Zaterdag 15 februari van 11:30 tot 14:00 (reservatieformulier) en van 17:30 tot 21:00
Zondag 16 februari van 11:30 tot 15:00 en van 17:00 tot 19:00
Maandag 17 februari van 12:00 tot 15:00 en van 17:00 tot 20:00


26/01/2019 Inschrijvingen voor de Paasstage van start


De inschrijvingen voor onze Paasstage zijn geopend! Deze stage gaat door in de Paasvakantie van dinsdag 14/4 t.e.m. vrijdag 17/4. 


Inschrijven kan via deze linkWees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt en VOLZET = VOLZET. 


06/11/2019 BOKA United VIP Event 2020 : Golden Edition


Op maandag 16 maart 2020 zal de 5de editie van het BOKA VIP event plaatsvinden. Een jubileum-editie met een uitgelezen sprekerspanel rond de thema's Tokio 2020 en EK 2020. Op het VIP event brengen we graag sponsors en iedereen die graag netwerkt samen rond een lekkere maaltijd en drank mét een leuk gesprek. 


Wat denken jullie van volgende panels :

 

 • Bart De Smet, CEO Ageas, manager van het jaar 2017, vanaf volgend jaar voorzitter VBO (Verbond van Belgische Ondernemingen) én actief geëngageerd op sportief vlak
 • Bob Verbeeck, CEO Golazo, organisator van heel wat sportieve events waaronder Memorial Van Damme en de Zesdaagse van Gent, promotor achter het vernieuwde Heizelstadion én Olympisch atleet LA 1984
 • Kim Gevaert, één van onze all time topatleten én Gouden Medaille winnares Bejing 2008 (4x100 meter) 
 • Frank Vercauteren, bezielende peter van BOKA United maar bovenal top-voetballer en topcoach. Zoals iedereen weet keerde hij recent terug als hoofdcoach RSC Anderlecht
 • Peter Croonen, voorzitter KRC Genk, kampioen 2019 én ondermeer geroemd om haar uitstekende jeugdwerking. Peter is ook voorzitter van de Pro League
 • Vincent Mannaert, CEO Club Brugge K.V. én een van de architecten en bezielers van het succes van de club op Belgisch en Europees vlak

 

Ook jullie zijn uiteraard welkom. U kan nu reeds voor inschrijven via het registratieformulier


Er is de mogelijkheid om plaats(en) te reserveren maar ook een tafel mocht u graag een aantal gasten willen meebrengen. Tot 15 januari betaalt u in voorinschrijving 100 EUR (ex-BTW) voor één plaats en 900 EUR (ex-BTW) voor een tafel met 10 plaatsen. Nadien wordt dat 125 EUR (ex-BTW) en 1.000 EUR (ex-BTW).27/10/2019 1ste ploeg op bezoek bij sponsor Waer Waters


De mannen van de 1ste ploeg gingen op bezoek bij sponsor Waer Waters, het all-in-one resort met een indrukwekkend wellnessaanbod in Groot-Bijgaarden. Het bezoek begon met een stevige workout in de fitnesszaal en werd afgesloten met een verkwikkende wellnessbeleving. Ook zin om eens een dagje zalig te ontspannen in een adembenemend kader? Boek dan snel online je bezoek aan dit indrukwekkende complex!


6/10/2019 Bestelling fotomapjes BOKA United 2019-2020


Nog even ter herinnering en verduidelijking. Enkele weken geleden werden van alle aanwezige spelers individuele en ploegfoto's gemaakt. U kan deze foto's bestellen alsook een sleutelhanger voor respectievelijk 15 EUR (ploegfoto+individuele foto in fotomap), poster individueel (18 EUR) en sleutelhanger (7 EUR). Benieuwd naar de individuele en ploegfoto's? Bekijk hier een voorbeeld in PDF. 


Bestellen kan via dit formulier te downloaden, in te vullen en naar Frank Vandenborre door te mailen (frank.vandenborre@ageas.com) en dit voor eind oktober. 

Betalen kan via volgend rekeningnummer BE 76 0682 1768 4595.17/09/2019 Breng BOKA United naar school


Iedere derde woensdag van september organiseren Sport Vlaanderen, Moev, ISB en VSF in het kader van de Europese Week van de Sport, de actie 'Breng je sportclub naar school'. We rekenen op een sterke deelname van onze BOKA Jongens en Meisjes morgen aan de schoolpoort. Deel je foto's met de hashtag #bokaunited dan kunnen we ze delen via onze sociale media!


10/09/2019 Vol-au-vent & Mosselfestijn op 4,5 en 6 oktober in Solleveld


Op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019 heeft ons Vol-au-vent en Mosselfestijn ten voordele van de jeugdwerking plaats op Solleveld. We verwachten jullie talrijk vrijdag van 18u tot 21u30, zaterdag van 18u tot 21u30 en zondagmiddag van 11u30 tot 15u. 

Voor grote groepen, gelieve te reserveren en graag de timing respecteren.


17/08/2019 Schema Zomertoernooi BOKA United


Hierbij het definitieve schema van het zomertoernooi van BOKA United.


07/08/2019 In het Jaar van Bruegel organiseert BOKA een Breugelfestijn


Kom op vrijdag 30 augustus, zaterdag 31 augustus en zondag 1 september naar het nieuwe eetfestijn van BOKA United met ambachtelijke streekproducten. Iedereen is van harte welkom om gezellig te komen smullen bij de start van het nieuwe seizoen op de Campus Lumbeek. 


- vrijdag 30/08 van 18u tot 21u

- zaterdag 31/08 van 11u30 tot 14u en van 18u tot 21u

- zondag 01/09 van 11u30 tot 14u


03/07/2019 Peter Hellinckx en Danny Paesmans coachen volgend seizoenHet bestuur van BOKA United meldt dat Peter Hellinckx en Danny Paesmans aangesteld werden als trainersduo van de eerste ploeg van BOKA United (P2). Het duo zal functioneren als T1 en T2 respectievelijk, in zeer nauwe samenwerking, om zo optimaal de bestaande filosofie van de club te combineren met nieuwe accenten.


Peter Hellinckx maakte vorig seizoen deel uit van de trainersstaf van KSKL Ternat en coachte in het verleden FC Herne en VC Groot-Dilbeek. Hij was ook jarenlang TVJO (Technisch Verantwoordelijke Jeugdopleiding) in Dilbeek en zorgde in die rol voor de succesvolle doorstroming van heel wat talent uit de regio. Danny Paesmans kan eveneens een jarenlange ervaring als jeugd- en beloftencoach voorleggen en coachte vorig seizoen met succes de U21 ploeg van BOKA United. In die rol stond hij ook zeer dicht bij de vorige hoofdcoach Denis Dessaer, die recent de club verliet voor KRC Genk. Hij is dan ook volledig vertrouwd met het opleidings- en doorstromingsproject dat vorig seizoen opgestart werd en zal dan ook in zijn nieuwe rol specifiek zorg dragen voor de continuïteit van het opgestarte project.
De talentvolle U21 lichting, die deel zal uitmaken van de seniorenwerking zal gecoacht worden door Gary Christien, die overkomt van RSC Anderlecht.


Samen met Staf Verspecht, keeperstrainer, Roel De Mesmaecker, P4 coach, Jo Vanderstraeten, verantwoordelijk voor scouting, doorstroming en linietraining, de kinés Koen Walravens en Mathieu Vanderroost en Steve Van der Taelen, TVJO, zullen Peter, Danny en Gary samen de sportieve staf uitmaken die zorgen voor de begeleiding van eerste ploeg, beloftenploeg en U21.


Peter Hellinckx en Danny Paesmans : “We danken het bestuur voor het vertrouwen en zijn er klaar voor om samen met de rest van de sportieve staf het nieuwe seizoen te starten en het vele talent dat in BOKA United aanwezig is te begeleiden en vooral nog beter te maken. We geloven allebei sterk in het opgestarte project in de club en vooral in de filosofie van de club om te werken aan een goede structuur en omkadering die vertrekt vanuit een goede opleiding en visie maar toch ook met de nodige ambitie om sportieve resultaten neer te zetten. We willen ook graag Denis danken voor hetgeen hij in de club achterliet en zijn ervan overtuigd dat er een uitstekende basis is gelegd voor de toekomst, we zullen er alles aan doen om het geleverde werk verder te zetten en BOKA United sportief verder uit te bouwen.”


18/06/2019 Denis Dessaer verlaat BOKA en wordt assistent trainer bij KRC Genk


Vandaag heeft KRC Genk officieel bevestigd dat onze hoofdcoach Denis Dessaer de club vervoegt als assistent trainer van Felice Mazzu, T1 KRC Genk.


Als club zijn wij uiteraard heel erg fier en vereerd maar ook triest om hem te moeten laten gaan. Echter, het spreekt voor zich dat wij hem als club een dergelijke opportuniteit alleen maar van ganser harte kunnen gunnen en heel veel succes wensen. Denis heeft op één seizoen tijd een onuitwisbare indruk gelaten, heeft zich volop gesmeten voor de club en veel in beweging gebracht rond jeugdvisie, doorstroming van jonge talenten en ook als mens en coach indruk gemaakt op iedereen betrokken bij de club.


Met het bestuur zijn we intussen al volop aan de slag om een gepaste oplossing te vinden die de voortzetting van het project rond de seniorenploeg en doorstroming van eigen jeugd zo goed mogelijk kan verderzetten, voortbouwend op de fundamenten die dit seizoen gelegd werden.

We wensen Denis hartelijk te bedanken voor zijn inzet, energie, ideeën en grote inbreng om ons sportief beleid naar een hoger niveau te tillen. We wensen hem heel veel succes in zijn nieuwe rol bij KRC Genk.


Denis Dessaer : “Ik kijk met enorm veel dankbaarheid terug op het voorbije seizoen in BOKA United. Als jonge trainer ben ik terecht gekomen in een enorm toffe en dynamische club met een uitstekende visie op de jeugd en ontwikkeling. Het doet me pijn om niet zelf verder kunnen te werken aan de uitvoering van ons project maar de opportuniteit bij KRC Genk kon ik uiteraard niet laten voorbijgaan. In ieder geval zal ik mijn uiterste best doen om de club zoveel mogelijk met raad en daad bij te staan en ik wil iedereen in de club bedanken voor de warmte, steun en hulp. BOKA United zal voor mij altijd de club blijven waar ik mijn trainerscarriere heb kunnen beginnen.”


29/05/2019 Presentatie oudervergadering seizoen 2019/2020


Dinsdagavond organiseerde BOKA United haar oudervergadering voor het komende voetbalseizoen. Wie er niet kon bijzijn en nog niet aangesloten werd op socceronline, kan hier de presentatie downloaden. 


 27/05/2019 BOKA Tornooi was weer een groot succes. 1000x bedankt!

 

Met een succesvol tornooi sluiten we het voetbalseizoen 2018/2019 mooi af. Meer dan 130 vrijwilligers hebben alles in goede banen geleid. Maar liefst 79 ploegen, 180 begeleiders en 800 spelers hebben afgelopen weekend een fijn seizoenseinde beleefd. Zonder jullie (helpers, supporters) was dit niet mogelijk geweest, 1000x bedankt.


Op dinsdag 28 mei om 19u00 organiseren we meteen onze infovergadering voor het volgend seizoen. Deze vergadering gaat door in onze kantine op de Lumbeekstraat, alle ouders zijn van harte welkom!


24/05/2019 BOKA United Tornooi van 24 tot 26 mei 2019


Iedereen is van harte welkom op het Zomertornooi van BOKA United van vrijdag 24 tot en met zondag 26 mei 2019. Bekijk hier de tornooischema's. 


- Vrijdag 24/05/2019 : U15

- Zaterdag 25/05/2019 : U6, U7, U8, U9 en U17

- Zondag 26/05/2019 : U10, U11, U12 en U13


Klik hier voor het reglement, het kleedkamerschema en het wedstrijdblad


24/05/2019 Oudervergadering BOKA United op dinsdag 28/05/2019


Op dinsdagavond 28 mei organiseren we onze jaarlijkse oudervergadering ter voorbereiding op het seizoen 2019/2020. Iedereen is van harte welkom, de vergadering start om 19u00.03/04/2019 BOKA United bouwt haar sportieve werking verder uit


Voor het seizoen 2019-2020 zet BOKA United verdere stappen om de kwaliteit van haar voetbal-opleiding verder te verbeteren en de doorstroming van jeugd naar de seniorenploegen verder te bevorderen.


In deze context zal Denis Dessaer, huidige T1, vanaf volgend seizoen de volledige werking van de seniorenploeg, beloftenploeg en U21 ploeg overzien en in samenspraak met de trainersstaf van deze ploegen zorgen voor een optimale doorstroming en een aangepast opleidingstraject voor de jonge talenten. De trainersstaf zal verder bestaan uit Bertrand Defrère, T2, Staf Verspecht, keeperstrainer, Roel Demesmaeker, beloftentrainer en Danny Paesmans, trainer van de U21 ploeg. Deze laatste ploeg, die grotendeels zal bestaan uit de zeer talentvolle lichting 2003, zal ook geïntegreerd worden binnen de seniorenwerking. Danny Paesmans zal zich ook specifiek bezighouden met het opzetten van een scoutingsapparaat en zorgen voor de linietrainingen in de bovenbouw van de jeugd. Steve Van der Taelen, huidige trainer U17, neemt volgend jaar het TVJO-schap op en zal zich vanuit deze functie verder toeleggen op de ontwikkeling van de jeugdacademie en de brug maken met de seniorenwerking. Op paramedisch vlak zullen de ploegen verder begeleid worden door de kinés Koen Walraevens en Mathieu Vanderroost. Het project zal inhoudelijk kunnen rekenen op de kennis en ervaring van 4F Sports Management, het bedrijf opgericht door Frank Vercauteren, peter van de club, die dit seizoen reeds een aantal jeugdploegen specifiek begeleid heeft om zich sportief en mentaal verder te ontwikkelen.


Naar volgend seizoen blijft de huidige A-kern vrijwel intact en wordt versterkt met een aantal ervaren spelers : Adil Ben Kassem, die overkomt van Asse-Zellik 2002, Kamal Boujemaoui, die overkomt van Crossing Schaarbeek en doelman Kevin Middagh, die overkomt van Strombeek. Daarnaast zullen Robbe De Maeght, Timmy Maes en Toon Mot, beloften van de club, het seizoen starten in de A-kern. Mogelijk zullen in de loop van het seizoen nog andere jongeren aansluiten in functie van hun individuele evolutie.De beloftenkern werd ook verder kwalitatief versterkt met een aantal jeugdspelers die terugkeren of in de regio speelden. Tot slot worden ook een aantal talenten uit de sterke 2003 lichting doorgeschoven.


Denis Dessaer : “Jonge spelers kansen geven en beter maken is voor mij één van de prioriteiten als trainer. Ook dit seizoen heb ik verschillende jonge spelers kansen gegeven en ik ben meer dan tevreden over hun progressie. We moeten onze kern de volgende seizoenen verder verjongen en in die zin ben ik blij met de vele talenten, aanwezig in de club maar ook met de jonge spelers die de club vervoegd hebben. Het bewijst ook dat BOKA United in de omgeving gekend is als een club die jonge spelers kansen geeft en dat wil ik graag mee verder uitbouwen. Ik ben ervan overtuigd dat er in de club nog veel groeimarge is en ik wil daar graag mee mijn schouders onder zetten.”


Robert Vander Meulen en Frank Vandenborre : “We zijn als voorzitters verheugd om dit project te mogen aankondigen. Het sluit perfect aan bij onze visie rond de club en het is tegelijk een zegen voor de club om hiervoor te kunnen rekenen op al deze mensen die de voorbije seizoenen blijk hebben gegeven van veel kwaliteit maar ook mee willen bouwen aan het project van BOKA United. En we mogen hierbij ook niet de rol van de gemeente Dilbeek vergeten die ervoor zal zorgen dat we vanaf de zomer 2020 de volledig vernieuwde site van Groot-Bijgaarden in gebruik mogen nemen.”


Voor verdere informatie kan u contact opnemen met Frank Vandenborre (T 0477 477 242).


24/03/2019 Inschrijvingsdagen op 24, 25 en 26 april 2019


Over een maand starten de inschrijvingen voor het seizoen 2019/2020. Op woensdag 24, donderdag 25 en vrijdag 26 april van 18u tot 21u kunnen de spelers van dit seizoen zich inschrijven voor het nieuwe seizoen in de  Kantine Campus Lumbeekstraat in Sint-Ulriks-Kapelle.


Deze inschrijvingsperiode is enkele voor  de huidige spelers van BOKA United, nieuwe spelers kunnen zich op een latere datum inschrijven indien er vrije plaatsen zijn in hun leeftijdscategorie.


BEDRAG:


U5 / G-ploeg / Zondagsreserven 275 €

U6 325 €

Vanaf U7 t.e.m. senioren 375 €


+ 25 Euro extra indien nieuwe aansluiting

10 Euro korting vanaf tweede kind uit hetzelfde gezin


Elektronisch betalen mogelijk


Wees er op tijd bij want de vraag is groot en de plaatsen beperkt! Spelers die niet langskomen op deze dagen zonder verwittigen verliezen hun plaats aan nieuwe spelers.


MEER INFO: jeugd@bodegemkapelleunited.be


07/03/2019  Oefenloop met Hanne Claes voor BOKA Beweegt!


Volgende week woensdag 13 maart om 18u00 staat er in het kader van BOKA Beweegt! een oefenloop op het programma met niemand minder dan Hanne Claes. Hanne werd vorig weekend met de Belgian Cheetahs nog knap 5de op de 4x400 meter op het EK Indoor in Glasgow. De teller van onze actie staat trouwens al op 58.000km! Inschrijven kan gratis op bokabeweegt.be.


07/03/2019   Wandel- en Loopevent BOKA Beweegt op   2 mei 2019


Je kan je langs deze weg inschrijven voor het Wandel- en Loopevent van BOKA Beweegt! op zondag 12 mei 2019. Je kan kiezen uit verschillende parcours: wandelen (6km) of lopen (6km en 11km) met als start- en aankomstplaats de Campus Lumbeekstraat van BOKA United in Sint-Ulriks-Kapelle (Dilbeek). We starten om 10u en elke 10 minuten vertrekt er een groep wandelaars en lopers en dit tot en met 10u30. De jeugdspelers van BOKA United nemen gratis deel aan het evenement.


Inschrijven en meer informatie op deze pagina.


07/03/2019 : Soirée VDB : BOKA United VIP Event op dinsdag 2 april om 18u30

 


Het BOKA United VIP event is toe aan de vierde editie en kreeg ondertussen een vaste plaats in de agenda van elke ondernemer en beleidsmaker in Dilbeek en omstreken. Het event brengt iedereen samen rond een boeiend thema waarin sport en business elkaar raken. Dit in een stijlvol kader, met een goed glas en lekker eten.


Na Jan De Schepper en Piet den Boer in 2016, Paul Van Den Bosch en Sven Nys in 2017, en Bart De Smet en Gert Vande Broek vorig jaar, zijn we erg verheugd om jullie opnieuw een mooi programma te kunnen aanbieden met dit keer een onvervalste ‘Soirée VDB’.

Bij leven werd Frank Vandenbroucke al herhaaldelijk gebombardeerd tot God. En – dood of niet – God is overal. Nog steeds.


Vandaar deze unieke ‘Soirée VDB’ met als praatgasten Chantal Vanruymbeke (mama van Frank), Nico Mattan (ex-ploegmaat en tot aan zijn dood zijn beste vriend), Steve De Wolf (ex-ploegmaat en jarenlange jeugdvriend) en Stijn Vanderhaeghe (auteur van het boek ‘VDB De Biografie/La Biographie’). Moderator met dienst is Frederik Backelandt (directeur-uitgever bij Grinta Publicaties en schrijver van wielerboeken).


Meer info  over dit event en inschrijven op deze pagina.


02/03/2019 Sponsor Brussels Truck Center  gaf aftrap


Jan Decancq van onze sponsor Brussels Truck Center gaf afgelopen zondag de aftrap van de thuiswedstrijd tegen FC Asse-Zellik 2002. Brussels Truck Center uit Groot-Bijgaarden is hoofddealer van IVECO voor de regio Brussel en omstreken. Met hun centrale ligging langs één van de belangrijkste verkeerswisselaars van ons land kunnen zij een snelle en efficiënte service bieden en dit 24 op 24 h.


06/02/2019 Johan "Join"  De Bot is niet meer


BOKA United vernam het overlijden  Johan "Join" De Bot. Hij was jarenlang actief binnen de werking van K. Daring Bodegem. Langs deze weg wensen we zijn gezin, familie en vrienden veel sterkte toe. De begrafenis is aanstaande vrijdag in het Savio.


30/01/2019 Ruilmoment BOKA United Stickerboek op woensdag 6 februari


Een aantal maanden terug hebben we met veel trots ons eerste BOKA United stickerboek gelanceerd en het was een plezier om jullie in de kantine stickers te zien kopen, vergelijken en ruilen.


Midden februari sluiten we de verkoop van de stickers af en graag organiseren we vanuit de club nog een ultiem ruilmoment op woensdag 6 februari tussen 18u en 20u en dit zowel in Campus Lumbeek als in Campus Plankenveld.


Voor zij die nog stickers willen kopen of een bijkomend boek, ook dat zal mogelijk zijn. Breng dus al jullie dubbels mee en lijstjes met missende nummers en we gaan samen proberen om zoveel mogelijk boeken vol te krijgen.


30/01/2019 Trainingen van U6 t.e.m. U14 zijn afgelast op woe 30/01/19


Alle trainingen van U6 t.e.m. U14 zijn afgelast op woensdag 30/01/2019.

De oudere ploegen trainen op hun normale tijdstip op Campus Lumbeek!

LET OP: de kantine zal gesloten zijn!


24/01/2019    Ploeg U6 Senne, Maarten en Robbe wint  de BOKA Beweegt Challenge


Mijn allerbeste wensen voor een gelukkig en gezond 2019.

In november en december daagde ik jullie uit om een activiteit te organiseren rond het thema bewegen. En... we hebben een winnaar!


De ploeg van U6 onder leiding van Senne, Maarten, Robbe en Isabelle ging op 24 november samen met hun grootouders trainen. Van een warme actie gesproken! De ploeg mag op 16 februari de match bijwonen van KV Kortrijk tegen SC Charleroi. Dikke proficiat!


Ook een grote dank je wel voor onderstaande inzendingen! De welness bon van Waer Waeters zullen we inzetten als prijs voor onze volgende challenge, waarover jullie binnenkort meer nieuws krijgen!


Vergeet niet dat al jullie inspanningen meetellen voor het BOKA Beweegt kilometerdoel...

We zitten met 43.000 kilometer al over de helft!!

Keep moving!

Evi

 

 


24/01/2019   Vervangprogramma BOKA United voor dit weekend


Voetbal Vlaanderen heeft beslist om over te gaan tot een ALGEMENE AFGELASTING,  Vriendschappelijke wedstrijden op synthetische velden mogen wel doorgaan. Dus zal, behoudens tegenbericht, dit vervangprogramma doorgaan op Campus Lumbeek  :


zaterdag 26/01


9u30: U15 Rudy & Jimmy - U17 Arno (11vs11)

11u: U10 Laurens - U9 Stef & Steven (8vs8)

11u: U11 Killian - U10 Steven (8vs8)

12u30: U12 Rudy - U11 Martine (8vs8)

12u30: U13 Brian - U12 Steve (8vs8)

14u: U8 onderling (5vs5)

14u: U14 Eddy - U13 Bram (8vs8)

15u45: U17 Steve - VK Liedekerke (11vs11)


24/01/2019 Update over de trainingen op vrijdag 25 januari


Campus Plankenveld : Alle trainingen afgelast!

Campus Lumbeek : Middenbouw en U21 trainen op het normale uur. U17 Steve traint om 20u30.

LET OP: de kantine zal uitzonderlijk gesloten zijn.


23/01/2019 Afgelasting trainingen op woensdag 23 en donderdag  24  januari


Voor niemand een verrassing waarschijnlijk, maar de jeugdtrainingen van woensdagavond en donderdagavond zijn afgelast door de sneeuw. Wat vrijdag en vooral zaterdag betreft zien we later in functie van de weersvoorspellingen. Veilige rit naar school of het werk!


16/01/2019 BOKA Beweegt Food Workshop op dinsdag 22 januari


Wil je graag wat meer weten over gezonde voeding en daarna meehelpen met Evi Van Acker aan het bereiden van een gezonde en lekkere maaltijd? Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de BOKA Beweegt Food Workshop op dinsdag 22 januari om 18u30 in de gebouwen van Schietse (Brusselstraat 125 te Groot-Bijgaarden). Deelnameprijs is 40 € - op voorhand over te schrijven op het rekeningnummer: BE76 0682 1768 4595. Graag je aanwezigheid bevestigen via bokabeweegt@bodegemkapellenunited.be voor 19 januari. Hopelijk tot dan!


07/01/2019 Mosselfeest van 1 tot en met 4 februari 2019


In februari staat ons jaarlijkse BOKA Mossel- & Steakfeest op het programma.   Dit jaar koos de club ervoor om geen tent meer te installeren op Campus Lumbeek, maar te verhuizen naar Saviocentrum in de Stationsstraat in Dilbeek.  Vrijdag 1 februari is er de traditionele seniorennamiddag en afscheidstournée van de Lola's. Voor de openingsavond is het noodzakelijk om te reserveren.


Vrijdag 1 februari van 18:00 tot 21:00 (volzet)

Zaterdag 2 februari van 11:30 tot 14:00  en van 17:30 tot 21:00

Zondag 3 februari van 11:30 tot 15:00 en van 17:00 tot 19:00

Maandag 4 februari van 12:00 tot 15:00 en van 17:00 tot 20:00


07/01/2019 Paasstage bijna volzet!


Voor de 8ste maal organiseren wij een Paasstage voor spelers van U5 tot en met U13.

Deze gaat door tijdens de paasvakantie van :


 • Maandag 15 april tot en met donderdag 18 april 2019 voor U7 t.e.m. U13
 • Woensdag 17 april en donderdag 18 april 2019 voor U5 & U6

 

Plaats: Campus Lumbeekstraat in Kapelle.


Deze stage is hoofdzakelijk gericht op voetbal, maar er worden ook andere leuke sportactiviteiten voorzien. De activiteiten worden begeleid door zowel eigen trainers van BOKA United, als door externe trainers en dit in groepen van max. 12 spelers.

We verwachten de spelers om 8u30 zodat stipt om 9u00 kan gestart worden met de eerste activiteit. Er is opvang voorzien vanaf 8u00. Omstreeks 16u00 sluiten we samen de dag af met een vieruurtje. Er is opvang voorzien tot 17u00. Elke middag voorzien we een lekkere warme maaltijd waarbij al zeker de favoriete balletjes in tomatensaus op het menu staan en de laatste dag traditiegetrouw de frietjes!


De kostprijs voor deze stage bedraagt:


 • € 140 voor U7 tem U13 (alle kosten inbegrepen – 4 dagen)
 • € 70 voor U5 & U6 (alle kosten inbegrepen – 2 dagen)

(inbegrepen zijn o.a. : gebruik accommodatie, individuele verzekering, warme maaltijd en vieruurtje, een drankje, begeleiders, externe activiteiten, opvang, springkasteel)

De stage wordt ook erkend als kinderopvang en voor kinderen tot 12 jaar is deze dan ook fiscaal aftrekbaar.

Inschrijven graag via online formulier De betaling gebeurt via overschrijving op rekeningnummer BE08 1043 7982 9213 met als mededeling: “naam speler - geboortejaar - Paasstage 2019”

Enkel na betaling is de inschrijving definitief geldig!

Om praktische redenen vragen wij tijdig in te schrijven. De inschrijvingen zijn beperkt, dus wees er snel bij! Volzet = volzet!

Voor meer info aangaande de stage, kan je steeds terecht bij de stagecoördinatoren: Fré & Steve. De richtlijnen, benodigdheden en het programma worden aan de deelnemers begin april 2019 doorgemaild.


17/12/2018 Nieuwjaarsreceptie op  donderdag 17 januari om 19:00


Over exact één maand klinken we  met BOKA United op het nieuwe jaar.  Supporters, spelers, vrienden en kennissen: iedereen is van harte  welkom op donderdag 17 januari 2019, vanaf 19u00. De Lola's zorgen voor de service en de ambiance! Noteer alvast in je agenda!


17/12/2018 Mosselfeest van 1 tot en met 4 februari 2019


In februari staat ons jaarlijkse BOKA Mossel- & Steakfeest op het programma.   Dit jaar koos de club ervoor om geen tent meer te installeren op Campus Lumbeek, maar te verhuizen naar  Saviocentrum in de Stationsstraat in Dilbeek.  Vrijdag 1 februari is er de traditionele seniorennamiddag en afscheidstournée van de Lola's.  Voor de openingsavond is het noodzakelijk om te reserveren via de website.

 


07/12/2018 Paasstage in de tweede week van de paasvakantie


Inschrijven voor de Paasstage (van 15/4 tem 18/4) kan pas vanaf januari .

Alle info hieromtrent volgt in de eerste weken van 2019.


01/12/2018 Food-workshop met Evi Van Acker en Lou's Plek  op 22 januari 2019 om   18:30


Niet enkel genoeg bewegen is noodzakelijk, gezond eten is minstens even belangrijk! In onze volgende clinic op 22 januari om 18h30 willen we jullie graag op een actieve manier kennis laten maken met gezonde voeding. Eerst een inspirerende keynote, dan zelf de handen uit de mouwen steken!


Hou je van lekker en gezond eten? Dan is deze healthy food workshop die zal gegeven worden door Annouchka van Lou's plek en Evi Van Acker echt iets voor jou! Dankzij de faciliteiten van Bellebarus, gevestigd in de gebouwen van Schietse NV, Brusselstraat 125, Groot-Bijgaarden, zullen jullie zelf ook in de kookpotten kunnen roeren. Uiteraard zullen we daarna samen van onze gezonde gerechtjes eten. Gezelligheid verzekerd.


Om praktische redenen kunnen we maximum 40 personen laten deelnemen. Er snel bij zijn is dus een must! Registreer via de events pagina van dit platform.


De deelnameprijs bedraagt 40 €. Graag op voorhand over te schrijven naar BE 76 0682 1768 4595 !


We hopen jullie talrijk te mogen ontmoeten!


Evi en Annouchka


01/12/2018 Oefenloop met Hanne Claes op   13 maart om 18:00


Het eind event van BOKA Beweegt komt in de lente van 2019 in zicht. Op woensdag 13 maart 2019 houden we een oefenloop onder begeleiding van Hanne Claes!  Afspraak Campus Lumbeekstraat. 

Deelnemen is gratis :)19/11/2018 Sinterklaasfeest op woensdag 5 december om 18:00


De Sint heeft tijd vrijgemaakt in zijn drukke agenda om de brave spelertjes van BOKA United te komen bezoeken op Campus Lumbeekstraat. De spelers van de U5 tot de U9 zijn op woensdag 5 december uitgenodigd voor dit feest vanaf 18:00. De planning van elke ploeg zal nog worden meegedeeld.


12/11/2018   Nieuwe challenge voor BOKA Beweegt


Evi Van Acker is als meter  zeer blij met de tussentijdse resultaten van BOKA Beweegt. "Na 2 maanden hebben we samen al meer dan 20.000 kilometer verzameld! Ik ben super trots op de weg die we tot nu toe afgelegd hebben. Om onze kilometers een flinke boost te geven begint er op 15 november een nieuwe challenge! Daarnaast nodigen we je ook uit om deel te nemen aan de zwemmathon op 23 november en onze food workshop op 22 januari 2019 .


NIEUWE CHALLENGE: Ik daag jullie uit om in de periode van 15 november tot en met 1 januari 2019 een bijzondere activiteit rond sport te organiseren: wandelen, lopen, fietsen, zwemmen, etc. Zoek een speciale locatie uit en neem mensen mee die om welke reden dan ook minder bewegen.

Kortom: doe iets origineel en warms rond het thema bewegen.


Voorwaarde is wel dat jullie minstens met 5 personen zijn. Zorg je er ook voor dat de deelnemers zich registreren op het platform dan heb je alvast een streepje voor! Voor de groep die de origineelste en warmste activiteit organiseert wordt er een wellness arrangement voorzien, aangeboden door onze sponsor Waerwaters.


Tot slot heb ik ook nog een speciale oproep naar de spelers en hun trainers! Organiseer met de ganse ploeg een leuke alternatieve activiteit rond bewegen en denk eens na of jullie iets kunnen doen voor kinderen of jongeren die het moeilijker hebben. Jullie maken kans op een onvergetelijke avond! Dankzij JAKO, onze kledingsponsor, en KV Kortrijk zal de ploeg met de leukste acitviteit de match tussen KV Kortrijk en Sporting Lokeren op 2 februari 2019 mogen bijwonen!


Stuur een beschrijving van jullie organisatie, een aantal mooie foto's en de namen van de personen met wie jullie de actitiveit gedaan hebben naar frank.vandenborre@bodegemkapelleunited.be


Inschrijven en meer info, klik HIER!


Ik ben heel erg benieuwd naar wat jullie gaan organiseren en hoeveel extra kilometers jullie samen voor ons kilometerdoel zullen verzamelen! Heel veel succes gewenst aan de studenten (neem op tijd een active break!) en alvast een prettig en sportief eindejaar gewenst!


Groetjes,

Evi


16/10/2018 Clinic Relatie Speler-Trainer-Ouders met Dennis Vercauteren op 30/10 om 19:00


Op dinsdag 30 oktober hebben we een clinic voorzien die zal gegeven worden door Dennis Vercauteren, zoon van de peter van onze club Frank. Hij zal ingaan op de driehoeksrelatie tussen speler-trainer en ouder en hoe we hiermee best omgaan. Met deze clinic willen we jullie graag wat extra kennis en tips aanbieden om er samen met de coaches en  bestuur voor te zorgen dat we de voetbalopleiding van onze kinderen verbeteren en tegelijk ook aangenaam maken. We zijn blij om exclusief de rijke ervaring van Frank en zijn zoons op dit domein te kunnen aanbieden en heten jullie dan ook van harte welkom.


Voor de deelname vragen we een kleine bijdrage van 10 EUR (incl drankje). Daar we graag een idee hebben van de opkomst, wil ik via deze mail wel vragen om specifiek jullie deelname door te geven aan Robert (robert@4E.be) of Frank (frank.vandenborre@ageas.com) of onze TVJO Jimmy De Greif (degreif_j@hotmail.com).


De plaats van afspraak is Lumbeekstraat om 19u op dinsdag 30 oktober dus.


16/10/2018 Nieuw kilometerdoel voor BOKA Beweegt!

 

In amper 6 weken hebben we samen 10.000 kilometer verzameld! Ongelofelijk knap! Met zo'n enthousiasme kunnnen we niet anders dan de lat ietsje hoger leggen.

Waarom niet 2 keer de wereld rond? Nog iets meer dan 65.000 kilometer te gaan. Let's do this!


Registreer je nu op http://www.bokabeweegt.be !


16/10/2018 Hanne Claes komt op 24/10 naar BOKA voor een Loopclinic

 

Kom op woensdag 24 oktober om 18:00 naar de campus in Lumbeek voor een loopclinic met niemand minder dan Hanne Claes. Vergeet je sportkledij niet! Als het weer het toe laat strekken we buiten alvast de benen.

Toegang: 10 € (incl. drankje)


16/10/2018 Proficiat Kris Vekens, winnaar van de Step Challenge

 

Kris Vekens - papa van Tibo Vekens, speler van U17 - zette vorige maand de meeste stappen tijdens onze step challenge van BOKA Beweegt. Als winnaar kreeg hij een Boka fan t-shirt van Jako! Nogmaals dikke proficiat Kris! Dominique De Man, nr 2 won een Runners shirt geschonken door JAKO en Topsport. Sabrina Vandenbergh, nr 3 ontvangt een Etixx pakket geschonken door apotheker Elpers.


Tijdens de loopclinc zal de challenge voor november aangekondigd worden!


Registreer je voor de nieuwe challenge op http://www.bokabeweegt.be !


14/10/2018 BOKA United P2 wint op veld van SK Leeuw met 0-2


BOKA United P2 ging zondag op bezoek bij SK Leeuw en sleepte opnieuw een overwinning uit de brand, het werd 0-2 dankzij goals van Kalengayi Biayi en Kempenaers in de 2 de helft. BOKA United rukt zo op naar de 2de plaats in de rangschikking met 16 punten, op 3 punten van leider Meise. Volgende zondag 21 oktober ontvangt BOKA United Kester-Gooik om 15:00.


De P3 ploeg ging afgelopen zondag de boot in thuis tegen Pepingen-Halle met 0-2. Halfweg de eerste helft kwamen de bezoekers op voorsprong via Vandevelde en net voor de rust maakte Hons er 0-2 van. BOKA United P3 staat op de 11de plaats met 6 punten en trekt volgende zondag naar Borchtlombeek, de wedstrijd start om 15:00.


10/10/2018 Lancering BOKA United Stickerboek op woensdag 17/10 om 18:30


Op woensdag 17 oktober om 18:30 lanceren we het officiële en langverwachte BOKA United Stickerboek op de Campussen Lumbeek en Plankenveld. Alle spelers ontvangen er het Stickerboek en kunnen meteen aan de slag om de stickers te verzamelen.


Op volgende locaties kan je vanaf 18 oktober de stickers aankopen:


• AD Delhaize, Brusselstraat 381 - Groot-Bijgaarden

• Publi-Center dagbladhandel, Brusselstraat 376 - Groot-Bijgaarden

• De Fruitmolen, Molenstraat 100 - St-Martens-Bodegem

• Slagerij De Knop, Brusselstnaat 547 - Sint-Ulriks-Kapelle

• Tastino Food Boetiek, Brusselsesteenweg 370A -Asse

• Vishandel Boel Asse, Nieuwstraat 46 - Asse

• Decathlon Anderlecht, Olympische DreefSO -Anderlecht


Een pakketje met 6 stickers kan je kopen aan de prijs van €1,25. Deze actie loopt 12 weken vanaf de lanceringsdatum. Is je boek dan nog niet volledig, dan kan je nog maximaal

40 dubbele prentjes inruilen voor stickertjes die je nog ontbreekt. Dit is volledig gratis.


Veel plezier met het verzamelen van de stickers !10/10/2018 Het Mosselfestijn van de Jeugd was opnieuw een succes


Ons Mosselfestijn ten voordele van de Jeugdwerking van BOKA United was dit jaar opnieuw een succes. We bedanken de bezoekers van harte voor hun aanwezigheid en geven afspraak voor volgend jaar! Dergelijke organisatie kan niet slagen zonder de hulp van de vele vrijwilligers, een heel warme "dank u wel" aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen om van dit evenement een succes te maken!


08/10/2018 Overwinning voor BOKA P2 thuis tegen Beersel Drogenbos


BOKA United P2 won zondagmiddag met het kleinste verschil thuis tegen Beersel Drogenbos met 1-0. Opnieuw was Voglaire beslissend in de 90ste minuut. Volgende zondag 14 oktober speelt BOKA op het veld van SK Leeuw om 15:00.


De P3 ploeg won ook dit weekend, het werd 2-1 door goals van Van den Houte en Lammens. BOKA United P3 speelt zondag 14 oktober om 15:00 thuis tegen Pepingen-Halle.


04/10/2018 Proficiat aan de winnaars van de Step challenge van BOKA Beweegt

 

Voor de step challenge registreerden 33 personen zich, waarvan er 13 de challenge ook tot een goed einde gebracht hebben door minstens 9 keer 10.000 stappen te zetten. Allemaal samen verzamelden we maar liefst 4061477 stappen!


De winnaars van deze challenge zijn Kris Vekens, Dominique De Man en Sabrina Vandenbergh! Proficiat! Jullie hebben de challenge volbracht en ook de meeste stappen gezet. Jullie worden gecontacteerd voor jullie prijs! De ranking van de challenge kunnen jullie hier terugvinden.03/10/2018 BOKA Beweegt! op stand van partner Allur op de Jaarmarkt van Dilbeek  (8/10)


Op maandag 8 oktober vindt de jaarmarkt plaats in Dilbeek. Allur, één van onze structurele partners, zal er met een stand aanwezig zijn op de Heetveldelaan 02 A, waarbij we ook met Boka Beweegt mensen zullen warm maken voor ons initiatief. Vertel het verder!


Ben je al geregistreerd, kom dan gerust langs voor een goodiebag vol leuke gadgets of een leuke foto met Kevin of Evi, meter en peter van het project!


03/10/2018 Loop clinic met Hannes Maes voor BOKA Beweegt! op 24 oktober 2018


Kom op woensdag 24 oktober om 18h naar de campus in Lumbeek voor een loopclinic met niemand minder dan Hanne Claes, onze Belgisch trots op de 400 m horden en lid van de Belgian Cheetahs, die afgelopen zomer knap 4e werden in de esatfette op het EK atletiek in Berlijn!


Wil je ondergedompeld worden in de loopwereld? Dan is dit iets voor jou! Een goede looptechniek, versterkende oefeningen, de ideale opbouw en voldoende rust zijn van essentieel belang om resultaten te boeken en blessurevrij te blijven.


Verder wordt er ingezoomd op het gebruik van een hartslagmeter, de keuze van de juiste loopschoenen -en kledij en aangepaste voeding voor en na het lopen. Verwacht je aan heel wat tips & tricks van een ervaren atlete!


Schrijf je nu in voor deze workshop met niemand minder dan Hanne Claes via BOKA Beweegt!


01/10/2018  Dinsdag eerste BOKA Beweegt clinic met Glenn Vercauteren


BOKA Beweegt gaat niet alleen over meer bewegen, maar ook over de begeleiding tijdens het sporten. BOKA organiseert daarom op dinsdag 2 oktober haar eerste clinic op Campus Lumbeekstraat. Kinesist en sportfysiotherapeut Glenn Vercauteren van 4F Sports Management komt er spreken over stretching, core stability en krachttraining. Toegangsprijs is 10 euro (inclusief 1 consumptie).


Registreer je nu op http://www.bokabeweegt.be !


30/09/2018 Winst voor BOKA United P2, nederlaag voor P3 


BOKA United P2 won gisteren op het veld van Huizingen met het kleinste verschil, het werd 0-1 dankzij een doelpunt van  Voglaire in de 90ste minuut.   De eerste ploeg staat met 10 punten op gelijke hoogte met Asse-Zellik en Wambeek. Meise voert de competitie aan met 13 punten en Strombeek staat op de 2de plek met 11 punten.


BOKA United P3 ging thuis de boot in met 0-3 tegen Herne.  De tweede ploeg van BOKA staat op de 13de plaats in het klassement met 3 punten uit 4 wedstrijden. 


27/09/2018 Peter Frank Vercauteren sponsort de nieuwe JAKO ballen


Onze spelers ontvingen gisteren hun nieuwe JAKO bal geschonken door de peter van BOKA United, Frank Vercauteren. Zoon Dennis van  4F Sports Management was aanwezig om ze  persoonlijk te overhandigen.  Mogen we aan iedereen vragen om zijn bal goed te personaliseren met vermelding van ploeg en naam om misverstanden te vermijden.


Onlangs werd ook het proefproject bij BOKA United in samenwerking met 4F Sports Management officieel afgetrapt. 3 jeugdploegen gaande van U10 over U12 tot U17 zullen gedurende het seizoen een specifieke sportieve en mentale begeleiding krijgen zowel als ploeg als op individuele basis. Frank Vercauteren, samen met zijn zoons Glenn en Dennis zullen met een aantal specialisten in hun vakgebied hiervoor zorgen.


23/09/2018 Nederlagen voor BOKA United P2 en P3


BOKA United P2 verloor in eigen huis met 2-3 van KFC Meise.   Na 4 speeldagen staat  de ploeg van coach Dessaer op de 7de plaats met 7 punten.  Meise en Wambeek voeren de competitie aan met 10 punten.  Zondag 30 september gaat BOKA P2 op bezoek bij Huizingen., de wedstrijd start om 15:00.


In 3de provinciale D verloor BOKA United P3 op het veld van Wemmel met 3-1.   Na 4 wedstrijden staan de jongens van trainer x op de 12de plaats met 3 punten. Zuun en Hekelgem zijn de leiders met een knappe 12 op 12.  Zondag 30 september ontvangt P3 Herne thuis om 15:00. 20/09/2018 Al 3.000km en 89 deelnemers voor BOKA Beweegt!


Drie weken geleden lanceerden we het het BOKA Beweegt project en inmiddels hebben we samen meer dan 3000 kilometer verzameld en zijn er bijna 100 mensen geregistreerd! Spread the word, we willen zo veel mogelijk mensen in beweging brengen ten voordele van de jeugdwerking van BOKA. Op 10 september ging ook de step challenge van start.Doe je nog niet mee? Geen probleem! Inschrijven kan nog steeds via www.bokabeweegt.be! Diegene die de meeste stappen zetten kunnen bovendien een mooie prijs winnen. Bekijk hieronder de tussenstand!


16/09/2018 BOKA P2 speelt 0-0 gelijk in Ternat, P3 verloor thuis met 0-3 van Galmaarden


Scoreloos gelijkspel voor de jongens van coach Dessaer op verplaatsing bij Ternat. BOKA United P3 ging thuis de boot in tegen FC Galmaarden met 0-3.


Volgende week  zondag 23 september speelt BOKA United P2 thuis om 15:00 tegen KFC Meise. De P3 ploeg gaat op hetzelfde moment op bezoek bij KVK Wemmel.   


14/09/2018  Clinic Glenn Vercauteren op dinsdag 2 oktober om 19:30


BOKA Beweegt gaat niet alleen over meer bewegen, maar ook over de begeleiding tijdens het sporten. BOKA organiseert daarom op dinsdag 2 oktober haar eerste clinic op Campus Lumbeekstraat. Kinesist en sportfysiotherapeut Glenn Vercauteren van 4F Sports Management komt er spreken over stretching, core stability en krachttraining. Toegangsprijs is 10 euro (inclusief 1 consumptie).


Registreer je nu op http://www.bokabeweegt.be !


13/09/2018 Doe mee aan de BOKA Beweegt Stappen-Challenge


BOKA Beweegt verzamelde al 1980km ten voordele van de jeugdwerking. 68 deelnemers registreerden zich op het platform en bewegen dagelijks mee. Vergeet zeker niet deel te nemen aan de stappen-challenge : verzamel 9 keer 10.000 stappen gedurende 3 weken! De challenge start op maandag 10 september en loopt af op 30 september. Synchroniseren kan tem 1 oktober.


Ken je de kracht van 10.000 stappen al? 10.000 stappen per dag komt ongeveer overeen met een afstand van 7 kilometer voor de meeste mensen. Maar waar komt dit cijfer nu vandaag? De gemiddelde Vlaming zet ongeveer 6000 stappen per dag. Als we daarbij 4000 extra stappen zouden zetten, voldoen we aan de aanbeveling van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO)


Ben je klaar om samen met andere spelers, ouders of sympathisanten van Boka United echt werk te maken van een gezondere levensstijl? Schrijf je dan in voor één van onze leuke challenges! Je wordt er niet alleen fitter van maar je kan er ook mooie prijzen mee in de wacht slepen. Diegene die de het meeste stappen heeft gezet tijdens deze challenge krijgt een gloednieuw BOKA fan t-shirt. De 2e en 3e ontvangen een Jako t-shirt en een Etixx sportpakket.


Registreer je nu op http://www.bokabeweegt.be !


12/09/2018  Mosselfeest Jeugd BOKA United van 5 tot 7 oktober 2018


Op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 oktober 2018 organiseert de jeugdwerking van BOKA United het jaarlijkse Vol-au-vent en Mosselfestijn in zaal Solleveld.

Voor grote groepen vragen we om tijdig te reserveren voor 28/09/2018 bij Patrick Van Den Bosch - 0475/92.93.98 en  de timing te respecteren.


- Vrijdag 05/10/2018 vanaf 18:00

- Zaterdag 06/10/2018 vanaf 18:00

- Zondag 07/10/2018 van 11:30 tot 15:00


We verwachten jullie talrijk!


09/09/2018 Overwinningen voor BOKA United P2 en P3


De P2 ploeg van coach Dessaer won uitgesproken op het veld van  Teralfene met 0-4.  Alle goals vielen in de eerste helft; na 6' opende Cassenaer de score en 2 minuten later trof ook Woussen de netten. In de 26ste minuut stond het 0-3 via Kalengayi Biayi en in de 32ste minuut maakte Kempenaers er 0-4 van. BOKA United staat samen met Strombeek, Wambeek en Asse-Zellik aan de kop van het klassement.


Meer spanning was er in 3de Provinciale D; BOKA United P3 ontving thuis Eizeringen en won met 4-3.  In de eerste minuut bracht Asselman de bezoekers op voorsprong,  maar na een kwartier bracht Mputu de thuisploeg terug op gelijke hoogte. In de 40ste minuut scoorde Lammens de 2-1, maar net voor de rust  zette D'Angelo de stand terug in evenwicht. In de tweede helft maakte Mputu het verschil met nog 2 goals  en een kwartier voor het einde maakte Jacobs voor de bezoekers de 4-3. Proficiat aan de ploeg van coach Roel De Mesmaecker, zij staan momenteel 10de in de stand.


03/09/2018  Evi Van Acker zet BOKA United in beweging : 40 deelnemers en 385km


"BOKA Beweegt! Een super leuk initiatief, waarvan ik de trotse meter ben! Samen verzamelen we kilometers voor de jeugdwerking van BOKA op het digitale platform: https://www.bokabeweegt.be. Registreren is eenvoudig en voor iedereen; dat bewezen de eerste 40 deelnemers die ondertussen al 385km hebben verzameld! We zullen leuke challenges en workshops organiseren de komende maanden en in mei houden we een groot wandel en loop evenement. Draag jullie 'stapje' bij en doe mee! Er is ook een speciale Facebookgroep voor BOKA Beweegt. Deel je prestaties op sociale media met de hashtag #bokabeweegt02/09/2018 Huldiging  voorzitters Patrick Van Den Bosch  en Danny Siroyt


Het was zondag een speciale en historische wedstrijddag op BOKA United. Voorzitters Patrick Van Den Bosch en Danny Siroyt gaven de aftrap van de seizoensopener thuis tegen Kraainem Football en werden in de bloemetjes gezet. De ganse BOKA-familie was present om hen te eren en te bedanken voor hun jarenlange inzet voor onze club. Danny en Patrick dragen nu de fakkel over aan Frank Vandenborre en Robert Vander Meulen. Bedankt Patrick en Danny en veel succes voor Robert en Frank!


Foto's en video's van de huldiging op onze Facebook-pagina.


02/09/2018 BOKA P2 versloeg Kraainem met 2-0, BOKA P3 verloor op KV Zuun met 3-1


Geof Cassenaer  stond in de seizoensopener achter het kanon bij BOKA United, hij scoorde de 2 goals.  Naast de overwinning hadden de jongens van coach Denis Dessaer nog een verrassing in petto voor de afscheidnemende voorzitters. Danny en Patrick kregen elk een goedgevulde biermand cadeau. Schol!


De jonkies van BOKA United P3 verloren verdienstelijk op het veld van FC Zuun.   Jeugd-medewerker Fré Vanhee  werd voor die partij gehuldigd voor  zijn kordate  optreden van vorig jaar. Fré redde toen het leven van Rosette  Van de Gucht, de kantinedame van KV Zuun, die onwel werd door een hartfalen. KV Zuun zette Rosette en Fré in de bloemetjes. 


Foto's en video's van de huldiging op onze Facebook-pagina.


29/08/2018 Lancering  BOKA Beweegt in samenwerking met Energy Lab


BOKA United stelde vanavond haar nieuw, ambitieus project "BOKA Beweegt" in samenwerking met Energylab voor aan de spelers, hun ouders en de pers. Ambitieus, want BOKA wil niet enkel de tofste voetbalclub zijn, maar ook de fitste. We willen ouders, sympathisanten en natuurlijk ook de 400 spelers van BOKA United doen bewegen en hen bij elkaar brengen op een loopevenement rond de club voor jong en oud in mei 2019. We willen iedereen motiveren om kilometers te verzamelen ten voordele van de jeugdwerking van BOKA.   De deelnemers staan er zeker niet alleen voor, want we zijn bijzonder fier om Evi Van Acker en de broers Kevin & Sven Kums als meter & peters te mogen voorstellen, zij zullen de deelnemers enthousiast begeleiden om het km doel te bereiken.


Foto's en video's van de huldiging op onze Facebook-pagina.


28/08/2018 Planning photoshoot Stickerboek van  29/08, 30/08 en 05/09


Woensdag 29 augustus is het zover voor het eerste deel van de photoshoot voor ons stickerboek. In het overzicht vind je terug op welk moment je op de gevoelige plaat wordt vastgelegd. Mogen we jullie allemaal vragen om jullie nieuw wedstrijdbroekje en kousen mee te brengen, het nieuwe (!) truitje zelf, krijgen jullie ter plaatse. De trainers en afgevaardigden vragen we om ook in een BOKA-shirt of training te komen. Voor zij die nog geen nieuw shirt hebben, is het oude is ook nog altijd goed.


Er worden niet alleen individuele foto's genomen maar ook ploegfoto's. Het is dus belangrijk dat liefst alle spelertjes en spelers er zijn op het voorziene uur, zodat we iedereen op de foto hebben.


20/08/2018 Stickerboek BOKA United 2018/19


We vermoeden dat de meesten al gehoord hebben dat we een prachtig BOKA United stickerboek gaan uitgeven met een sticker voor al onze spelers, trainers, bestuursleden, medewerkers. Kortom iedereen die bij de club betrokken is. Een uniek boek dat jullie niet mogen missen, vergelijkbaar met de Panini boeken. De shootings zijn voorzien op 29 augustus en 5 september.

 

Alles begint uiteraard met mooie foto’s. Hier vinden jullie de planning van de shootings per ploeg. We hebben ons best gedaan om dit zo goed mogelijk te doen aansluiten bij ons aangekondigd infomoment en/of trainingen.

 

Mogen we jullie vragen jullie uiterste best te doen om tijdig aanwezig te zijn want het schema is zeer strak.


Verder dienen we jullie toestemming te vragen hiervoor, gelieve dit document in te vullen.


20/08/2018 Afspraken omtrent het ophalen van kledijpakket 2018/19


Zoals reeds gemeldt delen we deze week de kledijpakketten uit voor de spelers die in orde zijn met hun inschrijving. De  planning kan u hier bekijken.


We gaan van de gelegenheid gebruik maken om onze administratie verder in orde te maken.

Hiervoor vindt u in bijlage reeds volgende documenten:


1. Verklaring voor:


•Ontvangst van het pakket

•Lezen, aanvaarden en naleven van ons huishoudreglement en Missie & Visie

•Gebruik van portret voor sociale media e.d. (GDPR)


2. Specifiek document voor ons stickerboek


Het zou fijn zijn moesten jullie deze documenten reeds ingevuld meebrengen, invullen ter plaatse kan ook.


Verder gaan we jullie gegevens nog even nakijken, indien jullie weten dat julie het inschrijvingsformulier, ook in bijlage nog niet hebben ingevuld, breng dit dan ook ingevuld mee. We denken hier specifiek aan de nieuw ingeschreven spelers, in het bijzonder U5 en U6.

Reeds bedankt voor jullie medewerking en sympathie.


13/08/2018 Kwaliteitslabel voor de G-werking van BOKA United


BOKA United kreeg een G-sport Vlaanderen kwaliteitslabel van Sport Vlaanderen voor de organisatie van haar G-werking. Op donderdag 23 augustus om 18u starten de trainingen van onze G-ploeg op Campus Lumbeekstraat. Familie en supporters van onze spelers zijn steeds van harte welkom!


30/07/2018 Voorbereidingsprogramma BOKA United P2 en P3


A-ploeg (P2) :


05/08/2018 16:00 : BOKA UNITED A -  FC.AVERBODE-OKSELAAR A

12/08/2018 16:00 : SC.OUT-HOEGAARDEN A - BOKA UNITED A

19/08/2018 16:00 : BOKA UNITED A - WOLFSDONK SP. A

26/08/2018 16:00 : FC.BINKOM - BOKA UNITED A


Oefenwedstrijden:


16/08/2018  20:00 : Wemmel-BOKA A

22/08/2018 : SK Londerzeel - BOKA A


B-ploeg (P3) :


05/08/2018 10:00 :  BOKA B - Ternat - Terrein Lumbeekstraat

09/08/2018 19:30 :  Meise - BOKA B

12/08/2018 16:00 BOKA B - Rodienne -  Terrein nog te bepalen(afhankelijk van de weersomstandigheden)

18/08/2018 19:00 : Huizingen - BOKA B

23/08/2018 19:00 : BOKA B - Beersel Drogenbos - Terrein nog te bepalen (afhankelijk van de weersomstandigheden)

26/08/2018 16:00 : BOKA B - Zuun - Terrein nog te bepalen (afhankelijk van de weersomstandigheden)


26/07/2018 Zomertornooi  van  BOKA United op zaterdag 25 augustus 2018


Het zomertornooi van de jeugd van BOKA United, U8 tot en met U11, vindt plaats op zaterdag 25 augustus in de Lumbeekstraat van 10:00 tot 18:00.  Download hier de agenda en het overzicht van de velden en het reglement. Iedereen is natuurlijk van harte welkom!


11/06/2018 Trainer G-ploeg op bijscholingsdag G-Voetbal


Afgelopen zondag 10/06/2018  organiseerde Voetbal Vlaanderen een bijscholingsdag G-voetbal, omtrent het begeleiden en trainen van voetballers met een beperking. Onder de 50 deelnemers waren ook enkele trainers van de G-ploeg van BOKA United. Op de terreinen van FC Lebbeke kwamen verschillende gastsprekers, waaronder peter van het project Piet den Boer, hun ervaringen met G-voetballers delen. Op BOKA United staat niemand buitenspel en de club wenst daarom nog eens de trainers en sponsors van dit lovenswaardig project te bedanken.


31/05/2018 Presentatie  informatievergadering 2018/19


Gisteren vond de informatievergadering voor de ouders van onze spelers plaats op de campus Lumbeekstraat naar aanleiding van het nieuwe seizoen 2018/19. Ondanks de tropische temperaturen, was de opkomst een succes. Het bestuur van BOKA United wenst iedereen te bedanken voor hun aanwezigheid. Indien je er niet bij kon zijn of de presentatie van jeugdvoorzitter Robert Vander Meulen nog eens opnieuw wenst door te nemen, dan kan je deze hier downloaden op onze website. Fijne vakantie iedereen en tot in augustus!


29/05/2018 U7   speelt vanaf seizoen 2018/19 3 tegen 3


Vanaf het seizoen 2018-2019 zal in de leeftijdscategorie U7 3v3 gespeeld worden. De format 5v5 en het alternatief 2v2 vervallen bij U7.


22/05/2018 Lentetornooi  was een enorm succes


Het Lentetornooi van BOKA United van afgelopen weekend was een enorm succes! Van zaterdag tot maandag kregen we 1.200 betalende toeschouwers over de vloer die voor de 84 deelnemende ploegen kwamen supporteren. De cateringploeg draaide op volle toeren en bracht niet minder dan 1064 hamburgers, 300 hotdogs, 550 belegde broodjes en 300 koffiekoeken aan de man. Dit alles was onmogelijk geweest, zonder onze trouwe vrijwilligers, die gedurende het tornooi van 's morgens vroeg tot 's avonds laat in de weer waren om de organisatie in goede banen te leiden. Een welgemeende DANK U aan allen die hebben meegeholpen om dit tornooi tot een succes te maken. Ook proficiat aan alle spelers, begeleiders en supporters voor hun aanwezigheid en sportief gedrag.


09/05/2018 Frans Siroyt, eerste erelid van BOKA United


Tijdens de begrafenisplechtigheid van onze trouwe vrijwilliger Frans Siroyt gisteren in Zemst, nam commerciëel manager Frank Vandenborre het woord namens het bestuur van BOKA United.


"Voetbal en sport in het algemeen was de uitlaatklep voor Franske. Niet alleen omwille van het spelletje op zich maar ook en vooral omdat hij zich graag ten dienste stelde van een vereniging en van de mensen in zijn dorp. Onder de mensen zijn, een pintje schenken, de kantine of de kleedkamers opruimen, gewoon zorgen dat alles picobello was en er plezier aan hebben dat de supporters en spelers hun ding konden doen, daar ging het om voor hem."

 

"Frans was een echte vrijwilliger zoals we er jammer genoeg nog veel te weinig hebben en hij was van het type zoals we ze niet meer vinden, misschien worden ze ook niet meer gemaakt…. Iedereen van groot tot klein die tijdens de week of in het weekend op de club kwam zal hem missen. Maar we gaan hem toch ook niet echt missen, want ik ben ervan overtuigd dat Steven hem een plaatsje zal geven aan de toog en ik wil dan ook graag hier beslissen dat we Franske postuum tot  eerste erelid van de club benoemen."


Bedankt voor alles Frans, we zullen je nooit vergeten!


08/05/2018 Mooi eerbetoon aan Frans Siroyt vandaag in HLN


05/05/2018 Overlijden Frans Siroyt


Met droefheid neemt BOKA United afscheid van onze trouwe medewerker en supporter Frans Siroyt, de vader van voorzitter Danny en de opa van Steven. Wij nodigen u vriendelijk uit om samen met de familie afscheid te nemen van Frans op woensdag 9 mei 2018 om 12.15 uur in het crematorium Daelhof, Erasmuslaan 50 te Zemst. Samenkomst aan het crematorium vanaf 12 uur.


Voor de laatste wedstrijd van het seizoen zondag 6 mei om 15u00 thuis tegen Tervuren-Duisburg zal er een minuut stilte zijn ter nagedachtenis aan Frans. 


De rouwbrief van Frans Siroyt kan u hier bekijken.


BOKA United   wenst zijn echtgenote, Danny, Steven en de familie en vrienden van Frans veel sterkte toe in deze moeilijke periode.06/05/2018 B-ploeg van BOKA United speelt kampioen


Proficiat aan de P4 ploeg van BOKA United voor het behalen van de titel na een overwinning in de laatste minuut op het veld van Boskant Peizegem! Het bestuur van BOKA United wenst de spelers en de technische staff van de B-ploeg van harte te feliciteren met deze knappe prestatie.


04/05/2018 16de Lentetornooi BOKA United


Op zaterdag 19, zondag 20 en maandag 21 mei 2018 organiseert BOKA United het 16de Lentetornooi op de campus Lumbeekstraat. Zaterdag spelen de U6, U7, U8 en U9, op zondag komen de U10, U11, U12 en U13 in actie en op maandag is het de beurt aan de U15 en de U17. Voor de organisatie van het jeugdtornooi is BOKA United nog op zoek naar helpende handen en scheidsrechters.


Het speelschema van het tornooi kan je hier downloaden.04/05/2018 Extra inschrijvingsdag op 23/05/2018


BOKA United organiseert een extra inschrijvingsdag op woensdag 23/05/2018 tussen 18u en 21u (enkel voor spelers met akkoord van hun coördinator Bjorn, Rudy of Steve).   Spelers die tijdens het eerste inschrijvingsmoment hun kledij niet konden passen, kunnen dan ook terecht in de kleedkamer. Enkel cash betaling mogelijk  op deze inschrijvingsdag.


04/05/2018 Oudervergadering seizoen 2018/19 op 30/05/2018 om 19u00


In de voorbereiding op het nieuwe seizoen nodigt BOKA United de ouders van onze spelers uit voor een vergadering op woensdag 30 mei 2018 om 19u00 in de Lumbeekstraat.26/04/2018  BOKA United stelt A-kern seizoen 18-19 voor


De voorbije weken werd er hard gewerkt door het sportieve bestuur van de club om de kern voor volgend seizoen kwalitatief te versterken.


Patrick Van den Bosch, co-voorzitter “Het is de absolute intentie van de club om volgend seizoen in 2de provinciale aan de start te komen met een competitieve ploeg. In het licht hiervan hebben we onze kern aangevuld met een aantal ervaren spelers uit hogere reeksen. Hiermee hopen we het vertrek van een aantal kernspelers op te vangen alsook het vertrek van Koen Van Elslander en Olivier Van Herreweghe, die beiden stoppen. Ik wil ook van de gelegenheid gebruik maken om hen te danken voor hun jarenlange inzet en trouw aan de club.”


Hierna vindt u een overzicht van de ingaande en uitgaande transfers :Trainersstaf :


T1 : Denis Dessaer, komend van Diegem

T2 : Bertrand Defrere

Keepertrainer : Staf Verspecht, komend van JUVE MollemSpelerskern :


Aanwervingen :


Kevin Goeman (doelman), komend van FC Ganshoren

Maxime Bogaerts (doelman), komend van VC Groot-Dilbeek

Dimitri Woussen (verdediger), komend van FC Ganshoren

Julien Kereta (middenveld), komend van V. Beersel-Drogenbos

Vinny Nobels (middenveld), komend van VC Asse Terheide

Eilie Kalengayi Biayi (aanvaller) komend van FC Ganshoren

Dimitri Kempenaers (aanvaller) komend van VC Asse Terheide

Jens Verroken (aanvaller) komend van JUVE Mollem


Vertrek :


Koen Van Elslander, Olivier Van Herreweghe (stoppen)

Sam Ysenbaert, Vincent Pottie (beiden naar VC Groot-Dilbeek)

Wesley Delvael, Bernd Van den Borre (beiden naar E. Mazenzele-Opwijk)

Dries Cobbaert (vertrek – club nog niet gekend)

Maiko Becqué (definitief naar Futsalclub Kester-Gooik)

Nathan Bormans (naar KFC Malderen)25/04/2018 Derde editie van VIP Event was een groot succes


BOKA United organiseerde dinsdag 24 april 2018 haar jaarlijkse VIP Event bij haar sponsor Salons WaerBoom. De derde editie van dit networking event kon opnieuw rekenen op gepassioneerde sprekers, die de brug bouwden tussen leiderschap in het bedrijfsleven en in de sportwereld. Een aantal sfeerbeelden van dit geslaagde netwerk event vindt u op onze Facebook pagina.